x تبلیغات
راه اندازی آشپزخانه صنعتی

آموزش راه اندازی یک کبابی 4

چرخ گوشت صنعتی

بهترین وسیله برای تمامی کسب وکارهایی است که برای آماده سازی غذا احتیاج به حجم بالایی از گوشت چرخ کرده دارند و اگر شما قصد راه اندازی کبابی را دارید مطمئناً اولین عنصر تهیه کباب های شما گوشت چرخ کرده می باشد ، چرخ گوشت 32 تسمه ای ، چرخ گوشت نیمه صنعتی ، چرخ گوشت 42 گیربکسی و چرخ گوشت 32 گیربکسی، همگی جزء مهمترین تجهیزات و لوازم کبابی محسوب می شوند.

کباب پز گازی

به هر حال دستگاهی که شما قصد پخت کباب های خود را با آن دارید می تواند نسبت به فناوری های به کار رفته در آن متفاوت باشد، منقل کباب ، کباب پز ذغالی، کباب پز گازی و یا حتی کباب پز تابشی نمونه هایی قابل توجه هستند که بسته به کیفیت پخت ، حجم ارائه دهنده در هر زمان و قیمت تمام شده محصول ممکن است از طرف مدیران رستوران ها ویا چلو کبابی ها مورد استقبال قرار گیرند.

سیخ کباب

اگرچه ممکن است در نگاه اول خیلی مهم و قابل توجه نباشند اما باید دقت نمایید که کباب ها در کنار همین سیخ ها هستند که هویت اصلی خود را به دست می آورند و شما برای کباب نمودن غذاهایی چون کوبیده ، جوجه ، مرغ، جیگر، چنجه،شیشلیک ، قارچ ، گوجه ، فلفل و... به آنها نیاز داشته که از دو جنس استیل و گالوانیزه ساخته می شوند.


آموزش راه اندازی یک کبابی 3

یخچال کبابی 5/1 و 5/2 متری

شما با تهیه این یخچال علاوه بر کارایی، زیبایی،کیفیت و گارانتی را نیز دریافت می کنید این یخچال در کنار هم نوعان خود مانند یخچال مکعبی، یخچال صنعتی، فریزر صندوقی ، یخچال صندوقی تمام احتیاجات شما را به تجهیزات برودتی بر طرف کرده و می توانید از آن در نگهداری مواد اولیه گوشتی و سبزیجات ، دوغ ، دلستر، انواع سالاد و... استفاده نمایید.

سانتریفیوژ صنعتی و انواع هود

در بین انواع تجهیزات و لوازم کبابی هودهای آشپزخانه خود نمایی می کنند، که به دو دسته هودهای دیواری و هودهای مرکزی تقسیم می شوند، در این میان سانتریفیوژها یا همان هودهای صنعتی جزء تجهیزات هواکشی رستورانی محسوب شده که می توان با ابعاد واندازه های مورد نیاز رستوران به سفارش یک هود صنعتی استیل با کیفیت اقدام نمود، همان طور که می دانیم آشپزخانه ها مملو است، از بخارات غذاها و گازهای سمی است که استشمام آن برای کارگران بسیار مضر است و وجود هودها در این محیط برای حفظ سلامتی از یک سو و ایجاد بوی نامطبوع و غیر قابل تحمل برای مشتریان از سوی دیگر الزامی است.

 

سینک صنعتی استیل

اگر بخواهیم یکی از تجهیزات شست و شو درون آشپزخانه های صنعتی را نام ببریم سینک صنعتی استیل نتیجه مکانیزه شدن آشپزخانه ها و ورود صنعت به درون کسب وکارهای مختلف است ، عمق زیاد ، مقاومت بالا، ضخامت خوب از مزایای آن است و بسته به نیاز آشپزخانه ها دارای انواع مختلف تک لگن ، دو لگن و سه لگن می باشد.

منبع : تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

آموزش راه اندازی یک کبابی 2

دیگ دو جداره پخت برنج

از دیگر تجهیزات و لوازم کبابی دیگ دو جداره پخت برنج است که رؤیای آشپزان نیمه حرفه ای را برای رسیدن به برنج هایی با کیفیت سرآشپزان مطرح امکان پذیر کرده و همچنین آشپزخانه ها را قادر می سازد تا با کمک این دیگ به پخت انواع خورشت نیز بپردازند ، نمونه ای دیگر از آن دیگ برنج پز صنعتی است که جزء خزاین گران بهای آشپزخانه های صنعتی محسوب می شود و برنج ها و خورشت های خوشمزه در آشپزخانه ها محصول دسترنج آن است .

پاتیل خیساندن برنج

یکی از پرمصرف ترین تجهیزات و لوازم کبابی است که امکان خیساندن حجم بالایی از برنج را برای آشپزان محیا کرده و چرخ های تعبیه شده در آن امکان حمل راحت را به قسمت های مختلف آشپزخانه فراهم می کند و اهرم آن مخصوص انتقال برنج از این دستگاه به دیگ پخت برنج است.

اجاق پلوپز

اگر به دنبال یک دستگاه با دو کارایی در میان انواع تجهیزات و لوازم کبابی می گردید اجاق گاز صنعتی با ویژگی های منحصر به فرد خود مانند قابلیت تحمل وزن های بالا، شیرهای صنعتی، شمعک مجزا برای هر شعله و... می تواند در پخت انواع برنج و خورشت بر روی شعله ها و گرم نگه داشتن با کیفیت و سالم غذا داخل فر کمک فوق العاده ای در آشپزخانه باشد.

تنور نانوایی

اگر مایلید به منوی خود انواع غذاهای نونی را نیز بی افزایید و یک فهرست پر و پیمان را در مقابل دیدگان مشتریانتان قرار دهید، تنور نانوایی با انواع مختلف خود مانند تنور نان سیار، تنور نانوایی صنعتی و... می تواند نان هایی با کیفیت برای غذاهایی چون کباب، جیگر، دیزی و... را در محیط رستوران شما فراهم نماید.

آموزش راه اندازی یک کبابی

اگر قصد راه اندازی یک کبابی را دارید تا از این شغل مناسب درآمد فوق العاده ای کسب نمایید مسلماً تجهیزات و لوازم کبابی اولین موضوع مهمی است که ذهن شما را به خود مشغول نموده است ، شغل کبابی با علاقه وافر مردم ایران به این نوع غذا یکی از پر درآمدترین مشاغل محسوب می شود پس از این باب نگرانی به خود راه ندهید زیرا هزینه ای که به خاطر تهیه تجهیزات پرداخت می نمایید به سرعت و در طی چند سال آینده به شما باز گردانده می شود پس با فراق بال دست به خرید زده و هیچ یک از آنها را از چشم نیاندازید تا در همین ابتدای کار با قدرت و کاملاً مجهز به جلو بروید.

آنچه شما در این راه به آن احتیاج خواهید یافت به شرح زیر است:

فر دیزی سنگی

گامی موثر در تهیه دیزی هایی با طعم های عالی و در حجم بسیار زیاد است که با فاصله گرفتن از روش های قدیمی پختی سنتی اما با روشی صنعتی را در اختیار آشپزخانه ها قرار می دهد.

فر دم کن برنج

تهیه این فر آشنایی با فناوری روز است و می تواند به شما کمک کند تا به یکباره سطح کیفی پخت برنج های رستوران خود را بالا برده و مانند حرفه ای ها بدرخشید، تهیۀ این فر تحولی به سوی مدرن اندیشیدن است.

کابینت آبچکان

این کابینت ها به منظور خارج نمودن کامل آب از سطح ظروف و پرهیز از ایجاد لک های ناخوشایند در سطح آنها به یکی از ضروری ترین تجهیزات آشپزخانه های خانگی و صنعتی تبدیل شده است، حال آنکه در رستوران ها به علت حجم بالای ظروف، آبچکان صنعتی سیار حضورش بسیار مفید است و به علت اینکه باید ظروف سنگین و با حجم بالا را تحمل نماید از آلیاژهای مختلف در ساخت آن استفاده می شود.

دیگ سه جداره چلوپز صنعتی

دیگ سه جداره چلوپز صنعتی در کنار دیگ صنعتی آشپزخانه با امکانات خارق العادۀ خود به یک دیگ تمام اتوماتیک پخت برنج در میان هم نوعان خود معروف گشته و از مزایای آن استفاده بسیار راحت و تهیه برنج هایی کاملاً خوش فرم و بدور از هرگونه احتمال سوختگی ، شل شدن و از دست دادن کیفیت است.

دستگاه گریل صنعتی

رستوران های کوچک ، فست فود فروشی ها و... می توانند با تهیه دستگاه گریل صنعتی به طبخ انواع غذاهای گریل شده مانند مرغ ، استیک، فیله ، همبرگر، سوسیس و... بپردازند و با کاهش روغنی که این دستگاه هنگام طبخ در اختیار قرار می دهد غذاهایی سالم تر را پدید بیاورند.


 

تجهیزات کافی شاپ3

شوکیک

شوکیک یکی از تجهیزاتی می باشد که در کافی شاپ ها مورد استفاده قرار میگیرد این دستگاه می تواند کار شما عزیزان را در امر نگهداری انواع کیک راحت کند و شما دیگر نگران خراب شدن و یا از بین رفتن کیک های خود نخواهید شد شما میتوانید با داشتن این محصول کیک های تازه و سالمی را به مشتریان خود ارائه دهید.

سماور صنعتی

سماور صنعتی به دو دسته سماور گازی و سماور برقی تقسیم می شوند، به دلیل ابعاد بزرگ این دستگاه به آن سماور بزرگ هم می گویند. قیمت سماور صنعتی بر اساس ظرفیت، جنس بدنه و مکانیسم گرمایشی متغییر است، سماور صنعتی به لحاظ ابعاد و ظاهر با بقیه سماورها تفاوت دارد از این دستگاه در کافی شاپ ها ،هتل ها و .. جهت ارائه به مشتریان استفاده میشود.

تجهیزات کافی شاپ2

دستگاه پاپ کرن ساز

استفاده از دستگاه های پاپ کرن ساز در کافی شاپ ها بسیار آسان است ؛ کافیست مقداری دانه ذرت بو داده داخل محفظه دستگاه ریخته و آن را روشن کنید. دستگاه پاپ کرن ساز بصورت تمام اتوماتیک تمامی عملیات ساخت ذرت بوداده را انجام میدهد و شما در نهایت پس از چند دقیقه ، پاپ کرن آماده شده را از دستگاه خارج میکنید.

دستگاه قهوه ساز

در این روزهایی که نوشیدن قهوه و فرهنگ قهوه نوشی به شدت رو به افزایش است، کافی شاپ ها باید داشتن دستگاه قهوه ساز را در اولویت قرار دهند تا بتوانند خدمات خوبی را به مشتری ارايه دهند که این دستگاه هزینه آنچنان بالایی را در بر نخواهد داشت و استفاده از آن خیلی آسان و راحت می باشد.

دستگاه مخلوط کن

یکی از مهمترین تجهیزات کافی شاپ برای منوی سرد مخلوط کن می باشد که جهت میکس انواع آبمیوه و سس و .. استفاده می شود،دستگاه مخلوط کن به زبان انگلیسی Mixer و یا Blender نامیده می شود و توسط شرکت های مختلفی تولید و به بازار عرضه می گردد که تفاوت آنها در نوع تیغ و نوع پارچ و از همه مهمتر نوع موتور و دور موتور آن می باشد.

شیر داغ کن

دستگاه شیر داغ کن مناسب برای مکان های سرو نوشیدنی های گرم شامل: هتل ها ، کافی شاپ ها ، آبمیوه بستنی ها و غیره می باشد.این دستگاه به دلیل ایجاد چرخش دورانی سبب میشود که نوشیدنی داخل دستگاه هیچگاه ته نشین نشود ، این دستگاه در مدل ها و مقدار لیترهای مختلفی قرار دارد.

 

تجهیزات کافی شاپ

راه اندازی و مدیریت کافی شاپ ، بالواقع یک کار متنوع و دوست داشتنی و هیجان انگیز است درست کردن فضایی با دکوراسیون و چیدمان مورد علاقه تان ، پخش موسیقی هایی که دوست دارید ، ارائه نوشیدنی ها و غذاهایی با سبک خودتان و ایجاد فضای صمیمی و پیدا کردن مشتریان خوب که به مرور به دوستان و اجتماع مخصوص کافه تان تبدیل می شوند . خرید لوازم و تجهیزات کاملا به نوع منوی کافه تان و البته مکان و کلاس و سبک کافه تان بستگی دارد که این تجهیزات می تواند شامل موارد زیر باشد پس با ما همراه باشید تا با تجهیزات کافی شاپ آشنا شوید.

تجهیزات کافی شاپ

دستگاه آب میوه گیری صنعتی

آب میوه گیری صنعتی را می‌توانیم نمونه چند برابر قوی شده نمونه‌های خانگی آن بدانیم، البته با ظاهر کاملاً متفاوت، با موتور متفاوت و حتی با طریقۀ استفادۀ متفاوت نسبت به نمونه‌های خانگی. در این مدل شما می‌توانید برای انواع فروشگاه‌ها و مغازه‌های آبمیوه‌گیری و یا کافی شاپ ها در سطح ایران، برای مصارفی همچون گرفتن آب هویج، آب کرفس، آب سیب و بسیاری از موارد دیگر استفاده می شود،جنس بدنۀ آبمیوه‌گیری صنعتی نسبت به نمونه‌های خانگی بسیار قوی شده و ضخیم‌تر است.

دستگاه آسیاب فلفل

یکی از مهم ترین تجهیزات کافی شاپ دستگاه آسیاب فلفل است که یک دستگاه آسیاب کوچک و پر توان برای آسیاب کردن انواع فلفل قرمز و سیاه و یا حتی برای آسیاب کردن سایر مواد عطاری گونه که سختی کمتری دارند استفاده می شود. از جمله موادی که به غیر از فلفل می توان با دستگاه آسیاب فلفل به راحتی پودر کرد را می توان زرد چوبه، هل، زنجبیل و سایر ادویه جات دیگر را نام برد.

آسیاب قهوه صنعتی

دستگاه آسیاب قهوه صنعتی یکی از ساده ترین ابزار هایی است که می توانید برای آسیاب کردن قهوه استفاده نمایید، همانطور که از نامش پیداست یک تیغه در مرکز آن قرار دارد و با چرخش تیغه و برخورد به قهوه باعث شکستن و ریز شدن دانه های قهوه می شود،آسیاب کردن قهوه از اهمیت بسیار بالایی در عطر و طعم قهوه نهایی شما دارد.

 

تاثیر فست فود بر سیستم گوارش

امروزه خوردن فست‌ فودها و خرید غذاهای بیرون‌ بر به بخشی از عادت غذایی ما تبدیل شده است. بسیاری از ما بخش زیادی از پول‌مان را صرف خرید فست فودها می‌کنیم. کمتر کسی هست که خوردن زیاد فست فود را تأیید کند. با اینکه مصرف دیر به‌ دیر فست فود ضرر چندانی ندارد، اما مصرف مداوم فست فود تاثیر بسیار مضری را بر روی سیستم گوارش ما دارد وقتی دستگاه گوارش‌ این غذاها را به ‌اصطلاح جذب کند، گلوکز یا قند حاصل وارد جریان خون‌ می‌شود و درنتیجه قند خون‌ افزایش می‌یابد.


 

اثیر فست فود بر سیستم گوارش


پخت خوب غذا

برای موفقیت در مدیریت یک فست فود شما باید خیلی از نکات را رعایت کنید تا شاهد نتیجه مثبتی باشید که یکی از مهم ترین عامل های که باعث درخشش فست فود شما میشود پخت خوب غذاهای رستوران یا فست فود شما می باشد شما باید تمام تجهیزات موجود برای تهیه غذاهای منو خود را دارا باشید از جمله با مشتریانی روبرو میشود که نظر به سفارش مرغ بریانی را دارند برای آماده سازی سفارش مشتری و جلب رضایت آن شما باید دستگاه مرغ بریانی را در فست فود خود داشته باشید یا سیب زمینی گریل شده که به دستگاه سیب زمینی خلال کن نیاز دارد تا شما بتوانید سفارش مشتری را در سریع ترین زمان آماده کنید، این تجهیزات تنها برای یک فست فود نیاز نیست بلکه رستوران ها و تهیه غذاها و.. باید از این تجهیزات مختلف نیز استفاده کند.

پرهیز از خام خوری

افرادی که مصرف زیادی در فست فود دارند باید سعی کنند از خوردن غذاهای خام پرهیز نمایند در فست فود با منویی روبرو میشوید که بیشتر دارای غذاهای نسبتا خام هستند شما باید به این نکته توجه کنید که اگر دچار ناراحتی گوارشی هستید و باید غذاهای نسبتا سالمیرا مصرف کنید ، از غذاهای رستورانی و کاملا پخته شده استفاده نمایید برخی از این رستوران ها با تجهیزات جذاب تری از جمله دستگاه تنور رستورانی  آماده پذیرایی مشتریان خود هستند .

تجهیزات فست فود

یکی از پرسود ترین مشاغل امروزی فست فود می باشد. با توجه به تغییر گرایش عموم جامعه به سمت غذاهای آماده فروش فست فودها رو به افزایش است.برای راه اندازی فست فود جدید لزوما نیازی به تجهیزات فست فود نو ندارید. شما می توانید تجهیزات فست فود کارکرده با کیفیت مورد استفاده را با قیمت بسیار ارزان خریداری کنید. قیمت تجهیزات دست اول، برای کسانی که به تازگی کسب و کار خود را راه اندازی کرده اند، و با هزینه های مختلف روبرو هستند کمی سنگین است. با خرید تجهیزات کارکرده فست فود، می توانید از همان امکانات اما با قیمت مناسب بهره مند شوید.


فست فود سالم

در زندگی امروز فست فودها به رژیم غذایی ما اضافه شده اند و حذف آنها امکان پذیر نمی باشد. با توجه به ضررهای مصرف فست فود بهتر است در زمان مصرف بی ضررترین نوع آن را برای خوردن انتخاب کنیم.یکی از مهم ترین بخش هایی که باید انسان به آن توجه کند خوردن غذای سالم است، انتخاب یک رستوران و یا فست فود سالم جهت سفارش غذا در سلامتی انسان تاثیر بسیاری دارد.

تجهیزات فست فود
 

دکوراسیون فست فود

امروزه با افزایش مشغله های زندگی و کاهش زمانی که افراد می توانند به غذا خوردن اختصاص دهند، شاهد رشد زیاد فست فود ها در سطح شهرها هستیم. فست فود در همه جای شهر وجود دارد با منو و قیمت های مختلف ولی میشود به جرات گفت : دکوراسیون داخلی و کیفیت فست فود می تواند باعث جلب مشتری شود ،شما برای راه اندازی یک فست فود جدید باید در قسمت اول به فکر یک دکوراسیون جذاب و مدرن باشید شما باید نسبت به اندازه فضای در نظر گرفته شده طراحی را انجام دهید که این کار باید توسط طراحان متخصص این حوزه انجام شود.

 

منبع : تجهیزات آَشپزخانه صنعتی ابتکاراستیل

 

چگونه یک ساندویچی نمونه داشته باشیم؟

چگونه یک ساندویچی نمونه داشته باشیم؟ این امر همیشه دغدغه یک فرد کارآفرین خواهد بود، اما اینکه شما در کاری که انتخاب کرده اید بهترین باشید و بتوانید از رقیب های خود بالاتر و بهترین باشید این مهم ترین اساس راه اندازی یک کار موفق خواهد بود ، بطور حتم مهمترین بخش در این امر جلب رضایت مشتری خواهد بود  شما باید بهترین روند را در مدیریت در پیش بگیرید تا بتوانید یک رستوران نمونه داشته باشید  اگر به فکر احداث یک رستوران و یا ساندویچی نمونه هستید در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

بهترین آشپزخانه

بطور حتم مهمترین بخش یک ساندویچی را می توان آشپزخانه و آشپز آن دانست، آشپزخانه مرکز فرماندهی یک ساندویچی است. غذاها قبل از تحویل به مشتری در آشپزخانه رستوران پروسه پختن، آماده شدن و رفتن در بشقاب را طی می‌کنند اندازه آشپزخانه یک ساندویچی مهم نیست و هیچ تاثیری در کیفیت غذا ندارد اما طراحی آشپزخانه شما با توجه به تجهیزاتی که مورد نیاز است از جمله : تاپینگ پیتزا خواهد بود ، که جهت نگهداری مواد اولیه ساندویچ و پیتزا بسیار کارآمد است، در ساندویچی یکی از مهم ترین بخش ها سریع تر آماده شدن ساندویچ و یا پیتزا شما می باشد که تاپینگ ساندویچی این امکان را به شما می دهد که ساندویچ و پیتزا شما با کیفیت و سریع آماده شود ،یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهایی که این روزها در فست فودها و حتی رستوران ها سرو می شود کباب ترکی است که شما برای تهیه آن باید تجهیزات آن از جمله دستگاه کباب ترکی را تهیه نمایید . در نتیجه باید آشپزخانه را طوری طراحی کنید که به هر کدام از این دستگاه ها فضایی اختصاص داده شود تا پرسنل ها کار خود را به راحتی پیش ببرند.
 

چگونه یک ساندویچی نمونه داشته باشیم

سود دهی ساندویچی

درآمد ساندویچی تقریبا مهم ترین موضوع در رستوران داری است. ملموس ترین و اولین شاخصی که میزان موفقیت یک مدیر را مشخص می کند میزان درآمد یا سود ساندویچی است ، فرد کار آفرین قبل از راه اندازی یک ساندویچی در مرحله  اول به سود آن فکر می کند بعد تصمیم به راه اندازی آن میگیرد ،.به موازی این اقدام بهتر است با اتحادیه مربوطه برای حداقل و شرایط ملک و سپس بنگاههای املاک تجاری برای برآورد هزینه خرید/اجاره ملک هماهنگ نمایید و سپس تصمیم به انجام راه اندازی یک ساندویچی ایده آل بگیرید.

منبع : تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکاراستیل

صفحه قبل 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 صفحه بعد