x تبلیغات
راه اندازی آشپزخانه صنعتی

تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی سفره خانه سنتی

 

همان طور که از اسم این فر مشخص است قابلیت طبخ و آماده سازی ۴۰ تا ۴۲ عدد دیزی سنگی را دارد، این فر دارای طولی در حدود ۹۰، عرض ۶۰ و ارتفاع ۸۸ سانتیمتر می باشد.

فر دیزی سنگی ۴۰ تایی دارای یک عدد سنگ چدنی به ابعاد ۸۰*۵۰ سانتیمتر می باشد، نمای این فر از ورق استیل ساخته شده است.

به جهت جلوگیری از هدر رفتن حرارت و گرما بدنه ی این فر به صورت عایق پشم شیشه ساخته میشود علاوه بر این درب های فر نیز به صورت دوجداره و با عایق پشم شیشه تعبیه شده اند، درب های این فر به شکل ریلی می باشند.

فر دیزی پزی قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسول را دارد، همچنین پایه های فر دیزی پز ۴۰ تایی از کلاف آهن ساخته شده است که به درخواست مشتری میتوان برای پایه ها از کلاف استیل استفاده کرد.

همان طور که اشاره شد نمای این فر از ورق استیل ساخته شده است، برای نما از ورق استیل روکش دار ۴۳۰ استفاده شده است که البته به درخواست مشتری میتوان از ورق ۳۰۴ استفاده کرد.

از این فر میتوان در سفره خانه ها، قهوه خانه ها، رستوران های سنتی، تهیه غذا، کترینگ و… استفاده کرد.

معرفی فر دیزی پز ۶۴ تایی

این فر همان گونه که از نامش مشخص است توانایی پخت ۶۴ عدد دیزی را به صورت همزمان دارا میباشد نکته ی مهم در استفاده از فر دیزی پزی قابلیت استفاده برای تمامی ظروف سنگی، روحی، سفالی، آلومینیومی و فلزی می باشد، طول این فر ۹۰ و عرض آن نیز ۹۰ سانتی متر میباشد ارتفاع فر دیزی پز ۸۷ سانتی متر بوده و دارای ۲ عدد سنگ چدنی به ابعاد ۸۰*۴۰ سانتی متر است.

جنس رویه ی این فر از استیل روکش دار بوده و در داخل آن از ورق آهن استفاده شده است و همین امر سبب راحتی و سهولت در نظافت و شست و شوی فر خواهد شد، در ۴ طرف این فر از عایق پشم شیشه استفاده شده است و باعث میشود گرما و حرارت داخل فر به هدر نرود.

راه اندازی سفره خانه سنتی

شاید با خود فکر کنید که راه اندازی سفره خانه بسیار آسان است و تهیه چند دست قوری و فنجان و البته قلیان میتواند آن چیزی که مشتریان به دنبالش هستند را برآورده کند. اما باید بدانید که موارد زیادی برای رسیدن به مطلوب مشتریان وجود دارد که عبارتند از:

  • پذیرایی از میهمانان در داخل سفره خانه و یا در فضای باز
  • ارائه خدمات در بهترین شکل و کیفیت
  • تنظیم منویی با غذاهایی سنتی و البته فست فود که هر دو سبک سلیقه را پوشش دهد
  • انجام برنامه ریزی های لازم برای ارائه خدمات بهتر برای مشترین
  • سرو نوشیدنی هایی مانند چای و یا قهوه
  • ارائه خدمات قلیان همراه با مخلفات

هزینه راه اندازی سفره خانه

برای اینکه بتوانید شرایط لازم برای راه اندازی سفره خانه را مهیا کنید اولین راهی که پیش روی شما قرار دارد، تامین بودجه لازم است. در واقع اینکه تا چه میزان هزینه برای رسیدن به سفره خانه ای باب میل شما وجود دارد کاملا به سلیقه و البته نوع خدمات شما ارتباط دارد و البته فضایی که برای مشتریان خود فراهم می آورید. از همین رو باید بدانید که هر چقدر ارائه خدمات شما به مشتریان و البته فضا و کیفیت محصولاتی که برای راه اندازی سفره خانه تهیه کرده اید بیشتر باشد مسلما هزینه نهایی نیز به همان نسبت افزایش پیدا خواهد کرد.

منبع: ابتکار استیل

معرفی بهترین تجهیزات سرمایشی

 

از جمله مهم ترین تجهیزات سرمایشی می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

·         یخچال صنعتی

·         فریزر صنعتی

·         تاپینگ صنعتی

·         آبسردکن

·         سردخانه صنعتی

·         دستگاه یخ ساز

·         دستگاه بستنی ساز

·         دستگاه فالوده ساز

·         دستگاه شربت سرد کن

·         دستگاه یخ در بهشت

·         دستگاه دوغ ساز

یخچال صنعتی

یخچال های صنعتی به جهت نگه داری مواد اولیه با حفظ طعم و کیفیت مورد استفاده قرار می گیرند، این یخچال ها در ابعاد مختلف و به صورت تک درب یا چند درب تولید و به بازار عرضه می شوند. همچنین برخی از یخچال های صنعتی به صورت ایستاده و گروه دیگر به عنوان یخچال میزکاری عرضه می شوند که برای محیط های کوچک و جهت استفاده ی بهینه از فضا بسیار مناسب می باشند.

فریزر صنعتی

از دیگر تجهیزات مهم و پرکاربرد فریزر صنعتی می باشد. از این محصول در محیط های مختلف از جمله رستوران، فست فود، سوپر مارکت ها و… می توان استفاده کرد. فریزرهای صنعتی نیز به منظور نگه داری مواد اولیه خریداری شده و در ابعاد و اندازه های مختلف و به شکل های متنوع تولید می شوند. فریزرهای صنعتی نیز به صورت تک درب یا چند درب، ایستاده یا میزکاری در اختیار مشتریان قرار می گیرد، فریزرهای صنعتی میز کاری به آشپز این امکان را می دهد تا بتواند لوازم و دیگر تجهیزات را بر روی آن قرار داده و از فضای موجود به صورت بهینه استفاده نماید.

فریزر صندوقی 4 درب

این فریزر ابعادی به طول 130، عرض 70 و ارتفاع 90 سانتیمتر داشته و دارای نمای استیل روکش دار خش دار 50 می باشد. دور تا دور این فریزر از عایق تزریقی و داخل درب ها نیز از عایق پلاستوفوم استفاده شده است به دلیل عایق بندی مناسب برودت و سرمای آن به هدر نخواهد رفت. همچنین تمامی مواد خوراکی را میتوان با حفظ طعم و کیفیت در این فریزر نگه داری کرد.

ابعاد داخل فریزر صندوقی 4 درب، طولی برابر با 120، عرض 58 و ارتفاع 65 سانتیمتر را دارد، نمای داخلی فریزر از ورق 80 گالوانیزه می باشد. این فریزر دارای موتور ½ هایتک است، گاز R134a  برودت لازم برای یخچال را از طریق تزریق به موتور و بازگشت به کندانسور فراهم می کند.

فریزر صندوقی 6 درب

این فریزر ابعادی به طول 190، عرض 70 و ارتفاع 90 سانتیمتر را دارد، همان طور که از نام این محصول مشخص است این فریزر به صورت صندوقی و خوابیده تولید می شود، فریزر صندوقی، دارای 6 درب بوده که ابعاد هر درب 28*56 سانتیمتر می باشد، هر 2 درب این محصول به وسیله ی مگنت بر روی فریزر می چسبد. هر 2 درب این فریزر فضایی برابر با 56*56 سانتیمتر را اشغال می کند.

دهنه ی ورودی هر بخش این فریزر 49*49 سانتی متر می باشد، فریزر صندوقی 6 درب دارای نمای استیل روکش دار بوده و از فوم تزریقی به جهت عایق بندی آن استفاده شده است به نحوی که عایق بندی مناسب این دستگاه از هدر رفت برودت و سرما جلوگیری خواهد کرد. همچنین وجود 4 عدد چرخ در پایه های این فریزر سبب میشود جابه جایی و حمل و نقل این وسیله به سهولت انجام شود. در بخش داخلی فریزر خوابیده 6 درب از ورق گالوانیزه 80 استفاده شده است. در ساخت این یخچال از لوله کشی مسی به جهت انتقال سرما از موتور استفاده شده است، همچنین در داخل درب های این یخچال یونولیت 4 سانتی برای جلوگیری از هدر رفتن برودت و سرما تعبیه شده است.

منبع: کیچن سنتر

نحوه راه اندازی رستوران سنتی

 

همان طور که اشاره شد انواع مختلفی از رستوران با ارائه ی غذا های متنوع از جمله ایتالیایی، ایرانی، چینی، فرانسوی و… وجود دارد که در این میان رستوران های سنتی به دلیل غذا های محلی و سنتی و دکوراسیونی جذاب و اصیل همواره مورد توجه بوده است، رستوران های سنتی برای توریست ها و گردشگران نیز جذاب بوده و با راه اندازی رستوران سنتی میتوان درآمد مناسبی به دست آورد.

راه اندازی رستوران سنتی چندان ساده نیست و برای شروع این کسب و کار باید مراحل گوناگونی را طی کرد، از جمله مهم ترین مراحل راه اندازی این شغل میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

انتخاب مکان رستوران سنتی

بعد از تصمیم به راه اندازی رستوران سنتی باید یک مکان مناسب را برای افتتاح رستوران انتخاب نمایید، معمولا رستوران های سنتی در فضا های بزرگ یا باغ و مناطقی با آب و هوای خوب شروع به کار می کنند. در مرحله ی بعد باید مجوز های لازم را اخذ کرده و نامی مناسب برای رستوران خود انتخاب نمایید، بهتر است نامی که برای رستوران انتخاب میکنید ساده باشد تا در ذهن مشتریان ماندگار شود. اگر محل راه اندازی رستوران سنتی، خانه یا باغی قدیمی باشد در جذب مشتری تاثیر مثبتی خواهد داشت.

معرفی باربیکیو ذغالی 80 سانتی

طول این محصول ۸۰، عرض پشت در پشت آن ۴۰ و ارتفاع ۹۰ سانتی متر را دارا می باشد، یکی از مهم ترین ویژگی های این محصول کاربردی، استفاده از آن به صورت گازی و ذغالی می باشد برای استفاده از این کباب پز به صورت گازی میتوان مواد غذایی را بر روی شعله های چدنی برای کباب شدن قرار داد استفاده از شعله های چدنی به سبب ایجاد حرارت به صورت یکنواخت و مغز پخت شدن می باشد، این کباب پز قابلیت اتصال به گاز شهری یا کپسول را دارد و انتخاب آن در هنگام سفارش به عهده ی مشتری می باشد، برای استفاده به صورت ذغالی کافی است سینی ذغال را بر روی باربیکیو قرار دهید و از طعم خوش کباب های ذغالی لذت ببرید لازم به ذکر است سینی ذغال به درخواست مشتری بر روی محصول عرضه خواهد شد.

علاوه بر این ۱ عدد میز چوبی تاشو به ابعاد ۴۰*۳۰ سانتی متر در سمت راست یا چپ این محصول قرار میگیرد که انتخاب جهت آن بر عهده ی مشتری بوده و میتوان برای قرار دادن لوازم و تجهیزات بر روی آن استفاده کرد.

معرفی باربیکیو ذغالی 70 سانتی کابینت دار

طول این باربیکیو ۷۰، عرض پشت در پشت آن ۴۰  و ارتفاعی برابر با ۸۵ سانتی متر دارد، همان طور که اشاره شد این محصول قابلیت استفاده به صورت گازی و ذغالی را دارا میباشد در صورت استفاده به صورت گازی امکان اتصال به گاز شهری یا کپسول به درخواست و سلیقه ی مشتری وجود خواهد داشت و با برداشتن سینی ذغال میتوان کباب های خوشمزه ای بر روی شعله آماده کرد استفاده از چدن های ضخیم بر روی شعله به دلیل ایجاد حرارت به صورت یکنواخت و مغز پخت شدن کباب ها می باشد.

و اما در صورتی که قصد تهیه ی کباب بر روی ذغال را دارید میتوانید با پر کردن ذغال بر روی سینی از طعم ذغالی کباب ها لذت ببرید.

از دیگر ویژگی های باربیکیو ۷۰ سانتی میتوان به وجود یک عدد توری شلف آبکاری کروم اشاره کرد که با باز شدن درب محصول بر روی باربیکیو قرار میگیرد و امکان قرار دادن فیله ی مرغ، گوشت، ماهی و یا انواع صیفی جات از جمله کدو، بادمجان، سیب زمینی، قارچ، فلفل دلمه ای و دیگر سبزیجات را فراهم خواهد کرد.

معرفی دیگ دو جداره پخت برنج

این دیگ به صورت استوانه ای و از جنس ورق استیل ۳۰۴ نگیر با ضخامت ۳ میلیمتر ساخته شده است، عرض یا پهنای دیگ دو جداره با احتساب شیر تخلیه که در جلوی دیگ قرار گرفته است ۱۱۷ سانتیمتر بوده و ارتفاع آن نیز از درب استیل ۱۹۰ سانتیمتر است، قطر دهنه ی داخلی دیگ نیز ۹۰ سانتیمتر می باشد، همان طور که پیش تر اشاره کردیم دیگ دو جداره پخت برنج دارای یک عدد شیر تخلیه در قسمت جلو میباشد که برای تخلیه ی آب برنج استفاده می شود.

عمق دیگ دو جداره یا همان ارتفاع دیگ داخلی برابر با ۸۵ سانتیمتر میباشد در ساخت این دیگ از ۴ عدد دستگیره ی زرد رنگ که به صورت پیچی بسته میشود استفاده شده است و باعث میشود بخار و گرما در داخل دیگ به هدر نرود علاوه بر این وجود یک نوار سیلیکونی دور درب دیگ نیز از هدر رفت بخار و گرما جلوگیری خواهد کرد.

وجود یک دستگیره بر روی درب دستگاه نیز باعث سهولت در باز و بست درب دیگ خواهد شد، این وسیله مجهز به ۱ عدد شمعک با لوله ی گازی میباشد که به راحتی میتوان با کمک شعله درجه حرارت را تنظیم کرد.

منبع: ابتکار استیل

ویژگی های انواع کانتر گرم

 

غذاها از هر نوع ساده و یا مجلل در کانتر گرم پنج لگنه کابینت دار به صورتی کاملاً بهداشتی به مدت طولانی ترنگهداری می شوند و بدین گونه می توان تا ساعات پایانی شب نیز غذای آماده ارائه برای مشتریانی که نمی توانند زود به رستوران ها مراجعه نمایند، داشت و به این قشر که اغلب تعداد کمی نیز نیستند سرویس مناسب ارائه نمود بخش های مختلف آن امکان نگهداری غذاها را به صورت مجزا فراهم نموده و دیزاین آشپزخانه شما را تحت تأثیر خود دگرگون و جذاب می کند.

پارامترهایی که می تواند کانتر گرم پنج لگنه کابینت دار را برتری ببخشد به گونه ای که به یکی از بهترین نمونه های خود در بازار تبدیل شود ویژگی هایی است که در کارآمد شدن آن تأثیر بسزایی داشته باشد به صورتی که بتوان آن را با آنها شناخته و معرفی نماییم، از طرف دیگر آنچه در کنار یک محصول خوش می درخشد مدل های متنوع، داشتن تجربه در طراحی، اصالت کاری ، توجه به نیاز مشتری و… که می تواند یک برند را در اوج قله های موفقیت و سرشناسی قرار دهد و از ترکیب محصول با کیفیت و برندی فعال و کوشا نامی پدید آید که تا سالها در اذهان باقی بماند.

کانتر گرمکن آش و حلیم

از تاپینگ گرم یا کانتر گرم برای گرم و تازه نگه داشتن مواد غذایی در محیط های مختلف استفاده می شود، این دستگاه با گرم نگه داشتن آب در زیر بن ماری ها توسط نیروی گاز یا برق باعث میشود بخار و حرارت آب به بخش زیرین بن ماری ها برخورد کرده و این امر موجب گرم نگه داشتن مواد غذایی در داخل بن ماری خواهد شد، از آن جا که حرارت به صورت غیر مستقیم به بن ماری ها برخورد میکند باعث خواهد شد مواد غذایی بدون سوختگی و تغییر مزه گرم و تازه بمانند.

کانتر گرم آش و حلیم نیز یکی از انواع کانتر های گرم بوده که برای گرم و تازه نگه داشتن آش و حلیم در خطوط سلف سرویس، آشکده ها، رستوران های سنتی و تمامی مکان هایی که نیاز به ارائه و سرو انواع آش، سوپ و حلیم دارند مورد استفاده قرار میگیرد این کانتر قابلیت جای دهی ۵ عدد لگن بن ماری استیل ۱/۱ یا ۱۰ عدد لگن بن ماری ½ را خواهد داشت.

طول کانتر آش و حلیم ۱۹۰ و عرض آن نیز ۸۰ سانتی متر می باشد، این کانتر ارتفاعی برابر با ۸۵ سانتی متر دارد و در فاصله ی ۲۵ سانتی یک عدد طبقه شلف ساخته شده است که عرضی برابر با ۲۰ سانتی متر داشته و توسط ۲ پایه ی استیل به کانتر متصل شده است.

گرمخانه غذا 4 طبقه

گرمخانه غذا یا گرمکن غذا وسیله ای بسیار پرکاربرد در محیط های مختلف اداری، مدارس و… می باشد، این دستگاه با ابعاد و اندازه ای مناسب فضای کمی را اشغال خواهد کرد، فر گرمخانه غذا ۴ طبقه، دارای ۴ عدد شلف فلزی بوده که با فاصله ای مناسب و استاندارد نسبت به یکدیگر قرار گرفته اند، این طبقات به صورت متحرک بوده و به راحتی قابلیت جابه جایی خواهند داشت.

هر طبقه یا شلف گرمخانه دارای ابعادی برابر با ۳۶*۴۵ سانتیمتر میباشد و ابعاد گرمخانه نیز برابر با ۴۳*۵۴ با ارتفاع ۹۰ سانتیمتر می باشد، این دستگاه قابلیت اتصال به گاز شهری یا کپسول را دارد که انتخاب آن به درخواست و سلیقه ی مشتری خواهد بود علاوه بر این در صورت تمایل مشتریان میتوان گرمخانه غذا ۴ طبقه را به صورت چرخ دار تولید و عرضه کرد.

این محصول به صورت تک درب بوده و بر روی درب آن یک عدد دستگیره چپوقی (کله گاوی) قرار گرفته است که سبب سهولت در باز و بست درب دستگاه خواهد شد، جنس رویه ی گرمخانه از ورق استیل روکش دار و جنس داخلی دستگاه از ورق گالوانیزه می باشد، نکته ی اصلی در ساخت گرمخانه غذا ۴ طبقه عایق بندی مناسب آن بوده به طوری که در ۴ طرف دارای عایق پشم شیشه است و همین امر باعث جلوگیری از اتلاف گرما و حرارت از داخل گرمخانه خواهد شد.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

معرفی انواع فر ساندویچی

 

فر ۳ کاره ی پایه دار مبله ابعادی به طول ۹۵، عرض ۴۰ و ارتفاع ۸۵ سانتیمتر دارد، این فر دارای ۱ عدد لگن بن ماری استیل ½ به ابعاد ۲۶٫۵*۳۲٫۵ سانتیمتر، ۱ عدد صفحه ی چدنی به ابعاد ۳۳*۳۰ سانتیمتر و یک شعله با رویه ی چدنی ۲۰*۲۰ می باشد.

فر ساندویچ 3 کاره قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسول را دارا می باشد، پایه های فر ۳ کاره از پروفیل آهن ۲۰*۲۰ ساخته شده است. همچنین این فر از نمای استیل روکش دار خش دار یا براق تولید می شود.

از آن جایی که این فر به صورت پرتابل تولید میشود قابلیت حمل و جابه جایی ساده ای دارد، این فر را میتوان در بخش هایی که در معرض دید مشتری نیست قرار داد، در فست فود های سیار و محیط های کوچک معمولا از این فر استفاده می شود.

فر سه کاره ی مبله دارای شیر های گاز صنعتی و استانداردی می باشد، همچنین یک لبه ی ۴ سانتیمتری در بخش جلویی این فر قرار گرفته است که می توان توری سیب زمینی را به جهت روغن کشی بر روی آن پایه قرار داد.

فر ساندویچ 6 کاره با هود

با استفاده از یک فر ساندویچی شش کاره دیگر نیازی به دستگاه اضافه دیگری در آشپزخانه صنعتی خود نخواهید داشت. در طبقه بالایی این فر دو عدد ظرف استیل بن ماری در ابعاد ½ وجود دارد. این ظروف بن ماری برای سرخ کردن کتلت، سوسیس، سیب زمینی و هر غذای خوش مزه دیگری مناسب هستند و چون حرارت را به سرعت به مواد غذایی و روغن منتقل می کنند؛ انرژی کمتری مصرف خواهندکرد.

سه عدد چدنی ذغالی APW نیز در این طبقه وجود دارد. در زیر این چدنی ها ذغال های صنعتی قرار می گیرند. این چدنی ها گزینه بسیار خوبی برای ذغالی کردن انواع استیک و فیله مرغ هستند. در کنار این چدنی ها سنگ مغناطیسی با سطحی کاملا صاف وجود دارد که با لیزر به شکل کاملا صیقلی درآمده است. روی این سنگ انواع همبرگر و ساندویچ های خوش طعم فست فودی به آسانی آماده می شوند.

قابلیت‌ های این طبقه هنوز به پایان نرسیده! در کناره ای این طبقه میز کاری به طول ۳۰ سانتی متر طراحی شده است. از این بخش به عنوان فضایی جهت قراردهی ظروف آشپزخانه، محلی برای پیچیدن ساندویچ یا خرد کردن مواد اولیه استفاده می شود.

فر ساندویچی 7 کاره با هود

این فر ساندویچی دارای امکانات مختلفی میباشد که میتوان برای طبخ انواع غذا ها از آن ها استفاده کرد، فر ساندویچی ۷ کاره با هود دارای ۲ عدد شعله به ابعاد ۲۰*۲۰ بوده که میتوان از آن برای گرم و داغ کردن انواع مواد غذایی استفاده کرد، علاوه بر این وجود ۲ بن ماری استیل ½ به آشپز کمک می کند تا به کمک آن ها بتواند مواد خوراکی مختلف از جمله فلافل، بندری، هات داگ و سیب زمینی را سرخ و برشته کند، لگن های بن ماری دارای درب بوده و همچنین در طراحی این محصول یک لبه برای توری سرخ کن در نظر گرفته شده است که بعد از سرخ کردن میتوان برای روغن گیری از آن استفاده کرد.

از دیگر امکانات این فر ترکیبی میتوان به وجود ۱ عدد گریل ذغالی طرح awp به ابعاد ۴۸*۳۰ سانتی متر اشاره کرد که به کمک آن میتوان انواع مواد غذایی از جمله فیله های مرغ و استیک را به صورت ذغالی آماده کرد، ۱ عدد گریل چدنی روغنی نیز به ابعاد ۷۰*۴۰ سانتیمتر جهت طبخ انواع همبرگر در این محصول در نظر گرفته شده است.

نکته ی بسیار مهمی که فر ساندویچی ۷ کاره با هود را از دیگر فر های ساندویچی متمایز میسازد دارا بودن یک عدد فر پیتزا در بخش پایینی میباشد که در زیر آن از آجر نسوز استفاده شده است و این فر قابلیت طبخ و آماده سازی ۹ عدد بشقاب پیتزا را خواهد داشت.

استفاده از عایق پشم شیشه در این فر مانع از به هدر رفتن حرارت و گرما خواهد شد، همچنین این محصول دارای یک عدد هود استیل بوده و ۴ تا شیشه ی مقاوم و نشکن در سه وجه این فر قرار داده شده است علاوه بر این یک عدد فن دمنده در روی هود استیل در قسمت بالایی قرار گرفته است و میتواند با مکش دود و بخار مانع از ایجاد آلودگی در محیط شود.

فر ساندویچی ۷ کاره با هود قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسول را داشته و با توجه به درخواست مشتری به صورت چرخ دار تولید و عرضه خواهد شد.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

ویژگی های دستگاه چرخ گوشت صنعتی

 

گوشت قرمز یکی از اجزای اصلی غذاهای ملل مختلف از جمله غذاهای ایرانی است. گوشت قرمز به صورت تکه‌ای یا چرخ‌ شده در غذاها استفاده می‌شود. بهره گیری از وسیله مناسب جهت چرخ کردن و آماده سازی گوشت در مراکز تهیه غذا و قصابی ها بسیار اهمیت دارد. به این خاطر که در غیر این صورت، گوشت حالت له شده پیدا می کند و کیفیت خود را از دست خواهد داد. چرخ گوشت های صنعتی انواع مختلفی دارند ولی از نظر نحوه انتقال قدرت موتور دو نوع گیربکسی و تسمه ای در بازار موجود است.

چرخ گوشت گیربکسی مدل ۳۰۱۸ یک دستگاه نیمه صنعتی است که در قصابی ها و رستوران های کوچک کاربردی خواهد بود. باتوجه به اهمیت شستشوی دستگاه پس از هر مرتبه استفاده، در کنار این چرخ گوشت اهرمی قرار دارد که امکان جداسازی گلویی را فراهم می کند. این محصول به همراه یک عدد تیغ و پنجره عرضه می شود که انتخاب مدل آن (کبریتی یا سوزنی) به درخواست مشتریان است. البته به غیر از تیغه و پنجره یک عدد گوشتکوب تفلونی نیز روی دستگاه قرار دارد.

بدنه دستگاه روکشی از جنس استیل روکشدار دارد که باعث محافظت از آن در برابر رطوبت و عوامل محیطی مختلف می شود. این چرخ گوشت صنعتی به صورت چرخدار طراحی می شود. بنابراین حمل و نقل آن آسان است و در صورت نیاز جهت استفاده از آن به صورت زمینی نیز مشکلی وجود ندارد.

ویژگی های چرخ گوشت صنعتی گیربکسی ۳۰۱۸

1.                ابعاد دستگاه ۴۰*۶۰ و ارتفاع آن ۵۸ سانتی متر

2.                عرضه به همراه یک عدد گوشتکوب تفلونی

3.                قابل استفاده در قصابی ها و رستوران های کوچک

4.                بدنه دستگاه از جنس استیل روکشدار

5.    مجهز به اهرم جداکننده گلویی جهت سهولت در شستشو

6.    جابه جایی آسان و امکان استفاده به صورت زمینی

منبع: ابتکار استیل

معرفی دستگاه سبزی خرد کن صنعتی

 

دستگاه سبزی خرد کن بشقابی صنعتی در چهار مدل دهنه ۶۰ ، ۷۰ و ۹۰ سانتی متری بنا به سفارش مشتریان تولید می گرددابعاد دستگاه سفارشی در عکس بالا : ارتفاع=۸۵ سانتی متر و طول=۸۵ سانتی متر و عرض=۵۰ سانتی متر ، جنس بدنه از استنلس استیل که کاملا قابل شستشو با شیلنگ بدون آسیب رسانی به سیستم برقی می باشدجنس بشقاب دستگاه از آلومینیوم و کاور بیرونی از استیل مطابق با استانداردهای روز کشور است و جنس سینی زیر بشقاب سبزی خرد کن صنعتی بشقابی دهنه ۷۰ از استیل می باشد.

دارای چهار چرخ مقاوم ، قفل دار و گردون برای حمل و نقل و جابجایی آسان تر و مجهز به تیغه تمام استیل یا فولادی می باشد که در اثر استفاده و به مرور زمان باید آنها را سنگ مخصوص تیز کنیم (تقریبا هر صد کیلوگرم سبزی) . این تیغه دارای برندگی بالا بوده و می تواند انواع مواد غذایی را به سرعت خرد کند و دارای تیغه های یدک برای رضایت شما مشتریان گرانقدر، مجهز به الکتروموتور تک فاز با گیربکس حلزونی، دارای قطعات ریخته گری شده با آلیاژ همبسته، دارای میکروسوئیچ جهت قطع کردن در زمان باز شدن درب (میکرسوئیچ بیشتر برای سبزی خردکن دیگ استفاده میشود در مابقی سایزها به درخواست مشتری میباشد)

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

دستگاه میوه خشک کن صنعتی

 

میوه ها و سبزیجات حاوی مقادیر زیادی ویتامین و فیبر هستند. با این حال این دسته از مواد غذایی به دلیل وجود آب میان بافتی، به سرعت فاسد و غیر قابل استفاده می شوند. خشک کردن مواد غذایی راه حلی است که با تبخیر سریع آب موجود در آن‌ها، دوام و ماندگاری را افزایش خواهد داد

دستگاه میوه خشک کن صنعتی ابتکار استیل محصولی است که با استفاده از آن می توانید در مدت زمان کمی حجم زیادی از میوه و سبزیجات مختلف را خشک کنید. میزان این ظرفیت حدود ۳۰۰ کیلوگرم در هر ۶ ساعت است و این ظرفیت بالا این میوه خشک کن را به یک محصول صنعتی کارآمد تبدیل می کند.

این میوه خشک کن گازی است و بوسیله یک عدد سانتریفیوژ هوای داخل دستگاه را تهویه می کند. در داخل این میوه خشک کن ۱۶ عدد سینی استیل تعبیه شده است که مواد غذایی روی آن ها قرار می گیرند. البته امکان کاهش تعداد این سینی ها بنا به درخواست و نظر مشتریان وجود دارد. در هر صورت این سینی ها باید از متریالی ساخته شوند که شستشوی آن آسان باشد. به این خاطر که به صورت مستقیم با موادغذایی ارتباط دارد.

این دستگاه ارتفاع نسبتا زیادی دارد اما نظر جابه‌جایی آن به آسانی انجام می شود. به علت ترمزدار بودن چرخ های زیر دستگاه در مکان مورد نظر شما به خوبی ساکن خواهد ماند.

ویژگی میوه خشک کن صنعتی

1.                ابعاد ۹۰*۱۲۰ سانتی متر

2.                ارتفاع دستگاه به همراه چرخ ها ۲ متر

3.                مناسب جهت خشک کردن میوه و سبزیجات

4.                مجهز به یک عدد سانتریفیوژ در بالای دستگاه

5.                دارای ۱۶ عدد سینی

6.                استفاده از ورق استیل جهت سینی های دستگاه

7.                بهره گیری از استیل خشدار برای بدنه میوه خشک کن

8.                ظرفیت تولید ۳۰۰ کیلوگرم میوه و سبزیجات خشک در هر شش ساعت

9.    بکارگیری از چرخ های ترمزدار در زیر میوه خشک کن جهت سهولت در جا‌به‌جایی و سکونت آسان

 

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

ساخت فر پیتزا 2

 اگرچه این فر با هدف طبخ دیزی طراحی گشته اما دستگاه مناسبی برای تهیه انواع برنج کته است و اغلب به عنوان کته پز نیز در آشپزخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد حال آنکه برخی از شیرینی پزی ها ابتکار عمل را به دست گرفته و آن را یک وسیله مجهز برای پخت شیرینی هایی با کیفیت بالا می دانند.

دیزی و سیری در تحولات آن

اگر چه دستگاه سبزی خرد کن بسیار محجور و تنها در پستوخانه ها طبخ و فقط به مصرف خانواده ها می رسید و کم کم جایگاهی نه در خور در سفره خانه ها و قهوه خانه های سنتی برای خود دست و پا نمود اما در قلب و دل ساکنان ایران زمین محبوب بود، کم کم حضور کم وبیش آن را در رستوران ها سنتی شاهد بودیم که به عنوان غذای سنتی و اصیل ایرانی در اختیار هموطنان ایرانی قرار می گرفت.

 با وجود گردشگران و شناخته شدن این غذا حضور پرشورتری از آن را در تمامی رستوران ها امروزه شاهد هستیم که آن را از گوشۀ خانه ها به بیرون آورده و سرآمد سفره ها ومیزهای رستوران های بین المللی کرده است به مدد حضور گردشگران دیگر کمتر کشوری است که این غذای محبوب را نشناخته و طالب مصرف آن نباشد اگر به آمارها نگاهی بیاندازید سهم وسیعی از ترانزیت سالانۀ کالا به این غذای منحصر به فرد اختصاص دارد.

ایران نیز که مخلوطی شگرف از آداب و رسوم است با این غذاها هم راستا شده و با گنجاندن طعمی یا رنگی و یا نمادی به آن فرهنگ و اعتقادات خود را به نسل ها و مردمان دیگر شهرها انتقال داده اند، یک ادویه اختصاصی برای آن تهیه نموده و گاه یک عنصر مانند سبزی های معطر را به آن افزوده اند یا برای کاهش هزینه ها یکی از حبوبات آن را حذف کرده و با یک نوع ارزان تر جایگیزین نموده اند که بعد از گذشت زمانی به راحتی به نماد شهرشان تبدیل شده و مشتریان زیادی یافته، دستگاه آب گوجه گیری کمکی به تمامی این مردمان است تا بر طبق نیاز خود بتوانند به هر تعداد که مایل اند به طبخ این غذا همت گمارند.

قیمت ساخت فر ساندویچ

قیمت 510000 تومان باتوجه به متریال های به کار رفته در ساخت فر پیتزا که آن را مقاوم در برابر آب ، آتش و حرارت نموده، رتبه ای فرای آنچه در مورد کیفیت تصور می کنید را به آن بخشیده ، متخصصین خدوم این برند می کوشند تا با به کارگیری فنون روز دنیا در مورد تجهیزات صنعتی آشپزخانه ها، محصولاتی نوید بخش و کارآمد را در اختیار مشتریان فهیم خود گذاشته و تا انتها مانند رفیقان شفیقی حمایت هم جانبۀ خود را قطع نکنند.

منبع : تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

ساخت فر پیتزا

دیگر سال های سال است که دیزی های محبوب ایرانی از آن حالت اختصاصی که فقط برای ایرانیان بود در آمده و به یک غذای بین المللی و پر طرفدار که مرزها را به راحتی پشت سر گذاشته است تبدیل شده و کمتر گردشگری است که حضوری در این دیار سرسبز و زیبا داشته باشد وسراغی از دیزی های معروف ایرانی نگرفته و طعم آن را نچشیده به کشور خود باز گردد، از این رو ساخت فر پیتزا در اولویت کاری صاحبان امر راه اندازی فست فود قرار گرفت تا بتوانند پاسخگوی این نیاز جهانی باشند و برای پاسخگویی بهتر، انواع مختلف آن مانند فر ساندویچ در دستور ساخت قرار گرفت.

ساخت فر پیتزا

چلو کباب های ایرانی اگر چه ثبت جهانی شده اند و گوی رقبت را از غذاهای ملل دیگر ربوده اند، غذایی چون دیزی نیز امروزه با تلاش های آشپزان حرفه ای و متعهد توانسته خود را با همان سبک و سیاق ایرانی به جهانیان بشناساند و مانند نمادی برای ایران عزیز و نماینده ای از خلق و خوی و نگرش ایرانیان به کشورهای دیگر وارد شده و فرهنگ اصیل ایرانی را با خود به جای جای آن منتقل نماید از این رو درخواست های پی در پی برای دریافت این محصول از سوی کشورهای خارجی نیاز به تولید انبوه آن  احساس می شد و ساخت فر ساندویچ به عنوان اصلی ترین عنصر در رأس اهداف بلند مدت قرار گرفت.

ساخت فر پیتزا و ویژگی های آن

اگر قرار بود با تکیه به روش های سنتی در همان گذشته جا بمانیم و امروز در عصر سرعت و فناوری جایگاه خود را پیدا ننماییم رقیبان ریشه حضور ما را از صحنه های رقابت می کندند و نمی توانستیم در کشور خود و در میان رقیبان همشهری حضوری موثر داشته باشیم چه برسد به بازارهای بی رحم جهانی که همیشه ضعیفان پامال قدرتمندان بوده اند پس لازم و ضروری است که با تجهیزاتی مجهز به تمامی فنون روز خود را همراستا با صنعت به جلو برانیم تا بتوانیم موفقیت را در آغوش گرفته و نام ایران و ایرانی را بر تارک آسمان علم و دانش برافراشته داریم، تجهیزات فست فود نقطه قوت و نشان تلاش ملی مردمان همین سرزمین است که با تکیه به خداوند و کسب علم و دانش توانسته اند به محصولی با چنین کیفیت دست یابند از ویژگی های منحصر به فرد آن می توان به این موارد اشاره نمود.

  • دارای انواع مختلف ابعاد
  • تعداد گنجایش ظروف دیزی، متغیر و از کوچک تا 15 ،30، 32، 40 ،42، 50 ، 60 ، 80، 90 ، 100 تایی
  • تحول و تغییر به سوی روش های پخت صنعتی
  • کاهش هزینه ها چند درصدی
  • کف چدن برای حفظ ونگهداری بهتر حرارت وطراحی شبیه به فر
  • تجهیزات به کار رفته ایمنی بخش
  • حجم حد اکثری تولیدات
  • عایق پشم شیشه و پشم سنگ
  • بهینه نمودن هزینه های سوخت
  • کیفیت ثابت غذاهای تولیدی وبدون تنزل
  • جنس استیل استنلس 304
  • ضد خش و فرسودگی
  • شیرهای صنعتی
  • مقاومت بالا در برابر رطوبت
  • ایدئال در طراحی
  • شعله های برنردارای حرارت بهتر و از جنس استیل یا آلومینیوم به انتخاب خریدار
  • مقاومت بالا در برابر حرارت
  • عایق حرارتی
  • درزبندی مناسب
  • قابل استفاده در رستوران های سنتی ، قهوه خانه ها ، دیزی سراها، سفره خانه ها
  • با شعله هایی کم و امکان پختی یکنواخت
  • انتقال صفردرصدی گرما از داخل به خارج
  • جداره خارجی استیل خش دار
  • ضخامت جداره خارجی 8/0 میلی متری
  • ضخامت جداره داخلی 1 میلی متری
  • ابعاد 90 سانتی متر ارتفاع، 60 سانتی متر عرض ، 60 سانتی متر طول

امروزه جهش فناوری در تمامی جنبه های زندگی بشری راه را برای طی مسیری بی خطرتر فراهم نموده است و اقدام به ساخت فر پیتزا و تجهیزاتی از این قبیل می تواند آرامش بیشتر را حتی در محیط های خطرناکی که مجاورت آب، آتش و روغن انفجارهایی عظیم را به وجود می آورد و جان پرسنل خدوم آشپزخانه ها را به خطر می اندازد فراهم نمود.

 

صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 صفحه بعد