اگر تصمیم دارید تهیه ی غذا و یا کترینگی راه اندازی کنید که در آن انواع کباب و جوجه یکی از غذاهایی باشد که در آن جا سرو می شود باید تجهیزاتی از قبیل کباب پز، جوجه گردان ، اجاق کته پزی و... را تهیه کنید، این لوازم و تجهیزات در انواع مختلف و با قیمت های متنوع در بازار به فروش می رسند. در ادامه ی مطلب تصمیم داریم در خصوص برخی از لوازم و وسایل و نحوه ی کارکرد هر یک توضیحاتی را برای شما ارائه دهیم پس اگر شما هم از جمله افرادی هستید که می خواهیم کسب و کاری مانند تهیه ی غذا یا رستوران به راه بیاندازید در این مطلب با ما همراه باشید.

کباب پز تابشی

با خریداری وسیله ای به نام کباب پز تابشی می توانید بدون تولید دود و به راحتی به پخت کباب بپردازید با این دستگاه می توانید به سرعت و به طور همزمان چند سیخ کباب بزنید. لازم به ذکر است کباب پز ها با توجه به نیاز مشتریان و فضای مورد نیاز در سه سایز مختلف ساخته می شوند. تمامی روغن ناشی از پخت کباب در داخل سینی از جنس استیل که در طراحی کباب پز تابشی تعبیه شده است ریخته می شود.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل