x تبلیغات
راه اندازی آشپزخانه صنعتی

کباب پز تابشی و معایب آن

 

از جمله مزایای دستگاه خلال‌کن صنعتی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد.

تفاوت باربیکیو و کباب پز

·         از اصلی ترین فاکتورهایی که سبب تفاوت کبابپز و باربیکیو میشود قیمت آن ها می باشد، در حقیقت روند و اصول کار هر دو وسیله شبیه به هم بوده و هر دو قادر به طبخ انواع کباب های خوشمزه میباشند اما معمولا کباب پزها شکل سنتی تری داشته و در  کبابی ها، جگرکی ها و رستوران ها از آن استفاده می شود.

·         باربیکیوهای ذغالی و گازی امکانات بیشتری داشته و مدرن تر میباشند به عنوان مثال باربیکیو ها دارای شعله، میز کار و کابینت هستند.

·         به طور کلی تفاوت های بین باربیکیو و کباب پز شامل موارد ذیل می باشد:

·         قیمت

·         یکی از اصلی ترین تفاوت های بین باربیکیو و کبابپز قیمت آن ها می باشد. باربیکیو به دلیل مدرن بودن قیمت بیشتری در مقایسه با کبابپز دارد، بهتر است با توجه به بودجه ی خود اقدام به خرید محصول نمایید. البته توجه داشته باشید که قیمت کباب پز صنعتی دست دوم و قیمت باربیکیو دست دوم ارزان تر است پس اگر برای خرید تجهیزات جدید بودجه ی کافی ندارید میتوانید برای خرید محصولات دست دوم اقدام نمایید.

چرخ گوشت صنعتی رستوران

معرفی مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی و یکی از مهم ترین آن ها برای رستوران، کبابی، فست فود و… یکی از تجهیزات ضروری است که برای چرخ کردن گوشت باید تهیه شود، قطعا اولین وسیله برای تهیه ی یک کباب خوشمزه خریداری چرخ گوشت صنعتی می باشد. این دستگاه در انواع و مدل های مختلف تولید و عرضه می شود.

اگر در بین مدل های مختلف چرخ گوشت صنعتی نمیدانید کدام مدل را برای کسب و کار خود انتخاب کنید علاوه بر چرخ گوشت صنعتی برای تهیه ی انواع کباب نیاز می باشد، بعد از چرخ کردن گوشت ها با کمک انواع کباب زن کوبیده، سیخ های آماده شده ی کباب در کبابپز و آماده می شود.

مزایا و معایب کباب پز تابشی چیست ؟

همانطور که اشاره کردیم طرز ساخت کباب پز تابشی به گونه ای است که حرارت لازم به جهت پخت از طریق سوختن گاز در مشعل های گازی و تابش مادون قرمز ایجاد شده و با جذب حرارت توسط سرامیک ها دما به حدود ۹۰۰ درجه ی سانتیگراد رسیده و گداخته و داغ شدن سطح سرامیک سبب پخت کباب ها خواهد شد. با توجه به نوع کباب پز تابشی مشعل آن در بالا یا در کنار قرار گرفته است.

 

نکات مهم برای خرید خلال کن صنعتی

معرفی مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی و یکی از مهم ترین آن ها برای رستوران، کبابی، فست فود و… یکی از تجهیزات ضروری است که برای چرخ کردن گوشت باید تهیه شود، قطعا اولین وسیله برای تهیه ی یک کباب خوشمزه خریداری چرخ گوشت صنعتی می باشد. این دستگاه در انواع و مدل های مختلف تولید و عرضه می شود.

معرفی مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی

یکی دیگر از تجهیزات اساسی و مهم در آشپزخانه های صنعتی که از آن به جهت سرخ کردن انواع مواد غذایی در فست فود استفاده میشود سرخ کن های صنعتی هستند.

خلال کن و اسلایسر میوه و صیفی جات

از دیگر تجهیزات اساسی برای راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی یا پوست کن می باشد. آماده سازی خلال سیب زمینی، پیاز و انواع سبزیجات در حجم بالا و به صورت یکدست و هم اندازه نیاز به خریداری دستگاه مناسبی داشته که میتوانید با خرید خلال کن به سرعت انواع میوه و صیفی جات را خلال کنید.

نحوه شستشوی آبمیوه گیری صنعتی

همانطور که میدانید آبمیوه گیری های صنعتی در انواع و با ظرفیت های مختلفی در بازار موجود هستند از این دستگاه میتوان در مغازه های آبمیوه فروشی برای تهیه ی آب انواع میوه از جمله سیب، هویج، کرفس و… استفاده کرد.

آبمیوه گیری یا آبلیمو گیری های صنعتی در مقایسه با انواع ابلیمو گیری دستی یا برقی ابعاد بزرگتری داشته و قادر است حجم بالایی از میوه ها را در سریع ترین زمان آبگیری نماید. علاوه بر این آبمیوه گیری های صنعتی دارای دو مجرای جداگانه جهت خروج تفاله ها و آب خالص میوه ها می باشند.

باربیکیوهای ذغالی و گازی امکانات بیشتری داشته و مدرن تر میباشند به عنوان مثال باربیکیو ها دارای شعله، میز کار و کابینت هستند.

راهنمای خرید خلال کن صنعتی

از جمله مزایای دستگاه خلال‌کن صنعتی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد.

  • ایمنی بالا: دستگاه های خلال کن صنعتی بر خلاف نوع دستی امنیت بالاتری دارند.
  • ظرفیت بالا: با کمک خلال کن صنعتی می توانید حجم زیادی از خوراکی ها را بدون نیاز به نیروی دست به سادگی و با اندازه های مساوی آماده کنید.
  • خرد و خلال کردن: با کمک این دستگاه ها که با نام دستگاه خلال کن و خردکن نیز شناخته می شود. میتوانید انواع صیفی جات را به شکل های مختلف برش بزنید.

 

 

تفاوت انواع سرخ کن

 

همانطور که انواع مختلفی داشته و میتوان بر روی آن مواد خوراکی از جمله: گوشت، مرغ، ماهی، میگو و سبزیجات را آماده کرد. معمولا از باربیکیو برای رستوران ، کبابی ها و حتی منازل میتوان استفاده کرد. برای آشنایی با انواع مختلف باربیکیو میتوانید را مطالعه نمایید.

بهترین روش تمیز کردن باربیکیو

تمیز کردن باربیکیو و کباب پز اگر به صورت اصولی انجام شود در سریع ترین زمان ممکن امکانپذیر خواهد بود.  شستن باربیکیو و تمیز بودن آن مانع از تغییر طعم و کیفیت غذاهای مختلف خواهد شد. باربیکیو نیز مانند دیگر تجهیزات پخت و پز بعد از مدتی بر اثر چربی، پسماند غذایی و… کثیف شده و نیاز به شستشو خواهد داشت.

لوازم مورد نیاز برای تمیز کردن باربیکیو

از که برای تمیز کردن باربیکیو باید خریداری نمایید عبارت است از:

  • اسفنج زبر

حتما از یک اسفنج زبر برای تمیز کردن باربیکیو استفاده نمایید، توجه داشته باشید که در زمان تمیز کردن باربیکیو با اسفنج به دلیل زبر بودن آن آسیبی به باربیکیو وارد نشود.

انواع مدلهای آبسردکن

بطور کلی آبسردکن های استیل به انواع ذیل تقسیم می شوند:

  • آبسردکن استیل کوچک
    آبسردکن استیل پدالی
  • آبسردکن استیل آنی (بدون مخزن)
  • آبسردکن استیل صنعتی

 

سرخ کن بدون روغن و تفاوت آن با سرخ کن های معمولی

  • سرخ کن معمولی
  • سرخ کن گازی
  • سرخ کن برقی
  • سرخ کن بدون روغن

یکی از انواع سرخ کن جدید با نام سرخ کن بدون روغن یا رژیمی شناخته می شود. امروزه بسیاری از افراد به سلامت خود اهمیت میدهند و به دنبال غذاهای لذیذی هستند که خوشمزه بوده اما به صورت سالم طبخ شده باشد. غذاهای آماده شده در سرخ کن های بدون روغن یا رژیمی این امکان را به افراد و ورزشکاران میدهد تا از غذاهای سوخاری سالم و بدون روغن لذت ببرند.

 

انواع سرخ کن

تمیز کردن باربیکیو و کباب پز اگر به صورت اصولی انجام شود در سریع ترین زمان ممکن امکانپذیر خواهد بود.  شستن باربیکیو و تمیز بودن آن مانع از تغییر طعم و کیفیت غذاهای مختلف خواهد شد

بهترین روش تمیز کردن باربیکیو

از که برای تمیز کردن باربیکیو باید خریداری نمایید عبارت است از:

راهنمای خرید آبسردکن

همانطور که میدانید آبسردکن ها انواع مختلفی دارند و نکات مهمی که قبل از خرید آبسردکن باید بدانید! که از نوع استیل و صنعتی آن میتوان در محیط های شلوغ و پر رفت و آمد استفاده کرد. آبسردکن های استیل به انواع مختلفی تقسیم می شوند که لازم است آن را با توجه به محیطی که قصد استفاده از آن را دارید انتخاب نمایید.

بطور کلی آبسردکن های استیل به انواع ذیل تقسیم می شوند:

  • آبسردکن استیل کوچک
    آبسردکن استیل پدالی
  • آبسردکن استیل آنی (بدون مخزن)
  • آبسردکن استیل صنعتی
  • قطعا تمامی افراد به خصوص کودکان از خوردن غذاهای سرخ شده و سوخاری های مختلف لذت می برند. به همین دلیل رستوران و فست فودی که منوی سوخاری متنوعی داشته باشد طرفداران و مشتریان بیشتری نیز خواهد داشت.

سرخ کن بدون روغن و تفاوت آن با سرخ کن های معمولی

به طور کلی سرخ کن ها را میتوان به ۳ گروه ذیل تقسیم کرد:

  • سرخ کن معمولی
  • سرخ کن گازی
  • سرخ کن برقی
  • سرخ کن بدون روغن

سبزی خرد کن چگونه کار میکند ؟

همانطور که میدانید سبزی خردکن ها انواع مختلفی دارند. سبزی خردکن صنعتی به ۲ مدل سطلی و بشقابی تقسیم می شوند. در انواع مدل های سبزی خردکن، تیغه یکی از اجزای اصلی آن است که نحوه کار سبزی خرد کن به آن وابسته می باشد.

معمولا تیغه سبزی خرد کن بعد از گذشت مدتی خاصیت تیز و بران بودن خود را از دست داده و قادر به خرد کردن سبزی نمی باشد. چنانچه تیغه ی سبزی خردکن تیز و بران نباشد تمامی سبزی ها له خواهند شد. به همین دلیل باید بعد از گذشت مدتی از کارکرد دستگاه و در صورت کند شدن تیغه ها برای تیز کردن آن ها اقدام کنید.

 

خرید باربیکیو سنگی

 

آبلیمو یکی از چاشنی های پرطرفدار برای انواع سالاد و غذا می باشد. از آن جایی که آبگیری لیمو در حجم زیاد کار دشواری است افراد به جهت تهیه ی آب لیموی تازه اقدام به خرید آبلیمو از مغازه های آبلیموفروشی می کنند، در این نوع کسب و کارها آب لیموی تازه در حضور مشتری آماده و تحویل داده می شود به همین دلیل افراد ترجیح می دهند از آب لیموی تازه به جای شرکتی استفاده نمایند.

از این محصول می توان به جهت ابگیری لیمو، انگور و غوره استفاده کرد. دستگاه آبلیمو گیری پرسی قابلیت آبگیری ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم لیمو در یک ساعت را داشته و مخزن آن نیز گنجایشی برابر با ۴۰ لیتر دارد.

استفاده از دستگاه آبلیمو گیری پرسی بسیار ساده می باشد تنها کافی است لیمو را همراه با پوست از مخزن مربوطه داخل دستگاه بریزید. با پرس شدن لیموها، آب آن از خروجی جداگانه ای خارج خواهد شد.

توجه داشته باشید در این روش تفاله و پوست لیمو به آب آن وارد نشده و طعم آبلیمو بدون تلخی و گس شدن می باشد. این دستگاه قابلیت اتصال به برق تک فاز شهری را دارد.

با توجه به فراوانی انواع طرح های باربیکیو که به بازار عرضه شده است قطعا انتخاب بهترین باربیکیو کار آسانی نخواهد بود، همانطور که می دانید آماده سازی کباب و استفاده از باربیکیو در ایران  از زمان های گذشته تا به امروز طرفداران زیادی داشته و افراد  در بیشتر دورهمی ها و میهمانی ها، خودشان اقدام به طبخ انواع کباب می کنند.

نکات مهم برای راهنمای خرید باربیکیو

اگر قصد دارید از باربیکیو در فست فود، خانه، باغ یا ویلا استفاده کنید و تصیم به خرید این محصول گرفته اید بهتر است به نکات ذیل توجه داشته باشید:

  • جنس بدنه

اولین نکته ای که در زمان خرید باربیکیو باید به آن توجه داشته باشید جنس باربیکیو می باشد. این محصول باید در برابر رطوبت و زنگ زدگی مقاوم باشد. معمولا از باربیکیو در حیاط یا فضاهای سرباز استفاده می شود به همین دلیل باید در برابر رطوبت مقاوم باشد.

معمولا جنس باربیکیو از استیل، آلومینیوم، چدن یا فولاد است. باربیکیو چدنی و فولادی ضد زنگ نیست، اما زمانی که از چدن برای باربیکیو استفاده می شود معمولا با پوشش رنگ یا لعاب آن را ضد زنگ و رطوبت خواهند کرد.

ما در این مطلب از ابتکار استیل تصمیم داریم به آموزش ، پس در صورتیکه صاحب قصابی، رستوران، هتل، کبابی، برگر فروشی، فست فود، تهیه غذا و… هستید و با این دستگاه سر و کار دارید بهتر است با نحوه ی عیب یابی و مشکلات متداول چرخ گوشت های صنعتی آشنا باشید.

چرخ گوشت صنعتی امگا

از دیگر چرخ گوشت های باکیفیت و محبوب در آشپزخانه های صنعتی چرخ گوشت امگا است. این دستگاه بدنه ای بسیار محکم و موتور قدرتمند دارد و به همین دلیل می توان برای مدت طولانی بدون فرسودگی قطعات از آن استفاده کرد.

باربیکیو سنگی و انواع آن

همانطور که میدانید (باربیکیو به انگلیسی BBQ، Barbecue، Bar-B-Q و barbeque) در واقع نوعی روش طبخ است، امروزه به تجهیزاتی که از آن ها به جهت آماده سازی انواع کباب استفاده می شود  گفته می شود.

باربیکیو انواع مختلفی دارد، یکی از  باغی که برای ویلا و حیاط نیز مناسب است باربیکیو سنگی (Stone Barbeque) است. در حقیقت اصلی ترین تفاوت باربیکیوها در نوع سوخت و متریال به کار رفته در آن ها می باشد.

راهنمای خرید کالباس بر صنعتی

در حقیقت با کمک این دستگاه میتوان حجم زیادی از مواد غذایی را در کوتاه ترین زمان ممکن به شکل دلخواه برش زد. با دستگاه اسلایسر صنعتی میتوان خوراکی ها را یکدست و هم اندازه آماده کرد.

کالباس بر چیست؟

یکی از انواع اسلایسرها با نام کالباس بر در بازار موجود می باشدکه از آن برای ورقه کردن کالباس استفاده می شود؛ از این دستگاه علاوه بر فست فود میتوان در فروشگاه ها و مراکز عرضه ی سوسیس و کالباس برای ورقه کردن هم اندازه کالباس با ضخامت دلخواه استفاده کرد.

انواع کالباس بر

معمولا کالباس برها به ۲ گروه صنعتی و فروشگاهی تقسیم می شوند.

 

فر پیتزا رستوران و فست فود

قطعا کباب یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای ما ایرانیان بوده که در دورهمی ها و میهمانی ها سرو می شود، همانطور که میدانید امروزه انواع کباب پز، منقل و باربیکیو با ابعاد مختلف به بازار عرضه شده است و کار پخت و آماده سازی کباب ها بسیار آسان شده است، اما شاید تمامی افراد با نحوه ی ساخت کباب پز با آجر آشنا نباشند به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم در این مطلب به نحوه ی ساخت کباب پز آجری بپردازیم.

 

کاربرد تاپینگ پیتزا و ساندویچ

آشپز میتواند تمامی مواد اولیه جهت آماده سازی پیتزا از جمله پنیر، پپرونی، فلفل دلمه ای، گوشت، مرغ، گوجه، خیار شور، قارچ و… را خرد کرده و داخل لگن ها بنماری قرار دهد، تا در زمان آماده سازی غذا به راحتی به آن ها دسترسی داشته باشد.

انواع تاپینگ فست فود

انواع تاپینگ پیتزا و فست فود را میتوان به دسته های ذیل تقسیم کرد:

ابعاد

تاپینگ های پیتزا و ساندویچ دارای ابعاد مختلفی هستند، میتوانید با توجه به حجم کاری و فروش خود، تاپینگ با ابعاد مورد نظر را خریداری نمایید. تعداد لگن های بنماری از ۴ تا ۲۰ لگن متغیر است. همچنین علاوه بر تعداد اندازه ی لگن های تاپینگ با یکدیگر متفاوت خواهد بود.

معرفی پوست کن آشپزخانه

همانطور که اشاره شد دستگاه پوست کن دارای انواع مختلفی می باشد، از جمله  انواع مدل پوست کن میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • پوست کن گردو
  • پوست کن سیب زمینی و پیاز
  • پوست کن میوه

1.    پوست کن گردو

یکی از انواع پوست کن ها که قادر به کندن و جدا کردن پوست های سختی مانند گردو و بادام از طریق نیروهای لرزشی و ضربه ای می باشد پوست کن گردو نام دارد. این دستگاه ها قادر هستند پوست سخت گردو و بادام را از مغز آن جدا کنند. البته نوع دیگری از این دستگاه با نام دستگاه گردو پوست کن دستی در بازار موجود می باشد که برای استفاده از آن لازم است از نیروی دست زیادی استفاده نمایید، در ذیل می توانید عکس دستگاه گردو پوست کن را مشاهده کنید.

بهترین فر پیتزا برای رستوران شما کدام است؟

این نوع از فر سرعت بالایی در طبخ و آماده سازی پیتزا دارد. همچنین در ابعاد و مدل های مختلف تولید شده است. طرز کار فر پیتزا ریلی بسیار ساده می باشد، در حقیقت دمای داخل فر معمولا بین ۲۹۰ تا ۳۲۰ درجه سیلسیوس قابل تغییر است. برای آماده سازی پیتزا تنها لازم است بشقاب پیتزا را از دهانه ی پشتی وارد فر کرده و در این صورت ریل ها شروع به حرکت خواهند کرد. بعد از حرکت ریل و رسیدن پیتزا به نقطه ی پایان میتوانید آن ها را از فر خارج نمایید.

فر پیتزا گردان

این فر نیز از جنس استیل و دارای درب های شیشه ای است، فر پیتزا گردان میتواند پیتزا را در مدت ۵ دقیقه آماده نماید.

 

 

 

فرچیپس رستورانی

  

همانطور که اشاره کردیم سبزی خرد کن ها از جمله که کارکرد صحیح آن ها موجب خوشمزه شدن غذاها خواهد شد، اما گاهی ممکن است این وسیله ی کاربردی به دلایل مختلف دچار مشکل شود که در ادامه به مشکلات متداول دستگاه سبزی خردکن صنعتی پرداخته ایم.

لازم به ذکر است سبزی خردکن ها انواع مختلفی شامل سطلی و بشقابی دارند بهتر است قبل از خرید با تحقیق درباره سبزی خرد کن اقدام به خرید آن نمایید. میتوانید با مطالعه ی تفاوت ها، مزایا و معایب هر یک از سبزی خردکن ها آشنا شوید.

عیب یابی سبزی خردکن صنعتی

یکی از مشکلات رایجی که ممکن است در زمان خرد کردن سبزی در دستگاه با آن مواجه شده باشید له شدن و آب انداختن سبزی می باشد، اصلی ترین علت بروز این مشکل کند شدن تیغه ها خواهد بود. در حقیقت مهم ترین قطعه برای خردکردن یکنواخت سبزی ها بدون له شدگی تیز و بران بودن تیغه ها هستند، در صورت کند شدن تیغه، باید آن را تیز نمایید.

مراحل نصب تنور گلی

تنور سفالی خانگی که با نام های تنور سنتی یا تنور گِلی نیز شناخته می شود یکی از انواع تنور برای پخت نان و کلوچه می باشد، که توسط مجموعه ی ابتکار استیل تولید و عرضه می شود. این تنور از ترکیب گل رس و پشم بز به صورت دست ساز ساخته می شود.

از این نوع تنور معمولا بر روی پایه ی استیل یا گالوانیزه به شکل چرخ دار استفاده می شود، اما می توان آن را به شکل سنتی در داخل زمین حفر شده نیز قرار داد و از ذغال چوب به منظور آماده سازی نان استفاده کرد. به طور کلی تنور سفالی خانگی را می توان یکی از انواع تنور زغالی دانست. این تنور برای باغ و ویلا و مصارف خانگی مناسب است.

آبسردکن های صنعتی از نوع استیل دارای ظرفیت ها و تعداد شیر های مختلفی هستند که ما در اصلی ترین تفاوت های آب سردکن ها اشاره کردیم.

از آن جایی که آبسردکن دائما در معرض آب قرار دارد، مخزن آبسردکن، شیر و دیگر قطعاتی که در تماس آب هستند باید از جنس استیل ضد زنگ ساخته شده باشند.

از دیگر ویژگی های آبسرد کن استیل میتوان به عایق بندی مناسب دستگاه اشاره کرد. عایق بندی تزریق فوم باعث می شود برودت و سرما داخل دستگاه محفوظ بماند.

تهیه فرچیپس رستورانی

سیب زمینی فنری به عنوان یک پیش غذا یا میان وعده ی مناسب در بسیاری از رستوران ها و فست فود ها ارائه می شود. فرچیپس همانند سیب زمینی سرخ شده ی خلالی که با دستگاه خلال کن چیپس آماده می شود طرفداران بسیاری دارد.

دستگاه سیب زمینی فنری کن بوده که با کمک آن میتوان سیب زمینی سرخ شده با مدل های جذابی آماده کرد. از چیپس های فنری میتوان برای تزئین غذا و تشویق بچه ها به غذا خوردن استفاده کرد.

علاوه بر تهیه ی سیب زمینی فنری با این دستگاه میتوان انواع صیفیجات و میوه ها را نیز آماده کرد.

 

کار با دستگاه کباب زن

 

تاپینگ بستنی به عنوان یکی از تجهیزات برودتی به حساب می آید. قطعا شما هم در تمامی بستنی فروشی ها، لبنیاتی ها و کافی شاپ ها تاپینگ بستنی را مشاهده کرده اید. از این دستگاه به منظور قرار دادن اسکوپ های بستنی به صورت تفکیک شده و در معرض دید مشتریان استفاده می شود.

لازم به ذکر است در ساخت تاپینگ بستنی میوه ای از نورپردازی ال ای دی به جهت جذب بیشتر مشتری استفاده شده است. همچنین تاپینگ بستنی دارای شیشه ی دوجداره ی نشکن ضد بخار می باشد.

آموزش کار با دستگاه کباب زن

پیش تر در مقالهاطلاعات مفیدی را در خصوص انواع کباب زن و فواید آن در آشپزخانه های صنعتی به شما ارائه دادیم. همانطور که میدانید یکی از مهم ترین بخش های تهیه ی کباب، سیخ زدن گوشت قرمز یا مرغ می باشد.

کباب زن های برقی و دستی از جمله دستگاه هایی هستند که با استفاده از آن ها میتوان کباب هایی یکدست و هم اندازه آماده کرد. اگر سیخ زدن کباب کوبیده به درستی صورت نگیرد قطعا پخت یکنواخت نبوده و قسمتی از کباب سوخته و بخش دیگر خام خواهد ماند.

اموزش کار با کباب زن

طرز استفاده از کباب زن دستی بسیار ساده می باشد. البته کباب زن های دستی در انواع مختلفی تولید و عرضه می شوند. کباب زن های ابتکار استیل در ۲ مدل کباب زن برقی و آبی تولید می شوند.

مقایسه سرخ کن های گازی و برقی

·        تهیه ی سوخاری های ترد

  • داغ شدن سریع روغن
  • قابل استفاده با گاز شهری یا کپسول
  • ایمنی کمتر
  • قابل استفاده در فضاهای باز و آشپزخانه های صنعتی

دستگاه خمیرگیر چیست؟

بهتر است ابتدا به تعریف مختصری از دستگاه . به طور کلی دستگاه خمیر گیر یا خمیر کن از جمله اصلی ترین تجهیزات قنادی و نانوایی می باشد که از آن به منظور آماده سازی و همزدن انواع خمیر نان و شیرینی استفاده می شود.

این راهنمای خرید دستگاه خمیر گیر دستگاه دارای یک کاسه یا پاتیل به جهت ریختن آب و آرد و دیگر طعم دهنده ها می باشد. دستگاه خمیرگیر به وسیله ی یک چنگک قادر است تمامی مواد را با یکدیگر ترکیب کرده و خمیری نرم آماده کند.

 

کسب درآمد در خانه

در این مقاله از ابتکار استیل قصد داریم به مقایسه انواع آبسردکن های صنعتی و نحوه کار با آبسردکن بپردازیم. آب سرد کن های صنعتی در انواع مختلف تولید و عرضه شده و در ادارات، کارخانجات، مدارس، مساجد، بیمارستان و… قابل استفاده می باشد. برای آشنایی با ویژگی های آبسرد کن های صنعتی و انواع آن تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

آبسرد کن صنعتی

 نوعی از آب سرد کن بوده که دارای ابعاد بزرگی می باشد. از آبسردکن های صنعتی در مکان های عمومی استفاده می شود. انتخاب آبسردکن، با توجه به مدل ها و برندهای موجود در بازار کار ساده ای نیست، به همین دلیل آشنایی با ویژگی های آبسردکن اهمیت بالایی دارد.

عایق بندی این نوع از دستگاه مرغ بریان به نوعی است که حرارت به هیچ عنوان از آن خارج نشده و بدنه ی دستگاه نیز از جنس استیل ضد خش و ضخیم می باشد. قابلیت شست و شوی دستگاه مرغ بریان ذغالی باعث می شود بتوان به سهولت این دستگاه را تمیز کنید. این دستگاه با دارا بودن یک هود با مکش قوی از جمع شدن دود در زمان پخت جلوگیری خواهد کرد.

مهم ترین نکته در استفاده از این مدل دستگاه مرغ بریان ذغالی نسبت به دیگر مدل های دستگاه جوجه گردان روش پخت آن می باشد که با دو روش ذغال سنگ و ذغال چوبی میتوان مرغ ها را طبخ کرد.

کسب درآمد با دستگاه آبلیمو گیری!

آبلیمو یکی از محبوب ترین چاشنی های سالاد و غذا به حساب می آید. و همانطور که می دانید خواص و طعم آبلیموی طبیعی با مدل های کارخانه ای آن قابل مقایسه نیست به همین دلیل افراد بسیاری تمایل به استفاده از آب لیموی طبیعی و تازه دارند.

پیش تر از این روی کار آمدن دستگاه های آبلیمو گیری گرفتن آب لیمو توسط روش های دستی انجام می شد، که این امر علاوه بر بهداشتی نبودن برای حجم بالای لیمو روش نامناسبی شناخته می شد.

انواع دستگاه آبلیمو گیری

دستگاه های آبلمیو گیری در انواع مختلف دستی و صنعتی به بازار عرضه می شوند. این دستگاه ها به صورت های پرسی نیز در بازار موجود هستند. همانطور که می دانید از دستگاه آبلیمو گیری صنعتی در مراکز بزرگ و کسب و کارهایی که نیاز دارند حجم بالایی از لیمو را آبگیری کنند استفاده می شود.

کیفیت پخت پیتزا در فر صندوقی

از جمله مهم ترین ویژگی های این فر می توان به قابلیت شست و شوی آسان، ابعاد مناسب برای فضاهای کوچک، دستگیره های نسوز، مجهز به نمایشگر تنظیم دما، امکان ساخت درب به صورت شیشه ای، عایق بندی مناسب از پشم شیشه اشاره کرد. علاوه بر این جنس داخل فر از فرق گالوانیزه و بدنه خارجی از استیل می باشد.

از آبسردکن های استیل تک شیر میتوان در فضاهای عمومی و کوچک استفاده کرد. این دستگاه با اتصال به برق آب خنک را در اختیار افراد قرار می دهد.

 

یکی از پرفروش ترین انواع دستگاه آبسردکن مدل دو شیر آن است که در مکان های کم تردد از آن استفاده می شود، این آبسردکن دارای مخزنی با ظرفیت ۲۴ لیتر می باشد.

انواع اسلایسرهای صنعتی

 

بهتر است قبل از بررسی انواع تیغه و پنجره چرخ گوشت صنعتی به پاسخ این سوال بپردازیم، به طور کلی چرخ گوشت به عنوان یکی از می باشد. از چرخ گوشت صنعتی برای قصابی ، هتل ، رستوران ، کبابی ، بیمارستان ، کترینگ، تهیه غذا، کارخانه های فروش غذا های آماده، فروشگاه های مواد پروتئینی، کارخانه های تولید سوسیس و کالباس و… استفاده می شود.

چرخ گوشت های صنعتی برخلاف نوع خانگی قادر به چرخ کردن حجم بالایی از گوشت با تکه های بزرگ یا به صورت یخ زده در کوتاه ترین زمان هستند.

از جمله اصلی ترین انواع کباب پز رستورانی می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • کباب پز صنعتی گازی
  • کباب پز صنعتی ذغالی
  • کبابپز صنعتی ایستاده
  • کباب پز صنعتی تابشی

انواع دستگاه فر پیتزا

هر کدام از انواع فر پیتزا پزی دارای درجه ی تنظیم حرارت جهت پخت می باشند به همین دلیل پیتزای آماده شده در فر کاملا یکنواخت پخته خواهد شد. از جمله انواع فر برای پخت پیتزا عبارت است از:

  • فر پیتزا ریلی
  • فر پیتزا صندوقی
  • فر پیتزا تنوری
  • فر پیتزا کانوکشن

 

راهنمای خرید انواع فر پیتزا

یکی از پرکاربردترین انواع فر پیتزا، فر ریلی می باشد که در انواع رستوران، فستفود، کافی شاپ جهت پخت انواع پیتزا، لازانیا و… استفاده می شود. فر پیتزا ریلی با عنوان فر تونلی نیز شناخته می شود.

فر پیتزا ریلی در ابعاد مختلف و در ۲ مدل موتور پایین و موتور بغل تولید و عرضه می شود. این فر پیتزا قابلیت پخت حداقل ۱۰۰ عدد پیتزا در مدت ۵ تا ۷ دقیقه را دارد. فر پیتزا ریلی را به صورت یک یا دو ردیف می سازند. همچنین جنس این فر ریلی از استیل ضد زنگ می باشد. برای استعلام قیمت فر پیتزا ریلی میتوانید با مجموعه ی ابتکار استیل در تماس باشید.

نحوه استفاده از اسلایسر

ابتدا بهتر است به این سوال که اسلایس یعنی چه ؟ پاسخ دهیم، به طور کلی اسلایس (slice) به معنای برش و خرد کردن بوده و دستگاه اسلایسر به وسیله ای گفته می شود که قادر به برش زدن یا خرد کردن خوراکی های مختلف است.

دستگاه اسلایسر در ۲ مدل دستی و برقی تولید و عرضه می شود. با استفاده از دستگاه اسلایسر دستی میتوانید انواع میوه و صیفی جاتی مانند سیب زمینی، پیاز، گوجه، خیار، هویچ، فلفل دلمه ای، سیب، به و… را به اندازه های یکسان برش بزنید.

 

 

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد