ترولی آبچکان سیار

میتوان گفت در تمامی رستوران های بزرگ و سالن های عروسی ترولی آبچکان سیار وجود دارد. این وسیله میتواند تعداد زیادی از ظروف تمیز یا کثیف را با صرف انرژی و زمان کمتری جابه جا کند .این وسیله از نظر تعداد طبقات متفاوت است که آن به نیاز و حجم کار متقاضی برمیگردد.

سینک استیل صنعتی

نظافت ظروف حرف اول در موفقیت و کیفیت کار یک رستوران یا هتل را میزند بی شک هیچ کس تمایل به خوردن غذا در ظرف های کثیف را ندارد .سینک استیل صنعتی یک وسیله ی ضروری برای شاغلان این حرفه میباشد .این سینک ها از نظر شمار لگن ها با هم متفاوت است که مسلما هر چه تعداد بالاتر باشد ،کار هم آسان تر و سریع تر پیش میرود .

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل