x تبلیغات
راه اندازی آشپزخانه صنعتی

معرفی 3 فر صنعتی پرکاربرد

 

فر مرغ بریان 6 سبخ با ابعادی به طول 125، عرض 52 و ارتفاع 135 سانتی متری طراحی شده و وزنی در حدود 106 کیلوگرم دارد. این فر با توان 220 ولت کار کرده و جمعا 12000 وات المنت دارد. ولتاژ برق این دستگاه 380 ولت بوده و 6 عدد دیمر به جهت تنظیم دمای المنت ها در نظر گرفته شده که هر کدام دارای کلید صفر و یک (سبز و نارنجی) مجزا بوده و این امکان را به آشپز می دهد تا بتواند حرارت هر یک از سیخ ها را به صورت مجزا کم یا زیاد کرده و یا حتی آن ها را خاموش کند؛ به طور کلی درجه دمای هر یک از المنت ها قابل تنظیم می باشد.

 از دیگر ویژگی های فر مرغ بریان 6 سیخ برقی می توان به 2 عدد لامپ با کلید صفر و یک (خاموش / روشن) اشاره کرد که امکان روشن یا خاموش کردن لامپ ها را ایجاد کرده و به آشپز کمک می کند تا با روشن کردن لامپ ها در شب توجه مشتریان را به ویترین فر مرغ بریان جلب نماید.

 

فر ساندویچ 3 کاره گاری سایبانی قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسول را داشته و آنچه فر ساندویچ 3 کاره گاری سایبانی را با دیگر فرهای ساندویچی متمایز می کند وجود 1 عدد چادر برزنتی در وسط هود استیل دستگاه است. در واقع این چادر در فصول سرد و گرم سال کاربرد زیادی داشته به نحوی که در تابستان و هوای گرم می توان از سایه ی آن استفاده کرد و علاوه بر این بهترین چتر برای محافظت از باران و برف در روزهای سرد زمستانی است. در واقع آنچه این فر ساندویچی را خاص تر می کند وجود چادر برزنتی مقاوم است که نقش سایه بان و چتر را دارد. پایه ی مرکزی این چادر به صورت غلافی طراحی شده و قابلیت تا شدن نیز دارد و می توانید در صورت عدم نیاز یا هنگام جابه جایی آن را جمع کنید. فر ساندویچی 3 کاره بوده و فضای مناسبی برای سرخ کردن انواع فلافل، همبرگر و بندری فراهم بوده و از طرفی می توان بر روی شعله ها انواع سرخ کردنی ها مانند پیاز یا غذاهایی مثل جغور بغور که بسیار پرطرفدار است را آماده کرد، به طور کلی این یک فر کاربردی با قابلیت جابه جایی آسان می باشد.

 

فر کانوکشن صنعتی روماک در مدل های آنالوگ و دیجیتالی تولید و عرضه می شود و به دلیل قابلیت تنظیم چرخش هوا می توانید پخت مطلوب و یکنواختی داشته باشید؛ از جمله ویژگی های این دستگاه می توان به پنل دیجیتال و آنالوگ، قابلیت تنظیم دما، تنظیم تایمر، وجود برنامه های پخت متنوع، فن چرخش هوا و شعله های غیرمستقیم اشاره کرد. در ساخت فر ترکیبی روماک از ورق استیل برای داخل و بیرون فر استفاده شده و این فر ساخت ایران و تولید داخلی می باشد و مجموعه ی ابتکار استیل قادر به تولید این فر در مدل ها و ابعاد مختلف به سفارش شما مشتری گرامی می باشد.

 

تجهیزات راه اندازی نانوایی

  

 

وزن خمیر پهن کن ناپلی در حدود 37 کیلوگرم بوده و می توانید با این دستگاه خمیرهایی با قطر 30 سانت آماده کنید. از دیگر ویژگی های این دستگاه که باید بدانید وزن چونه ای است که می توان روی خمیر پهن کن استفاده کرد که 450 تا 550 گرم می باشد. این دستگاه به صورت رومیزی طراحی شده و به همین جهت می توانید در آشپزخانه ی کوچک خود به راحتی از آن استفاده نمایید. خمیر پهن کن ناپلی دارای 2 غلطک تفلونی است که می توانید با آن ها ضخامت خمیر را کم و زیاد کنید؛ همچنین بر روی خمیر پهن کن ناپلی 1 عدد کلید خاموش و روشن تعبیه شده که به شما این امکان را می دهد تا به راحتی دستگاه خود را خاموش یا روشن نمایید. از این دستگاه می توان در فست فود، رستوران، پیتزا فروشی ها و به جهت آماده سازی انواع خمیر پیتزا ایتالیایی، آمریکایی و… استفاده کرد.

 

استفاده از خمیرگیر اسپیرال 5 کیلویی سرعت شما را برای آماده سازی خمیر انواع شیرینی دانمارکی، کشمشی و… همچنین خمیر پیتزا افزایش خواهد داد و به شما کمک می کند به صورت کاملا بهداشتی و بدون دخالت دست خمیری نرم و لطیف آماده کنید، این دستگاه دارای 1 الکتروموتور با قدرت ¼ اسب بوده و در ساخت دیگ و پارویی آن از استیل 304 استفاده شده و برای همین این قطعات در تماس دائمی با رطوبت دچار زنگ زدگی نشده و در نتیجه تاثیر منفی بر روی کیفیت خمیر نخواهد داشت؛ وجود 1 عدد پارویی جداشونده ی اسپیرال یا مارپیچ باعث می شود شما بتوانید انواع خمیر وافل و شیرینی را با کیفیت بالا آماده کنید. این دستگاه به صورت رومیزی طراحی شده و می توانید به راحتی آن را بر روی میز قرار داده و در آشپزخانه ی کوچک خود از آن استفاده کنید؛ این دستگاه برای مصارف خانگی یا استفاده در قنادی و کلاس های آموزشی شیرینی پزی مناسب بوده و ظرفیت 5 کیلوگرم خمیر را دارد.

 

شما می توانید از خمیرگیر اسپیرال 3 کیلویی در مصارف خانگی و در شیرینی فروشی های کوچک استفاده کنید؛ ظرفیت این کیلوگرم بوده و ابعاد این دستگاه نیز طولی در حدود 52، عرض 30 و ارتفاع 57 سانتی متری دارد. توجه داشته باشید که نباید به هیچ عنوان بیش از ظرفیت دستگاه آرد و آب داخل آن بریزید چرا که طول عمر دستگاه کاهش پیدا خواهد کرد و بعد از پف کردن خمیر، وزن آن بسیار زیاد شده و به بلبرینگ های دستگاه فشار وارد می شود. قدرت موتور این دستگاه ¼ اسب و دور موتور آن 1400 دور می باشد؛ آمپر برق خمیرگیر 1 و قابلیت اتصال به برق تک فاز شهری 220 ولت را دارد؛ این خمیرگیر اسپیرال یک عدد الکتروموتور با ضمانت داشته که دارای 1 عدد فن خنک کننده است و این باعث می شود در صورتیکه به صورت متناوب از دستگاه استفاده کنید الکتروموتور خنک شود. 

معرفی جدیدترین فرهای پیتزا (ارزان قیمت)

 

 

قطعا غذاهای فست فودی به خصوص پیتزا همیشه طرفداران خاص خود را دارد و تمامی اقشار جامعه به خصوص کودکان و جوانترها ترجیح می دهند در بین غذاهای متنوع رستوران یا فست فود انواع پیتزاهای خوشمزه را سفارش دهندفر پیتزا N 2030 از جمله تجهیزاتی است که به شما امکان می دهد بتوانید در سریع ترین زمان ممکن پیتزاهایی ترد و خوشمزه برای مشتریان خود آماده کنید. اگر به تازگی کافی شاپ یا فست فود کوچکی راه اندازی کرده اید که تعداد مشتریان کمی دارید بهتر است اقدام به خرید فر پیتزا ریلی 2030Nنمایید این فر با ابعادی به طول 106 ، عرض 81 و ارتفاع 60 سانتی متر مناسب برای آشپزخانه های کوچک و نوپا می باشد.

 

فر پیتزا صندوقی دو طبقه

فر پیتزا صندوقی دو طبقه در بین انواع مختلف فر می تواند بعد از فر پیتزای تنوری پیتزایی با پختی از لحاظ کیفی بهتر را ارائه دهد و در ردیف دوم بدرخشد فقط مشکل در این جا انتخابی است که با نوع وبزرگی کسب وکار شما متناسب بوده و قبل از خرید مورد سنجش قرار گیرد، زیرا این فر می تواند تعداد بالایی را بیرون داده و به طور معمول در هر طبقه 8 تا 10 پیتزا را می توان چینش نمود و بر حسب نیاز می توان بر تعداد طبقات آن افزود که همین امر می توان جبران مدت طولانی تر پختی را که به خود اختصاص می دهد، جبران کرده حتی می توان بر حسب احتیاج به تعداد دستگاه ها نیز افزود و تا 6 عدد از آنها را بدون مشکل بر روی هم قرار داد وفضای بیشتری را برای پخت ایجاد نمود. فر پیتزا صندوقی دو طبقه را اکثر افراد در پیتزا فروشی های کوچک خود بدون درگیری با دیگر تجهیزاتشان به طرزی خوب و قابل قبول در کمترین فضا می توانند چیدمان کنند، که برای بالا رفتن کارایی آن را به انواع 6،9،12 بشقابه وبا طبقات متغیر یک ودو طبقه طراحی نموده اند تا تمامی افراد با هر زیربنایی بتوانند از آن در کسب وکار خود استفاده کنند، همچنین درجات مختلف دمایی که این فر در اختیار می گذارد می تواند منویی گسترده تر را به مدیران تقدیم نماید تا از پس سفارشات رنگارنگ برآمده و رستوران خود را یک پله بالا بکشند.

 

فر پیتزا 2 طبقه کاین برقی_گازی

انتخاب حرفه ای برای پخت سریع و یکنواخت انواع پیتزا!!! بدون پخت حرفه ای حتی با بهترین مواد اولیه نمی توانید پیتزایی خوشمزه آماده کنید پس همین الان به فکر خرید دستگاه مناسب برای پخت انواع پیتزا باشید؛ دستگاه فر پیتزا 2 طبقه کاین کاملا برقی بوده و به درخواست شما مشتری گرامی میتوان محصول را به صورت گازی نیز ارائه داد. با این دستگاه علاوه بر تسریع در پخت، کیفیت پیتزاها افزایش یافته و قطعا مشتریان شما راضی تر خواهند بود، این دستگاه در هر طبقه دارای درجه عقربه ای بوده که میزان درجه حرارت را بر حسب سانتی گراد به صورت مجزا و برای هر طبقه نشان می دهد. برای این فر پیتزا صندوقی 2 طبقه 1 عدد کلید خاموش/ روشن (صفر و یک) در نظر گرفته شده و 2 عدد دیمر نیز برای تنظیم دمای هر طبقه به صورت جداگانه تعبیه شده است.

راه اندازی کافی شاپ با کمترین بودجه

 

 

 

دستگاه پولیشر لیوان با نام های دستگاه جرم گیر یا پاک کننده ی لیوان و قاشق هم شناخته شده و دارای 5 عدد تمیزکننده ی الیاف نخی است که به صورت دوار می چرخد.

 

کافی است از این الیاف نخی به جهت خشک کردن و برق انداختن انواع لیوان و قاشق در رستوران یا تالار پذیرایی خود استفاده کنید تا متوجه کارایی لیوان شور صنعتی شوید. لیوان شور صنعتی فضای کمی را اشغال کرده و به صورت رومیزی طراحی شده و به همین دلیل قابلیت جابه جایی آسانی دارد، این دستگاه برقی بوده و با وارد کردن لیوان داخل یکی از این فرچه ها و حرکت دوار و چرخشی آن ها تمامی رطوبت و خیسی لیوان یا قاشق از بین رفته و ظروف براق خواهند شد. این دستگاه دارای 1 عدد کلید صفر و یک بوده که ضد آب است و می توانید به جهت خاموش یا روشن کردن دستگاه از آن استفاده نمایید. به طور کلی اگر می خواهید رطوبت، جرم و کثیفی ظروف را با سرعت بالا و بدون نیاز به نیروی کار اضافی از بین ببرید لیوان شور صنعتی بهترین انتخاب است؛ چرا که هم به بهداشت کمک می کند و هم سرعت کار را افزایش می دهد و امروزه اکثر رستوران های بزرگ و معروف از این دستگاه کاربردی استفاده می کنند چرا که مهمترین مزیت های این دستگاه عبارت است از:

یخساز صنعتی 80 کیلو تشکیل شده از پلاستیک برای رویه دستگاه و آلومینیوم در بخشی که آیس یا یخ قرار میگیرد می باشد و یک بخش آیس پروتکت ماسک (Ice protect mask) است یعنی ماسکی که در جلوی نمای شیشه به جهت محافظت از پرتاب انواع یخ تعبیه شده و باعث می شود کار با این دستگاه کاملا ایمن و بی خطر باشد. میزان ظرفیت یا تولید یخ در این دستگاه 80 کیلوگرم در ساعت بوده و قدرت موتور آن نیز 250 وات و فرکانس برق مصرفی نیز 50 تا 60 هرتز است. ولتاژ مورد نیاز این دستگاه برای پودر کردن یخ 110 تا 220 ولت می باشد و سرعت چرخش اسنوکن ماشین نیز R/min 1440 (دور بر دقیقه) است.

 

سرخ کن رومیزی دیجیتالی 12F

قابلیت اتصال به برق تک فاز شهری را داشته و مواد غذایی را در روغن داغ تا دمای بالا سوخاری خواهد کرد. به طور کلی با سرخ کن رومیزی دیجیتالی می توانید انواع مرغ، بال، فیله های مرغ، استیک، ماهی و… را به صورت ترد و یکنواخت سوخاری کنید. این دستگاه به صورت دیجیتالی طراحی شده و می توان با تنظیم زمان پخت از آن استفاده کرد، 4 کلید یا سنسور تاچ کنترل بر روی دستگاه تعبیه شده تا بتوانید به راحتی سوخاری کردن مواد غذایی را انجام دهید. این سرخ کن درجه دمای 60 تا 200 درجه سانتی گراد را داشته و میزان ظرفیت روغن آن نیز 12 لیتر به صورت مجزا یعنی در کل 24 لیتر به صورت همزمان می باشد.

تجهیزات کبابی

 

 

اره استخوان بر S250 ایمنی بالایی داشته و سرعت برش یا گردش تیغه ی آن نیز 19 متر بر ثانیه است. اره استخوان بر S250 دارای کلید روشن خاموش است و شما میتوانید با کمک کلید صفر/ یک تعبیه شده روی دستگاه به راحتی آن را خاموش و روشن نمایید. علاوه بر این طراحان و سازندگان این اره استخوان بر، کلید STOP قرمز رنگی را به جهت توقف اضطراری دستگاه بر روی آن تعبیه کرده اند. اره استخوان بر S250 به صورت رومیزی طراحی شده و بدنه ی آن از استیل 304 ساخته شده است. می توانید از این دستگاه در قصابی، رستوران، کترینگ، هتل و… استفاده کنید.

 

اره استخوان بر G210

این دستگاه به صورت رومیزی ساخته شده و قابلیت اتصال به برق تک فاز 220 ولت شهری را دارد، تلرانس برق مصرفی این دستگاه 50 تا 60 هرتز و پاور یا قدرت موتور آن نیز 750 وات است. طول تیغه یا فک اره استخوان بر مدل G210 برابر با 165 سانتی متر و ارتفاع یا پهنای برش نیز 27 سانتی متر می باشد؛ ضخامت برش این مدل از دستگاه اره استخوان بر هم 18 سانتی متر است. از دیگر ویژگی های این دستگاه می توان به میزان چرخش تیغه اشاره کرد که برابر با m/s 15 می باشد. این دستگاه دارای کلید خاموش و روشن سبز و قرمز و کلید توقف اضطراری میباشد و شما می توانید از آن در آشپزخانه های بزرگ و قصابی استفاده کنید؛ در ضمن لازم است بدانید که تیغه های دستگاه اره استخوان بر قابلیت تیز شدن نیز دارد.

 

سیخ گیر کباب گلپایگانی

از آنجایی که به سیخ کشیدن گوشت در حجم زیاد کار دشوار و سختی است با خرید این محصول می توانید در سریع ترین زمان حجم زیادی از گوشت را به سیخ بکشید، همانطور که می دانید اگر گوشت ها به صورت یکنواخت به سیخ کشیده نشوند بخشی از آن ها سوخته و قسمت دیگر خام خواهد ماند به همین جهت با داشتن دستگاه سیخ گیر کباب گلپایگانی می توانید کباب هایی یکدست و هم اندازه آماده کنید. کباب گلپایگانی که از گوشت گوسفندی آماده می شود یکی از لذیذترین کباب ها بوده که طرفداران زیادی دارد و سیخ گیری آن با کمک دستگاه سیخ گیر کباب گلپایگانی به سادگی انجام می شود. این دستگاه کابین دار بوده و از جنس استیل ساخته شده پس هیچ گونه نگرانی بابت پوسیدگی و زنگ زدگی یا ضربه و دفرمگی دستگاه نخواهید داشت و می توانید به راحتی از آن در رستوران، کترینگ، کبابی، تالار پذیرایی و … استفاده نمایید.

 

 

 

جدیدترین تجهیزات کافی شاپی

  

بعد از یک ورزش سنگین آنچه به هیدراته ماندن بدن شما کمک می کند یک نوشیدنی تازه با میوه های طبیعی است که بدون شکر آماده شده و از سالم بودن آن اطمینان دارید برای همین هم از دستگاه آب کرفس گیری مدل بلفی برای گرفتن آب تازه ی سیب، هویج و کرفس در باشگاه استفاده می شود. در واقع نوشیدن یک لیوان آب میوه سرشار از ویتامین برای ورزشکاران بعد از تمرین بسیار مفید است و بهترین دستگاه که می توان از آن در باشگاه استفاده کرد آب کرفس گیری صنعتی بلفی است. این دستگاه مقاوم بوده و کیفیت بسیار بالایی دارد جنس تیغه و کاسه ی این دستگاه از استیل ساخته شده و همین امر مانع از زنگ زدگی کاسه و تیغه خواهد شد. اگر می خواهید آب کرفس، سیب، هویج و انگور را آماده کنید می توانید با این دستگاه که قابلیت اتصال به برق 220 ولت شهری یعنی برق ایران را دارد در هر ساعت 50 کیلوگرم میوه ی تازه را آبگیری کنید.

 

 

آسیاب صنعتی به نحوی ساخته شده که شما می توانید در حین کار آسیاب را به جهت بهتر پودر شدن انواع ادویه های سفت و نرم به صورت گهواره ای تکان دهید، سر و صدای کم این دستگاه نیز از دیگر مزیت های آن به شمار می آید.

 

بار استیشن سرد مدل مولن‌روژ 190 سانتی دارای 6 عدد بنماری 1.6 بوده که مناسب برای قرار دادن انواع میوه ها (توت فرنگی، کیوی، لیمو …) و انواع کرم های شکلاتی است که برای سرو و تزئین آبمیوه استفاده می شود. این دستگاه دارای 2 درب متحرک با دستگیره ی توکار بوده که بار تندر می تواند به راحتی آن را باز و بسته نماید؛ در زیر کافه بار متحرک نیز امکان تعبیه ی یخچال یا فریزر به درخواست مشتری وجود دارد. این دستگاه به صورت چرخ دار ساخته شده و دارای 2 عدد پایه ی چرخ دار است و برای همین جابجایی آن بسیار ساده می باشد. این دستگاه دارای بخشی است که بار تندر داخل آن انواع مشروبات اسلامی و الکلی، یخ، لوازمی مانند شیکر، جیجر، مادلر و … را نگه داری کرده و در زمان آماده سازی نوشیدنی ها از آن ها استفاده خواهد کرد.

 

 

کاربردی ترین تجهیزات کافی شاپی با قیمت ارزان

 

قدرت موتور این دستگاه 1600 کیلو وات می باشد؛ تیغه های این محصول از جنس استیل ضد زنگ بوده و در برابر رطوبت دوام بالایی دارد؛ مخزن یا پارچ دستگاه نیز گنجایش 2 لیتری دارد.  مخلوط کن صنعتی 989 وزنی در حدود 4.5 کیلوگرم داشته و در رنگ های مختلف آبی، کهربایی و سفید تولید و عرضه می شود. این دستگاه دارای پارچ یدکی است؛ 1 عدد دیمر تنظیم سرعت بر روی دستگاه تعبیه شده که به شما این امکان را می دهد تا بتوانید سرعت تیغه ها را از کم به زیاد تنظیم کنید؛ علاوه بر این 1 عدد دکمه ی خاموش/روشن نیز بر روی دستگاه طراحی شده و وجود دکمه ی صفر و یک برای شوک دادن به دستگاه است یعنی می توان در سرعت بالا به جهت مخلوط یا blend شدن بهتر مواد خوراکی با کمک این دکمه به آن شوک وارد کرد.

 

مخلوط کن صنعتی کاوردار NX قابلیت اتصال به برق 220 ولت شهری را داشته و توان دستگاه نیز 1800 وات است؛ از دیگر ویژگی های این محصول می توان به ظرفیت آن اشاره کرد؛ مخزن این مخلوط کن 2 لیتر ظرفیت داشته و وزن دستگاه نیز با احتساب کاور 7.5 کیلوگرم است. مخلوط کن صنعتی کاور دار مدل NX برنامه های متنوعی دارد در واقع این دستگاه با دارا بودن 5 برنامه و سرعت های متنوع تیغه، این امکان را به شما می دهد تا بتوانید انواع یخ و مواد خوراکی را خرد و مخلوط نمایید.

 

وارمر شکلات و عسل 3 مخزن دارای سوراخ یا حفره هایی به جهت قرار دادن باتل یا جای عسل و سس است که می توانید با قرار دادن قوطی های پلاستیکی داخل این حفره ها انواع شکلات و عسل را آب کنید، ابعاد این حفره ها 7*22.5 سانتی متر است. بر روی شکلات و عسل آب کن 1 عدد کلید صفر و یک تعبیه شده تا بتوانید به راحتی دستگاه را خاموش و روشن نمایید؛ این دستگاه به صورت رومیزی طراحی شده و دارای 3 دیمر یا پیچ چرخان به جهت تنظیم دمای هر حفره یا پمپ سس و شکلات به صورت جداگانه می باشد؛ پس شما می توانید دمای هر بخش را به صورت مجزا مشخص کنید.

 

 

معرفی چند فر کاربردی مرغ و پیتزا

  

این دستگاه قابلیت اتصال به انواع گاز شهری و کپسول را داشته و برای آماده سازی حدود 60 کیلوگرم مرغ در ساعت مناسب است در واقع می توانید با این دستگاه 12 عدد مرغ در هر ساعت آماده کنید یعنی در هر سیخ حدود 4 تا 5 مرغ. توان مصرفی این دستگاه برق 220 ولت و مصرف برق دستگاه نیز 40 وات در ساعت می باشد؛ برای استفاده و راه اندازی این دستگاه نیاز به گاز و برق خواهید داشت، استفاده از گاز برای روشن کردن 3 عدد شعله و برق نیز برای به چرخش درآوردن سیخ های فر مرغ بریان روتاری 6 سیخ استانبولی به صورت دوار که باعث می شود تمامی بخش های مرغ به خوبی پخت و بریان شود.

 

امرغ بریان 4 طبقه هالک ین دستگاه به صورت تمام برقی طراحی شده و ابعادی به طول 67، عرض 62 و ارتفاع 156 سانتی متر دارد؛ مرغ بریان 4 طبقه هالک دارای 24 قلاب یا سیخ است و به صورت ایستاده طراحی شده و همانطور که اشاره کردیم به صورت برقی کار می کند و نیاز به برق تک فاز شهری دارد. وزن این دستگاه 62 کیلوگرم بوده و با حرکت دورانی باعث می شود تمامی بخش های مرغ به خوبی پخت و برشته شود؛ در سمت چپ این دستگاه المنت دورانی یا گرد با قدرت 7500 وات تعبیه شده که حرارت و گرمای لازم برای پخت انواع مرغ، بلدرچین، غاز، اردک و… را فراهم می کند.

 

پخت ذغالی یا هیزمی قطعا شما را یاد کباب و جوجه های ذغالی خوشمزه می اندازد اما جالب است بدانید بسیاری از غذاهای فست فودی را نیز می توان به این شیوه آماده کرد. در واقع یکی از بهترین تجهیزات جهت آماده سازی و تهیه ی غذا به روش سنتی فر پیتزا هیزمی نام دارد. این فر که توسط مجموعه ی ابتکار استیل به فروش می رسد مناسب برای پخت انواع پیتزا به روش سنتی می باشد معمولا پیتزاهای ایتالیایی را به شیوه ی ذغالی و دودی آماده می کنند، 

 

 

 

معرفی چند فر کاربردی در آشپزخانه صنعتی

  فر پیتزا ریلی مدل ژیراک در 1 طبقه طراحی و ساخته شده و طولی برابر با 140، عرض 90 و ارتفاع 120 سانتی متری داشته و عرض نوار نقاله ی این فر 50 سانتی متر می باشد. این فر ریلی به صورت موتور بغل طراحی شده و در واقع موتور دستگاه در بغل آن قرار گرفته است، وجود 4 چرخ ترمز دار به شما این امکان را می دهد تا به راحتی فر را به جهت تغییر دکوراسیون یا نظافت جابه جا نمایید.

 

 

 

فر ماکان اردک پز با طولی در حدود 140، عرض 110 و ارتفاع 180 سانتی متری ساخته شده و دارای 10 سیخ است، برای فر ماکان اردک پز موتور 1 اسب تعبیه شده و هر 10 سیخ فر قابلیت چرخش دارند. این فر به صورت ذغالی و گازی قابل استفاده است و شما می توانید از چوب و هیزم و گاز شهری یا کپسول برای بریان کردن اردک ها استفاده کنید، از دیگر ویژگی های این فر می توان به 2 طرف نمای شیشه سکوریت اشاره کرد که وجود این شیشه کیفیت محصول را افزایش می دهد چرا که مانع از هدر رفت حرارت و گرما شده و دوام بالایی دارد. این فر مجهز به موتور 1 اسب تک فاز شهری می باشد و یک طرف آن نمای درب لولایی در نظر گرفته شده است، موتور این فر چرخ دنده ای و گیربکسی کار کرده و با رساندن توان به چرخ دنده ها باعث می شود دستگاه بدون فشار به کار خود ادامه دهد.

 

فر سیب تنوری 2 کشو ترک

اگر به دنبال روشی برای کسب درآمد هستید باید بدانید که فروش بلال و سیب زمینی تنوری آن هم در فصول سرد سال می تواند برای شما سود زیادی داشته باشد، برای راه اندازی این کسب و کار جدید نیاز به فر سیب زمینی دارید این فرها در انواع و ظرفیت های مختلفی تولید و عرضه می شوند و فر سیب تنوری 2 کشو ترک یکی از انواع فرهای کمپیر است، این فر دارای 2 کشو بوده و در ابعادی به طول و عرض 45 و ارتفاع 110 سانتی متر تولید و عرضه می شود. کشوهای فر با رنگ کوره ای الکترواستاتیک پوشانده شده اند به همین دلیل در برابر گرما و رطوبت مقاومت بسیار بالایی دارند، جهت باز و بست آسان کشوها دستگیره های استیل برای کشوها تعبیه شده است.

 

 

فر مرغ بریان سبدی ایستاده ابعادی به طول 140، عرض 110 و ارتفاع 180 سانتی متر دارد، برای این فر می توان موتور گیربکسی 1 اسب یا 1.5 اسب قرار داد و انتخاب آن به سلیقه ی شما بستگی خواهد داشت. این فر به صورت چرخ و فلکی است در واقع گردش سبدها همانند چرخ و فلک بوده و از آنجایی که این فر 1 عدد کلید خاموش و روشن برای موتور و 1 عدد شیر ترموستات شهری به جهت خاموش و روشن کردن شعله ی زیر دستگاه دارد می توانید برای نمایش و جذب مشتری بعد از پخت کامل، شعله ها را خاموش کرده اما موتور دستگاه برای گردش چرخ و فلکی مشغول به کار باشد، در واقع هدایت و کنترل پخت و گردش به صورت جداگانه انجام می شود. فر سبدی به صورت گازی و ذغالی و در نوع گازی قابلیت اتصال به گاز شهری یا کپسول را دارد و در نوع زغالی نیز می توانید در زیر کار هیزم قرار دهید. وجود شعله های برنر در زیر کار سبب پخت باکیفیت مرغ بریان خواهد شد.

چند فر کاربردی برای فست فود تازه تاسیس

 

 

این فر دارای 2 طبقه بوده و هر یک از طبقات طولی برابر با 75، عرض 110 و ارتفاع 14 سانتی متری دارد؛ ابعاد کلی این فر نیز طول 100، عرض 131 و ارتفاع 75 سانتی متر بوده و با این فر می توانید انواع پیتزا دهانه 35 سانتی را آماده کنید.

علاوه بر پخت انواع پیتزا ایتالیایی، مرغ و گوشت، فورسیزن، پیتزا قورمه سبزی میتوانید با این فر کاربردی انواع همبرگر مرغ و گوشت را نیز آماده کنید. می توانید دمای 45 تا 450 درجه سانتی گراد را در هر یک از طبقات این فر تنظیم کنید، این فر صنعتی دارای 2 ترموستات است در واقع هر یک از طبقات دارای ترموستات سانتی گرادی بوده که به شما امکان طبخ و آماده سازی انواع پیتزا به صورت مجزا را می دهد.

فر پیتزا دبل پلاس برقی دارای المنت های پرقدرتی است که با ایجاد حرارت از بالا و پایین سبب پخت پیتزاهایی ترد و یکنواخت خواهد شد؛ این فر به صورت رومیزی طراحی شده است. از دیگر ویژگی های این فر پیتزا می توان به وجود 1 عدد کلید خاموش / روشن در هر طبقه به جهت روشن و خاموش کردن لامپ به صورت مجزا در هر طبقه اشاره کرد؛ هر یک از طبقات فر پیتزا دبل پلاس دارای 2 عدد دستگیره کائوچویی بوده که باز و بست درب را آسان کرده است.

 

 

 

با وجود دستگیره های استیل فر پیتزا دیجیتال A26 می توانید درب را به صورت 90 درجه به راحتی باز کرده و محتویات داخل دستگاه را مشاهده نمایید، در هر کدام از طبقات این فر 1 عدد چراغ تعبیه شده است. بدنه این فر برقی کاملا استیل بوده و شما می توانید در هر طبقه دمای بالای 450 درجه سانتی گراد را تنظیم نمایید؛ به دلیل وجود المنت هایی که حرارت را از بالا به کف انتقال می دهد پخت انواع پیتزا و شیرینی به بهترین شکل و با بالاترین کیفیت انجام می شود؛ در واقع تمام مواد خوراکی به صورت کاملا مغز پخت آماده خواهند شد. پنل دیجیتالی طراحی شده بر روی دستگاه امکان تنظیم برنامه های مختلف را داشته و شما می توانید درجه دما، ساعت و میزان پخت را با توجه به نوع غذا و به دلخواه خود مشخص نمایید.

 

 

فر ساندویچی اهوازی با طول 110 سانتی‌متر، عرض 70 سانتی‌متر و ارتفاع 185 سانتی‌متر طراحی شده و از سمت چپ به راست شامل بخش‌های مختلفی است که هر یک کارایی خاصی دارند:

  • یک عدد سنگ چدنی گریل روغنی با ابعاد 40 × 50 سانتی‌متر برای پخت همبرگر و گوشت
  • یک عدد سنگ ذغالی با ابعاد 30 × 33 سانتی‌متر برای گریل سنتی و طعم دودی
  • شعله رویی با ابعاد 20 × 20 سانتی‌متر که در بالای سنگ‌ ذغالی تعبیه شده
  • دو عدد بن‌ماری سرخ‌کن نیمه (½ بن‌ماری) با عمق 15 سانتی‌متر برای سرخ کردن فلافل، سیب‌زمینی، قارچ و

این تنوع در طراحی، به شما این امکان را می‌دهد تا هم‌زمان چند نوع غذا را آماده کرده و بهره‌وری را در ساعات شلوغ بالا ببرید.

 

 

این دستگاه دارای کلید خاموش/ روشن بوده و وجود 2 دیمر به شما این اجازه را می دهد تا بتوانید دمای زیر سنگ و روی پیتزا را تنظیم کنید. در هر یک از طبقات این فر با حرارت از بالا و پایین پیتزاهایی ترد و یکنواخت آماده می شوند، در واقع حرارت هم از زیر و هم از بالا بر روی بشقاب پیتزاها سبب پخت بهتر شده است. به طور کلی مهمترین ویژگی های این دستگاه وجود درجه دمای عقربه ای بر حسب سانتی گراد در هر طبقه و کلید مجزا در هر طبقه به جهت خاموش و روشن کردن لامپ داخل دستگاه می باشد.

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 صفحه بعد