به طور کلی بعد از تاسیس و راه اندازی رستوران و تهیه غذا باید قسمتی را با نام انبار رستوران در نظر گرفت انبار رستوران تا حد زیادی می تواند به شما کمک کند تا غذاها در زمان مناسب و بدون تاخیر برای مشتریان آماده شوند در واقع تجهیزات انبار رستوران شامل تهیه ی یک سری وسایل و لوازم می باشد برخی از این وسایل عبارت است از چلیک نگهداری حبوبات، چلیک نگهداری زباله و سکوی نگهداری برنج و حبوبات در ادامه ی مطلب به توضیح مختصری در خصوص سکوی نگه داری برنج و حبوبات خواهیم پرداخت.

سکوی نگهداری برنج

این سکوها از جنس استیل بوده و یکی از لوازم ضروری برای آشپزخانه ها به حساب می آید، با خرید این محصول می توان به راحتی به حبوبات و برنج دسترسی داشت علاوه بر این با این وسیله می توان حبوبات را به راحتی شست و شو داد. در ادامه ی مطلب در خصوص دو محصول که در تمامی کبابی ها مورد نیاز می باشد توضیح مختصری ارائه خواهیم داد.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل