x تبلیغات
راه اندازی آشپزخانه صنعتی

تجهیزات آماده سازی کباب کوبیده

 

 

از آنجایی که سیخ زدن حجم زیاد گوشت با سرعت بالا کار ساده ای نیست وجود دستگاه سیخ زن به شدت احساس می شود شما می توانید با این دستگاه در سریع ترین زمان کباب هایی هم اندازه و یک شکل داشته و در نتیجه کباب هایی با پخت مناسب برای مشتریان سرو کنید، این دستگاه به صورت هیدرولیک کار می کند و قادر است در هر ساعت حدود 300 تا 800 سیخ کباب بناب به شما ارائه دهد، البته لازم است بدانید که کوبیده زن کباب بناب برای سیخ گیری انواع کباب کوبیده، لقمه و گلپایگانی نیز قابل استفاده می باشد چرا که دارای قالب های قابل تعویض است. از جمله ویژگی های کوبیده زن کباب بناب می توان به سنسور شمارش تعداد سیخ اشاره کرد که بر روی دستگاه تعبیه شده و با سنسور زرد می تواند تعداد سیخ ها در ساعت را به شما نمایش دهد، در ساخت بدنه ی این دستگاه از استیل ضد زنگ استفاده شده و از این روی مقاومت بسیار بالایی در برابر حرارت، رطوبت و دفرمگی دارد.

 

قالب کباب کوبیده زن صنعتی

قالب های ساخته شده از دایکست و آلومینیوم وزن سبکی داشته و نگه داری آن بسیار ساده است این قالب ها مقاومت بسیار بالایی داشته و خرید آن ها مقرون به صرفه می باشد و مهمترین ویژگی قالب های استیل تمیزی آن هاست چرا که ضد باکتری هستند و این موضوع در محیط آشپزخانه و تماس قطعه با گوشت اهمیت زیادی دارد. قالب های کوبیده زن در مدل های مختلف تولید شده و می توانند کباب های با وزنهای 50، 100، 120، 150، 180، 200 و 250 گرم آماده نمایند، در داخل و رویه ی این قالب سوراخ یا حفره هایی وجود دارد که باعث می شود بر اثر فشار دستگاه سیخ گیری کباب کوبیده صنعتی، گوشت از حفره ها به داخل کباب کوبیده زن ریخته و کباب ها در شکل و وزن مناسبی آماده شوند. در طراحی این قالب ها نوار سیلیکونی دور قالب سیخ گیری کباب در نظر گرفته شده که باعث می شود گوشت از داخل قالب بیرون نریخته و به صورت کامل داخل قالب وکیوم شده و در نتیجه کوبیده ای مطلوب و سفت به دست آید.

 

 

در زیر کباب پز گازی ذغالی 1.5 متری + هود جای 1 عدد فن نیز در نظر گرفته شده است، از دیگر ویژگی های این کباب پز گازی-ذغالی می توان به این نکته اشاره کرد که 3 طرف دستگاه کاملا پوشیده شده و هود ذوزنقه ای شکل باعث می شود که هوا درون کباب پز محفوظ مانده و پخت خوبی صورت بگیرد؛ در پشت هود از ورق استیل استفاده شده است و شما می توانید انواع کباب کوبیده، شاندیزی، گلپایگانی، بناب، شیشلیک و جوجه را به صورت گازی و زغالی طبخ نمایید. دهانه ی کباب پز 40 سانت است و می توانید به راحتی انواع سیخ های کباب را داخل این کباب پز قرار دهید؛ کف کباب پز 1.5 متری از ورق فلزی استفاده شده و این امر سبب می شود که مقاومت دستگاه در برابر حرارت افزایش یابد. این دستگاه دارای پایه های فلزی 40*40 می باشد.

 

 

کاربردی ترین توری آبچکان های صنعتی

 

 

توری آبچکان بشقاب با ابعادی به طول 120، عرض 50 و ارتفاعی در حدود 16 سانتی متر تولید شده و مناسب انواع ترولی  3 و 4 طبقه ی دیواری و یا چرخ دار می باشد. این ترولی به شکل مستطیل و با 2 ضلع بزرگ ساخته شده و شما میتوانید به راحتی بشقاب های زیادی را داخل آن جای دهید. هر ضلع این توری مستطیل شکل ظرفیت جای دهی 30 عدد بشقاب را داشته و در مجموع می توانید 60 عدد بشقاب را داخل توری یدکی بشقاب جای دهید؛ این توری به شکل مسوار تولید شده و سازندگان از روکش لعاب سفید برای این توری یدکی بشقاب استفاده کرده اند که البته به درخواست مشتری قابل تغییر به استیل 304 نیز می باشد، به دلیل اینکه دوام و کیفیت کار در برابر رطوبت افزایش یافته و بتوانید سال های طولانی از این توری برای نگه داری و خشک شدن بشقاب در کترینگ و رستوران ها استفاده کنید و ظروف به خوبی خشک شوند توری آبچکان بشقاب با روکش لعاب سفید با به صورت استیل 304 ساخته می شود و همانطور که اشاره کردیم انتخاب به عهده ی شماست.

 

 

توری آبچکان سینی ترولی با ابعادی به طول 120، عرض 50 و ارتفاع 16 سانتیمتر تولید و عرضه شده و در یک ضلع این توری 30 عدد سینی جای می شود. توری خشک کن سینی از مفتول های مسوار ساخته شده که به جهت افزایش مقاومت در برابر رطوبت از روکش لعاب دار سفید به عنوان روکش مفتول ها استفاده شده که البته به سفارش مشتری می توان این توری را از جنس استیل 304 تولید کرد. این توری مناسب انواع خشک کن های دیواری و چرخ دار زمینی 2 ، 3 و 4 طبقه می باشد.

 

توری آبچکان لیوانی

از آنجایی که حجم ظروف در آشپزخانه های صنعتی بسیار زیاد است نگه داری آنها در فضایی مناسب به جهت خشک شدن بعد از شستشو دغدغه ی مهمی است چرا که ظروف شسته شده باید در محلی مناسب به نحوی نگهداری شوند که از آلودگی به دور بوده و شکسته نشوند در عین حال به سرعت خشک شده تا بتوانید از آن ها استفاده نمایید؛ به همین منظور در آشپزخانه های صنعتی از انواع آبچکان های دیواری و زمینی یا ترولی های چرخ دار استفاده می شود و توری نیز یکی از بخش های مهم آبچکان و ترولی است.

 

 

ارزانترین فر پیتزا مخصوص فست فودی

 

 

همانطور که می دانید یکی از محبوبترین انواع فرهای پیتزا، مدل ریلی است که به دلیل سرعت بالا در انتقال حرارت و پخت یکنواخت و سریع انواع پیتزا طرفداران زیادی دارد. فر پیتزا ریلی با دارا بودن نوار نقاله به شما این امکان را می دهد تا بتوانید سرعت نوار نقاله را با در نظر گرفتن حجم بشقاب های پیتزا و میزان پخت، کم و زیاد نمایید، فر پیتزا 2 طبقه یوگسلاوی به صورت ریلی و در 2 طبقه طراحی شده و برق مصرفی آن 220 ولت شهری 50 تا 60 هرتز می باشد و این فر قابلیت اتصال گاز شهری یا کپسول را دارد.

 

 

فر پیتزا سنگی مستر الکترو در 2 مدل رومیزی و پایه دار (زمینی) استفاده می شود، این فر پیتزا طولی برابر با 148، عرض 90 و ارتفاع 50 سانتی متری دارد. استفاده از استیل برای بدنه ی فر آن را در برابر رطوبت، حرارت و ضربه مقاوم کرده است، در کف فر پیتزا سنگی الکترو سنگ های نسوز خارجی استفاده شده و این سنگ ها باعث می شوند پیتزا پختی کاملا یکنواخت و طعمی بی نظیر داشته باشد لازم است بدانید که این سنگ ها نسوز هستند و کیفیت بالایی دارند برای همین در برابر حرارت بالا به هیچ عنوان دچار شکستگی یا ترک نخواهند شد. از دیگر ویژگی های فر پیتزا سنگی مستر الکترو می توان به عملکرد آن اشاره کرد که توربو است در واقع این فر می تواند پیتزا را در سریع ترین زمان یعنی در حدود 8 تا 10 دقیقه به خوبی پخته و آماده نماید.

 

 

فر پیتزا مستر برقی مدل 700 فری مناسب و قدرتمند برای پخت انواع پیتزا است که سوئدی می باشد، این فر در 2 طبقه طراحی و تولید شده و هر طبقه دارای سنگ مخصوص فر پیتزا مستر بوده که این سنگ ها داخل یکدیگر چفت شده و همین امر باعث میشود پیتزاهای آماده شده کاملا ترد و یکنواخت پخته شوند. این فر با ابعادی به طول 148، عرض 90.5 و ارتفاع 182.5 سانتی متر طراحی و تولید شده در جلوی هر طبقه یک شیشه قرار گرفته و این قابلیت را به آشپز می دهد تا بتواند محتویات داخل فر را به راحتی مشاهده نماید.

 

 

کاربردی ترین فرهای ساندویچی

  

 

بر روی این فر 3 عدد سوراخ تعبیه شده که محل قرارگیری بن ماری های استیل است و شما می توانید در این بنماری ها انواع سیب زمینی، پیاز، هات داگ، فلافل و… را سرخ و آماده نمایید؛ این فر با پایه های ثابت طراحی و عرضه شده است. نمای این فر از ورق کوره ای الکترواستاتیک مشکی رنگ ساخته شده و از جنس استیل نیست، از دیگر ویژگی های این فر ساندویچی می توان به 1 عدد طبقه در زیر فر به جهت انبار و دپو کردن انواع تجهیزات و ظروف اشاره کرد. 3 عدد شیر دسته کاردی صنعتی برای کنترل دمای هر یک از بنماری ها به صورت جداگانه در نظر گرفته شده است و شما می توانید با این شیرها شعله های استیل برنر را کنترل نمایید. در 3 طرف فر ساندویچی مشکی 3 کاره شیشه سکوریت استفاده شده و از جمله مهمترین ویژگی این شیشه می توان به ضد گرما بودن آن و مقاومت بالا اشاره کرد.

 

 

 

 

علاوه بر این در بالای بنماری ها 2 عدد شعله با رویه ی چدن 20*20 تعبیه شده تا بتوانید در مواقع مورد نیاز از شعله ها نیز استفاده نمایید. همانطور که متوجه شده اید فر ساندویچ مدل ناکازاکی است و برای همین هم 7 عدد شیر گاز صنعتی دسته کاردی استاندارد به رنگ قرمز برای کنترل حرارت و دمای هر یک از بخش های فر به صورت جداگانه در نظر گرفته شده است. از ویژگی های دیگر این فر می توان به وجود محفظه ای در زیر فر اشاره کرد که بهترین محل برای ذخیره، انبار یا دپو کردن انواع مواد خوراکی و لوازم و تجهیزات است و در واقع کارایی کمد را برای شما دارد. می توانید این فر را به جهت نظافت یا تغییر دکوراسیون به راحتی جابه جا  کرده و در جای خود ثابت کنید چرا که فر ساندویچ مدل ناکازاکی دارای 4 عدد چرخ ترمز دار دوبل می باشد.

 

 

از فر ساندویچ و فلافل لبنانی می توانید برای سرخ کردن انواع فلافل، سیب زمینی و آماده کردن برگر استفاده نمایید؛ علاوه بر این در زیر فر ساندویچ فلافل لبنانی 1 عدد فر پیتزا تعبیه شده که ظرفیت 9 عدد بشقاب پیتزا را دارد و اگر در منوی خود پیتزاهایی خوشمزه هم دارید می توانید از این فر ساندویچی استفاده نمایید. طراحان برای نمای این فر از ورق 50 استیل 430 استفاده کرده اند و به وسیله ی پروفیل های لوله ای از جنس استیل سقف و هود را به بدنه متصل کرده و این امر باعث شده که هود به صورت ثابت و محکم در جای خود قرار گیرد. بر روی این هود 1 عدد فن 15 سانتی متری تعبیه شده و قدرت مکش بالایی دارد به نحوی که می تواند انواع دود، چربی و بخارات حاصل از سرخ کردن غذاهای مختلف را از محیط آشپزخانه دور کند.

 

 

خرید دستگاه وافل ساز ارزان قیمت

  

دستگاه وافل ساز پنجره ای با مدل های مختلف درختی، مستطیلی، سوسیسی، ماهی، مکعبی و پنجره ای تولید و عرضه می شود، این دستگاه دارای 6 بخش یا خانه طرح سوسیس است و شما می توانید در مدت 3 تا 5 دقیقه وافل هایی خوشمزه آماده کنید. این دستگاه با ابعادی به طول 38، عرض 25 و ارتفاع 27 سانتی متری ساخته میشود و برق ورودی آن نیز 220 ولت شهری است، وزن دستگاه وافل ساز پنجره ای در حدود 7.5 کیلوگرم می باشد.

بر روی وافل ساز یک درجه ترموستات دیمری به شکل چرخشی تعبیه شده که میتواند دمای 50 تا 300 درجه سانتی گراد را تامین کند و وجود کف عایق تفلون باعث می شود وافل ها به دستگاه وافل ساز پنجره ای نچسبیده و بتوانید به راحتی خمیر وافل را از کفه ی تفلون جدا کنید.

 

 

دستگاه وافل ساز تک خانه

 

دستگاه وافل ساز تک خانه با ابعادی به طول 28، عرض 33 و ارتفاع 25 سانتی متری تولید و عرضه می شود، این دستگاه وزنی در حدود 7.5 کیلوگرم دارد. با کمک دستگاه وافل ساز تک خانه که با نام سینگل پلیت وافل بیکر هم شناخته می شود می توانید وافل هایی ترد و خوشمزه آماده کنید، در این دستگاه المنت برقی با توان 1300 وات در ساعت تعبیه شده و به شما در پخت انواع وافل های پنجره ای کمک می کند.

توان برق مصرفی دستگاه وافل ساز 220 ولت بوده و درجه حرارتی بین 50 تا 300 درجه سانتی گراد را فراهم می کند؛ آماده سازی وافل های پنجره ای تنها 3 تا 5 دقیقه زمان می برد. از دیگر ویژگی های سینگل پلیت وافل بیکر می توان به دستگیره ی فنری استیل آن اشاره کرد، این دستگاه با کفی عایق تفلون ساخته شده و برای همین خمیر به کفه ی دستگاه نچسبیده و می توانید به راحتی وافل های آماده شده را از قالب جدا کنید.

منبعتجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل 

 

راه اندازی ذرت مکزیکی فروشی

  

این دستگاه به صورت دورانی حرکت کرده و با سرعت و البته دقت بالا دانه های بلال را خارج می کند، برای استفاده از این دستگاه نیاز به برق تک فاز شهری 220 ولت خواهید داشت. دستگاه بلال دون کن به صورت پایه دار و زمینی با ابعادی به طول 85 و عرض 70 سانتی متر ساخته شده و ارتفاع آن از روی زمین 100 سانتی متر می باشد. به دلیل وجود چرخ های مخفی در زیر دستگاه بلال دون کن می توانید به سادگی آن را جابه جا کنید معمولا از دون کن بلال صنعتی در کترینگ، رستوران و برای آماده سازی ذرت مکزیکی استفاده می شود.

 

 

از پمپ سس گرم کانل می توان در رستوران، فست فود، اغذیه فروشی، بستنی فروشی، قنادی و کسب و کارهایی که قصد ارائه ی سس، شکلات، پنیر، عسل به مشتریان یا دیزاین و گارنیش غذا و دسر را دارند استفاده کرد؛ پمپ سس گرم کانل با ابعادی به طول 23 و عرض یا قطر 25 سانتی متر طراحی شده و ارتفاع آن تا رویه دسته 38.5 سانتی متر می باشد. پمپ سس گرد تک مخزن قابلیت اتصال به برق تک فاز شهری 220 تا 240 ولت را داشته و برق مصرفی آن نیز 300 وات می باشد؛ وزن این دستگاه 5 کیلوگرم بوده و در ساخت آن از بهترین و مرغوب ترین متریال استفاده شده است.

این پمپ سس به صورت رومیزی طراحی شده و بر روی آن 1 عدد دیمر به جهت کم و زیاد کردن دمای داخل دستگاه و 1 عدد کلید صفر و یک برای خاموش و روشن کردن المنت تعبیه شده است.

 

دیگ ذرت مکزیکی برقی

این دیگ به صورت برق، گازی یا برقی-گازی قابل تولید و عرضه می شود و دهانه ی آن استاندارد بوده و اندازه ی 40 سانتی متری دارد.

این دستگاه در حالت گازی قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسولی را دارد و به صورت رومیزی طراحی و عرضه می شود. دیگ ذرت مکزیکی دارای 1 عدد سینی در بخش داخل است که دیگ را به 2 قسمت تقسیم کرده به نحوی که در یک بخش می توان انواع قارچ و بلال را به جهت بخارپز شدن قرار داد و در قسمت دیگر نیز محل مناسبی برای پخت دانه های بلال است. این دستگاه را می توانید بر روی میز ذرت مکزیکی قرار داده و با آن ذرت مکزیکی های خوشمزه ای به مشتریان خود ارائه دهید.

 

 

 

 

معرفی انواع میز کار صنعتی

 

این محصول با ابعادی به طول 190 و عرض 80 سانتی متری تولید و عرضه می شود، ارتفاع میزکار یخچال دار زانوسی ایتالیا 60 تا 65 سانتی متر می باشد. این میز به عنوان زیرگریلی شناخته می شود و معمولا به جهت قرار دادن گریل استفاده می شود، وجود 4 چرخ ترمزدار در این میز به شف این امکان را می دهد تا میز را به جهت تغییر دکوراسیون یا نظافت به سادگی جابه جا نماید. این میزکار دارای 6 عدد کشو با دستگیره مخفی است و شما می توانید در داخل میزکار یخچال دار زانوسی ایتالیا مواد غذایی مانند انواع برگر، سوسیس، گوشت، مرغ، کالباس و… را انبار و دپو کنید.

 

 

 

همانطور که اشاره شد میز کار ماهی فروشی برای بی خسی، قطعه قطعه کردن و برش زدن انواع مرغ، ماهی، گوشت، میگو، بوقلمون و… مناسب است. میز کار ماهی فروشی با ابعادی به طول 120 و عرض 70 سانتی متری تولید و عرضه می شود. این میز در 3 طرف دارای لبه ی 10 سانتی است و این لبه ها مانع از ریختن و پرتاب شدن قطعات مرغ و گوشت در زمان خرد کردن می شود؛ در سمت راست این میز یک حفره ی 7 سانتی تعبیه شده که می توان در زیر آن یک سطل قرار داد تا تمامی اضافات و آشغال گوشت و مرغ از طریق این حفره به داخل سطل هدایت شود و برای همین با وجود این میز کار مغازه ی شما همیشه تمیز خواهد بود.

 

میز سلف 190 سانت

 

به وسیله ی پایه های 20*20 استیل، 3 عد لگن بنماری 1/1 استیل و 1 عدد بنماری ½ بر روی رف جای گرفته است؛ از این دستگاه می توان برای نمک سودکردن، پودر و ادویه زدن یا دپو کردن انواع سبزیجات، گوجه، پیاز، خیارشور، کاهو، کلم، ترشی، سس و… استفاده کرد. این میزکار دارای پاتراکی از جنس ورق 50 استیل 430 بگیر می باشد که به محکم شدن پایه ها و در نهایت استحکام و مقاومت میزکار کمک بسیاری می کند. میز سلف 190 سانت از ورق 50 استیل 430 ساخته شده و در زیر آن یک ورق نئوپان و در زیر آن نیز ورق گالوانیزه به کار رفته است این میزکار به وسیله ی شاسی های پروفیل 40*40 در پایه ها دوام بسیار بالایی دارد و شما می توانید سال های طولانی با خیال آسوده از آن استفاده نمایید.

 

 

 

 

معرفی میز پودر زن سوخاری

 

بردینگ یا پودر زن میز سوخاری که مناسب پودر زدن و پولکی کردن انواع فیله، مرغ، میگو، ماهی، قارچ، ناگت، شنیسل و… می باشد با ابعادی به طول 150، عرض 80 و ارتفاع 124 سانتی متری طراحی و عرضه می شود. این دستگاه دارای موتور بوده و به شما این امکان می دهد تا بتوانید در سریع ترین زمان پودر زنی یا به عبارت دیگر آردسود کردن انواع مواد غذایی را انجام دهید؛ این دستگاه به صورت اتوماتیک انواع پودر و آرد را الک کرده و دارای سیستم تصفیه میباشد در واقع این دستگاه بعد از آرد زنی پودرهای گلوله شده و غیرقابل استفاده را جدا کرده و آرد باقی مانده را به چرخه ی پودر زن میز سوخاری موتوردار باز می گرداند.

از جمله مهمترین مزیت های پودر زن میز سوخاری می توان به جلوگیری از هدر رفتن آرد اشاره کرد در واقع پودر زنی با این میز موجب می شود هیچ گونه اتلاف و هدر رفت آرد و پودر رخ ندهد؛ در ساخت این میز از ورق 80 استیل 304 استفاده شده و دوام و کیفیت بالای آن باعث می شود بتوانید در آشپزخانه ی خود به راحتی از آن استفاده نمایید.

 

میز بردینگ ساده با ابعادی به طول 90 و عرض 80 سانتی متر طراحی و عرضه شده، میز بردینگ ساده دارای 1 عدد لگن بنماری 1/1 است؛ به وسیله ی پایه های 40*40 استیل و پروفیل T شکل 40*40 استحکام میز تامین شده و شما از نظر دوام و کیفیت هیچ گونه نگرانی نخواهید داشت.

بر روی این میز 2 عدد حفره تعبیه شده که یکی از آن ها جایگاه لگن بنماری 1/1 و دیگری حفره ای گرد است که دارای توری برای پولکی کردن یا پودر زدن انواع مرغ، ماهی، قارچ، میگو، شنیسل، پیاز و… می باشد؛ از این دستگاه بیش تر در مغازه های مرغ سوخاری و کی اف سی ها استفاده می شود و می توان گفت یکی از تجهیزات مهم و اصلی برای آماده سازی مرغ سوخاری است.

 

میز بردینگ تک لگن

در حقیقت با استفاده از میز بردینگ تک لگن می توانید خیلی سریع عملیات پودر زنی را انجام دهید، این میز به صورت ایستاده طراحی و تک لگن است. استیل استفاده شده در ساخت این میز از جنس استیل 430 مرغوب ورق ضخیم باکیفیت بوده و طراحی محصول به صورت پایه دار می باشد. میز بردینگ خارجی در ابعادی به طول 100، عرض 70 و ارتفاع 80 سانتی متر بدون احتساب تاج و ارتفاع در حدود 95 سانتی متر با در نظر گرفتن تاج ساخته شده است. از این دستگاه می توانید در سوخاری فروشی ها، فست فود، ساندویچی، فودکورت و… برای آماده سازی سوخاری هایی خوشمزه استفاده کنید.

 

معرفی گرمکن های صنعتی

 

 

این محصول برای گرم نگه داشتن مایه شیر بستنی نیاز به برق 220 ولت شهری داشته و همانطور که اشاره کردیم هر مخزن دارای یک محفظه ی جداگانه به همراه المنت و دیمر مجزاست و این امکان وجود دارد تا بتوانید دمای هر حفره یا محفظه را به دلخواه خود تنظیم کنید. قدرت المنت این دستگاه 480 وات بوده و سایز هر یک از محفظه یا سوراخ ها نیز 7*22.5 سانتی متر می باشد.

گرمکن سس بستنی 313 به صورت رومیزی قابل استفاده بوده و بدنه ی آن از استیل مرغوب ساخته شده است، وجود دکمه ی صفر / یک بر روی بدنه ی این دستگاه به شما این امکان را می دهد تا بتوانید گرمکن سس بستنی مدل 313 را به سادگی خاموش و روشن نمایید. همانطور که اشاره کردیم هر یک از محفظه ها دارای 1 عدد دیمر به جهت کنترل دما به صورت جداگانه می باشد؛ این دستگاه کاملا بهداشتی بوده و می توانید از آن در بستنی فروشی ها استفاده نمایید.

 

 

گرمکن سوپ 2 لگنه

 

گرمکن سوپ دارای 2 لگن بوده که به صورت ایستاده و پایه استیل طراحی و عرضه می شود، همانطور که اشاره کردیم می توانید داخل این دستگاه انواع سوپ، آش، حلیم، خورشت، شله زرد و… را به صورت گرم و تازه نگه دارید. ظرفیت لگن های این گرمکن به صورت 2 لگن 1/1، 4 لگن ½ یا 6 لگن بنماری 3/1 است. بر روی این دستگاه 1 عدد دستگیره خروسکی گاز به صورت راست گرد و چپ گرد تعبیه شده تا بتوانید شعله ی دستگاه را خاموش و روشن نمایید؛ یکی از مهمترین ویژگی های این گرمکن امکان استفاده به صورت برقی و گازی است؛ در واقع می توانید با برق 220 ولت شهری از این گرمکن استفاده کرده یا به صورت گاز شهری و کپسول و از طریق حرارت شعله آب داخل لگن دستگاه را گرم کرده تا سوپ، خورشت، شله زرد، آش و… گرم و تازه بمانند.

 

این دستگاه دارای دیمر چرخان برای کنترل درجه حرارت المنت و استفاده به صورت برقی است؛ از دیگر ویژگی های این گرمکن 2 لگنه می توان به 1 عدد چراغ خاموش / روشن بر روی دستگاه اشاره کرد این چراغ زمانی که المنت در حال کار کردن برای گرم نگه داشتن منبع آب است روشن خواهد شد. گرمکن سوپ 2 لگنه دارای 4 پایه استیل 40*40 به عنوان کلاف اصلی بوده و جوانب دستگاه نیز 4 پروفایل 20*20 به کار رفته است؛ علاوه بر این در کف پروفیل های 40*40 پایه های مشکی برای کم و زیاد کردن ارتفاع دستگاه بین 2 تا 3 سانتی متر در نظر گرفته شده است. از گرمکن سوپ 2 لگنه می توان برای گرم و داغ نگه داشتن غذا با ظرفیت و تنوع کم در رستوران ها استفاده کرد؛ در ضمن جنس منبع این دستگاه ورق استیل 304 و برای نمای آن ورق 50 استیل 430 استنلس استیل به کار رفته است.

 

 

 

 

گرمکن صنعتی چوبی گان مجهز به المنت 1200 وات بوده و با اتصال به برق تک فاز شهری 220 ولت قادر به گرم نگه داشتن غذا می باشد، گرمکن چوبی دارای 1 عدد بنماری ½ است که شما می توانید به راحتی برای شارژ غذا، بنماری را خارج کرده و در جای خود قرار دهید. وزن این دستگاه با احتساب درب و بنماری داخلش به 5 کیلوگرم رسیده و مجهز به 1 عدد دیمر به جهت تنظیم دمای داخل دستگاه می باشد.

از دیگر ویژگی های این محصول می توان به بدنه ی آن اشاره کرد که از جنس چوب گردو ساخته شده البته بخش پایینی گرمکن که از جنس استیل مرغوب است. این محصول مجهز به 1 عدد کلید روشن و خاموش بوده و به صورت پایه دار طراحی شده است. گرمکن چوبی مدل CG1M دارای درب استیل با دستگیره مشکی رنگ بوده و به صورت کاملا برقی عرضه می شود در داخل این دستگاه می توانید سوپ، عدسی، آش، حلیم، تخم مرغ آبپز را به صورت گرم نگه داشته و از آن در رستوران، هتل و … به جهت سرو صبحانه یا پیش غذایی کامل، گرم و خوشمزه استفاده نمایید.

 

 

 

 

بهترین فر پیتزا برای فست فودی ها

 

 

فر پیتزا موتوردار به صورت رومیزی و مناسب مصارف خانگی طراحی شده است، این فر قابلیت اتصال به برق تک فاز شهری را دارد. در زیر این دستگاه 1 عدد موتور تعبیه شده و در سمت چپ آن نیز 1 عدد دماسنج به جهت نمایش دمای داخل دستگاه قرار گرفته است. چرخش سنگ فر به صورت دوار باعث پخت بهتر پیتزا شده و باعث می شود پیتزاهای آماده شده کاملا ترد و یکنواخت شوند.

 فر پیتزا موتوردار رومیزی دارای پایه های فلزی تاشو بوده و به همین جهت می توان این دستگاه را در گروه فر پیتزاهای مسافرتی قرار داد چرا که به راحتی می توانید آن را حمل و جابه جا نمایید. نمای این دستگاه با رنگ کوره ای الکترواستاتیک پوشانده شده و از این روی دوام و کیفیت این محصول بسیار بالا است، این فر پیتزا در رنگ های مشکی یا سبز تیره به دلخواه مشتری قابل عرضه می باشد.

 

 فر پیتزا برقی 2 طبقه

همانطور که اشاره کردیم این فر پیتزا برای تامین حرارت نیاز به انرژی برق 220 ولت شهری دارد و حرارت و گرما را از طریق المنت هایی که هم در بالا و هم در کف قرار دارد تولید کرده و به دلیل اینکه گرما هم از کف و هم از بالا بر روی پیتزا می تابد پخت بهتر و یکنواختی صورت می گیرد. این فر پیتزا برقی 2 طبقه قابلیت تنظیم دما داشته و می توانید به راحتی دمای مورد نظر را برای پخت انواع پیتزا به دلخواه خود تنظیم کنید، این فر توانایی پخت 14 عدد بشقاب تک نفره ی پیتزا را داشته و نمای شیشه ای فر به آشپز امکان بررسی و مشاهده ی میزان پخت انواع پیتزا را داده، فر پیتزا برقی 2 طبقه دارای دستگیره های کائوچویی است که به صورت اهرمی باز و بسته می شود؛ می توانید از این فر در ساندویچی، پیتزافروشی، فست فود و… استفاده نمایید.

 

بر روی فر پیتزا تمام برقی تمام برقی 3 عدد کلید دیمر به جهت خاموش و روشن کردن دستگاه، تنظیم درجه حرارت کف دستگاه و سومی نیز برای تنظیم المنت روی دستگاه در نظر گرفته شده است. به دلیل وجود حرارت از کف و بالای فر، پیتزاهای آماده شده در فر پیتزا تمام برقی کاملا ترد و یکنواخت پخته خواهند شد؛ این فر می تواند دمایی تا حداکثر 350 درجه سانتی گراد تامین نماید. از دیگر ویژگی های این فر می توان به وجود دستگیره کائوچویی مشکی اشاره کرد که باز و بست درب را برای آشپز آسان تر می کند و وجود این دستگیره ی پلاستیکی از سوختن دست آشپز جلوگیری خواهد کرد، علاوه بر این وجود شیشه بر روی درب این امکان را به آشپز می دهد تا روند پخت انواع پیتزا و پیراشکی را به راحتی مشاهده نماید.

 

 

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 صفحه بعد