x تبلیغات
راه اندازی آشپزخانه صنعتی

مقایسه یخچال های خوابیده و ایستاده

 

یخچال های ویترینی یکی از پرکاربردترین  هستند که از آن ها به جهت نگه داری انواع مواد غذایی استفاده می شود، در واقع با کمک یخچال های ویترینی می توانید مواد خوراکی را سرد و تازه نگه داشته و علاوه بر این با قرار دادن مواد غذایی در معرض دید مشتری انتخاب را برای آن ها ساده تر کنید.

 

جدیدترین تکنولوژی ساخت یخچال ویترینی

امروزه در هر فروشگاه و سوپرمارکتی مدل های مختلف یخچال ویترینی را مشاهده می کنید و خوشبختانه یخچال های صنعتی امروزی با برخورداری از تکنولوژی نوین علاوه بر کارایی فوق العاده و بهبود طرز کار یخچال ویترینی مصرف انرژی را تا حد زیادی کاهش می دهد.

 

عایق بندی پلی یورتان یخچال صنعتی

در ادامه به اصلی ترین خصوصیات فوم پلی یورتان پرداخته ایم:

o        چگالی متناوب

یکی از ویژگی های فوم پلی یورتان چگالی متناوب است، باید بدانید که این فوم چگالی های مختلفی دارد.

 

معایب یخچال های خوابیده در مقایسه با ایستاده

با وجود اینکه یخچال های خوابیده قدرت سرمایش و تولید برودت بالایی دارند و دسترسی به محصولات در این یخچال و فریزرها برای مشتریان ساده تر است اما این گروه از یخچال های صنعتی دارای معایبی هم هستند که ما در ادامه به معرفی آن ها پرداخته ایم.

 

نکات مهم در خصوص یخچال و فریزرهای صنعتی

  

 

موتور یکی از اجزای مهم یخچال و فریزر است که عملکرد و کارایی مهمی دارد؛ به طور کلی موتورهای یخچال به انواع مختلف موتور کمپرسور، موتور خطی و اینورتر تقسیم شده که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند.

 

تفاوت موتور یخچال و فریزرهای صنعتی

 

موتور کمپرسوری در مقایسه با موتور خطی مصرف انرژی بیش تری دارد و موتورهای اینورتر نیز با تنظیم سرعت موتور میزان مصرف انرژی را به حداقل می رساند.

از دیگر تفاوت های بین کمپرسورها بهینه سازی انرژی است که در کمپرسورهای اینورتر دیده شده و به دلیل وجود عایق باکیفیت و مدیریت مصرف انرژی می توان گفت که در بهینه سازی مصرف انرژی تاثیر زیادی دارد. البته لازم است بدانید که در این خصوص نحوه ی استفاده ی صحیح از یخچال و فریزر نیز اهمیت دارد.

 

 

علت بوی نامطبوع یخچال صنعتی

از دیگر دلایل بوی بد داخل یخچال های صنعتی فاسد شدن مواد غذایی داخل یخچال می باشد، لازم است حتما حواستان به تاریخ انقضای محصولات داخل یخچال باشد و در صورتی که تاریخ آن ها گذشته آن ها را از داخل یخچال خارج کرده و دور بریزید.

 

 

 

کاربرد دمپر یخچال صنعتی

با کمک دمپر، یخچال می تواند اصلی ترین وظیفه ی سرد کردن و حفظ مواد غذایی را به بهترین نحو انجام دهد، در واقع با شروع به کار موتور یخچال، دمپر دمای داخل یخچال را کاهش داده و از این روی هوای یخچال سرد خواهد شد.

دمپر فرمان را از ترموستات یخچال گرفته و بعد از باز و بسته شدن، سرما به داخل یخچال انتقال پیدا می کند. در واقع ترموستات فرمان باز شدن را به دمپر داده و جریان هوا از فریزر به محفظه منتقل می شود و بعد از رسیدن یخچال به دمای مورد نظر ترموستات فرمان بسته شدن دریچه را می دهد.

 

 

 

کاربردی ترین فرهای صنعتی

 

اگر به دنبال روشی برای کسب درآمد هستید باید بدانید که فروش بلال و سیب زمینی تنوری آن هم در فصول سرد سال می تواند برای شما سود زیادی داشته باشد، برای راه اندازی این کسب و کار جدید نیاز به فر سیب تنوری 2 کشو ترک دارید این فرها در انواع و ظرفیت های مختلفی تولید و عرضه می شوند و فر سیب تنوری 2 کشو ترک یکی از انواع فرهای کمپیر است.

 

بر روی این فر ساندویچی مشکی 3 کاره  3 عدد سوراخ تعبیه شده که محل قرارگیری بن ماری های استیل است و شما می توانید در این بنماری ها انواع سیب زمینی، پیاز، هات داگ، فلافل و… را سرخ و آماده نمایید؛ این فر با پایه های ثابت طراحی و عرضه شده است. نمای این فر از ورق کوره ای الکترواستاتیک مشکی رنگ ساخته شده و از جنس استیل نیست.

  

دستگاه گرمکن 5 طبقه شیرینی به شکل چرخ دار ترمز دار طراحی و ساخته شده و همانطور که اشاره کردیم 5 طبقه دارد طبقات این گرمکن به صورت شلف با رویه ی آب کروم است و قابلیت جابه جایی دارد و شما می توانید به راحتی طبقات را جابه جا نمایید. درب دستگاه به صورت لولایی و شیشه ای است.

 

 

جدیدترین تجهیزات آشپزخانه های صنعتی

  

 

 

علاوه بر این در بالای بنماری ها 2 عدد شعله با رویه ی چدن 20*20 تعبیه شده تا بتوانید در مواقع مورد نیاز از شعله ها نیز استفاده نمایید. همانطور که متوجه شده اید فر ساندویچ مدل ناکازاکی است و برای همین هم 7 عدد شیر گاز صنعتی دسته کاردی استاندارد به رنگ قرمز برای کنترل حرارت و دمای هر یک از بخش های فر به صورت جداگانه در نظر گرفته شده است.

 

اگر می خواهید آشپزخانه ی خود را تمیز کرده یا دکوراسیون آن را تغییر دهید اصلا نگران نباشید چرا که این فر پیتزا لینکلن Express 1132

ترمز دار است و جابه جایی آن بسیار ساده می باشد. همانطور که اشاره کردیم این فر برای پخت پیتزاهایی ترد و خوشمزه نیاز به برق 220 ولت و گاز شهری یا کپسولی دارد.

 

گریل تک کاره ویلایی به صورت رومیزی طراحی شده و قابلیت اتصال به گاز شهری یا کپسول را دارد؛ تولید کنندگان برای نمای این گریل از ورق 50 استیل 430 استفاده کرده اند. از دیگر ویژگی های این گریل تک کاره ویلایی می توان به وجود لبه ی 10 سانتی متری در 3 طرف گریل اشاره کرد، این لبه باعث می شود موقع تفت و آماده سازی غذا هیچ گونه پاششی به اطراف رخ ندهد و این امر از کثیف شدن محیط جلوگیری خواهد کرد.

 

آماده سازی انواع خمیر نان و شیرینی

 یکی از مهم ترین تجهیزات قنادی که کاربرد بسیاری در شیرینی پزی و قنادی ها دارد پاتیل حمل خمیر می باشد. این دستگاه در وزن ها و ظرفیت های مختلف 100 ، 150، 180 و 200 کیلویی تولید و عرضه می شود و بهترین وسیله جهت نگه داری خمیر در مدت زمانی طولانی و جابه جایی آن می باشد. بطور کلی کلاف دستگاه حمل خمیر از کلاف فلزی می باشد.

 

پاتیل حمل خمیر

چرخ های تغار خمیر به صورت ترمز دار ساخته شده اند و شما می توانید با قفل کردن چرخ های دستگاه از حرکت و جابه جایی آن جلوگیری نمایید. دیگ یا پاتیل این محصول از جنس استیل 304 می باشد و این امکان را فراهم می کند تا بتوانید به راحتی پاتیل را شسته و تمیز نمایید بدون اینکه کوچکترین آثاری از زنگ زدگی در پاتیل به چشم آید.

 

خمیر پهن کن پیتزا 30 سانت

توان مصرفی این دستگاه 37 کیلو وات بوده و با برق تک فاز شهری 220 ولت کار میکند؛ از آنجایی که خمیر پهن کن پیتزا 30 سانت به صورت رومیزی طراحی شده میتوانید به راحتی آن را بر روی میز قرار داده و در فضاهای کوچک از آن استفاده نمایید. این دستگاه ابعادی به طول 55 ، عرض 78 و ارتفاع 80 سانتی متری داشته و وزن آن 34 کیلوگرم است.

 

خمیرگیر اسپیرال 3 کیلویی

شما می توانید از این دستگاه در مصارف خانگی و در شیرینی فروشی های کوچک استفاده کنید؛ ظرفیت این  3 کیلوگرم بوده و ابعاد این دستگاه نیز طولی در حدود 52، عرض 30 و ارتفاع 57 سانتی متری دارد.

 

راه اندازی فست فود با حداقل سرمایه

  ظروف پیتزا در مدل های مختلف با شکل های مربع، قالب پیتزا مستطیل و مثلث تولید شده و این باعث تنوع در پیتزای سرو شده خواهد شد.

یک قالب مناسب باید دارای روکش تفلون بوده تا خمیر پیتزا به ظرف نچسبد، از طرف دیگر باید به نوعی ساخته شده که پیتزا به صورت یکنواخت پخت شده و بتوانید پیتزایی ترد و خوشمزه آماده کنید؛ ظرف پیتزا باید تحمل بالایی در برابر حرارت زیاد داشته و در دمای بالا دچار خرابی نشود.

راهنمای خرید قالب پیتزا

یکی از مهمترین تفاوت های سنگ پیتزا با قالب پیتزا در این است که سنگ پیتزا میتواند خمیری تردتر آماده نماید، سنگ سرامیک یا کوردیریت که دارای سطح متخلل است از جمله قالب های مناسب پیتزا است، در واقع تخلخل سنگ رطوبت خمیر را جذب کرده و این امر باعث می شود خمیری ترد آماده کنید.

سنگ پیتزا در شکل های مختلف گرد، مربع یا مستطیل ساته شده و بهترین قالب برای فرهای آجری است.

 

مقایسه خمیر پهن کن چکشی و غلتکی

حالا که با انواع خمیرپهن کن ها آشنا شده اید خوب است که بدانید که اصلی ترین تفاوت های بین خمیر پهن کن چکشی و غلطکی چیست، در ادامه مهمترین فرقها را برای شما آورده ایم:

عملکرد

اولین تفاوت بین این دو نوع خمیر پهن کن در عملکرد و طرز کار دستگاه خمیر پهن کن پیتزا  است، دستگاه های چکشی با دارا بودن چکش های متحرک به آرامی خمیر را فشرده کرده و با ضخامت دلخواه برش می زنند و در مدل های غلتکی با وجود یک جفت غلطک چرخان خمیر بین غلتک ها فشرده و پهن خواهد شد.

 

اجزای اجاق پلوپز زمینی

همانطور که اشاره کردیم یکی از تجهیزات مهم و کاربردی در هتل، بیمارستان، تهیه غذا، کترینگ، پادگان و… اجاق های پلوپز صنعتی است، از این اجاق ها برای پخت انواع غذا در حجم بالا استفاده می شود. در واقع این اجاق های صنعتی می توانند حرارت یکنواختی را به غذا منتقل کنند تا بتوانید انواع خورشت و برنج را آماده کنید. این اجاق ها قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسول را داشته و با رعایت نکات ایمنی ساخته شده پس می توانید با خیالی آسوده در کسب و کارهای مختلف از آن استفاده نمایید.

اجاق های پلوپز از نظر طراحی و شکل ظاهری با یکدیگر متفاوت هستند و علاوه بر این تعداد شعله، ظرفیت، راندمان و کوره دار یا بدون کوره بودن از جمله فاکتورهایی است که سبب تفاوت اجاق گازها می باشد. از مدل های با شعله ی بزرگ که کوره دار و قدرتمند هستند در رستوران های بزرگ و از اجاق های بدون کوره با ابعاد کوچک نیز در رستوران هایی با ظرفیت کمتر استفاده می شود.

 

 

دانستنیهای یخچال و فریزرهای صنعتی

  این محصول که با نام فریزر کبابی هم شناخته می شود با طول 2 متر ساخته شده و یکی از مزیت ها و البته تفاوت های این فریزر با دیگر فریزرهای کبابی وجود طبقات استیل به جای شیشه ای است، در ساخت فریزر کبابی 2 متری از طبقات استیل استفاده شده است. این فریزر در مجموع 6 درب لولایی دارد که به سادگی باز و بسته می شود و 3 درب آن در بخش پایین فریزر و قسمت انباری دستگاه تعبیه شده است.

 

فریزر کبابی 2 متری

در واقع طراحان و سازندگان ا در بخش پایین این دستگاه بخشی را به عنوان انباری در نظر گرفته اند؛ از دیگر ویژگی های این فریزر می توان به موتور دستگاه اشاره کرد که در بالای دستگاه تعبیه شده؛ این محصول دارای موتور 1 اسب بخار بوده و در ساخت نمای آن از استیل 430 استفاده شده است.

کلاف داخلی این دستگاه نیز از جنس استیل بوده و در بخش داخل هم از استیل نگیر 304 ورق 50 استفاده شده؛ این فریزر عایق بندی مناسبی داشته و از آن در مغازه های کبابی و حلیم فروشی استفاده می شود. این فریزر صنعتی به صورت یک طرف نما ساخته شده و مناسب قرار دادن در کنار دیوار است.

 

 

فریزر ایستاده همبرگر

در ساخت این فریزر از موتور امبراکو خارجی استفاده و این محصول به صورت تک درب لولایی با دستگیره ی فلزی ساخته شده است، بهره گیری از فوم پلی اورتان در 4 طرف باعث شده که این فریزر عایق بندی خوبی داشته و هیچ گونه اتلاف برودت و سرمایی رخ ندهد، 1 عدد چراغ  LED نیز در داخل فریزر تعبیه شده که سبب شده فضای داخل فریزر کاملا روشن باشد.

این  می تواند برودت و سرمای 10- تا 18- درجه سانتی گراد را تامین کرده و برای همین می توان انواع مواد غذایی که نیاز به دمای فریزری و زیر صفر دارند را در این فریزر نگه داری کرد، لازم است بدانید که گرید مصرف انرژی این فریزر B و کلاس آب و هوایی فریزر نیز 4 می باشد. همچنین در داخل این دستگاه یک نمایشگر دیجیتالی تعبیه شده است.

از دیگر ویژگی های این فریزر می توان به کنترل دمای مکانیکی و دیجیتالی اشاره کرد، این محصول با گاز مبرد A404R برودت و سرمای لازم برای نگهداری خوراکی ها را فراهم خواهد کرد. از جمله مشخصات الکتریکال این فریزر می توان به مصرف روزانه 7.5 کیلو وات روزانه، ولتاژ ورودی 220 ولت، توان مصرفی 385 وات در ساعت، فرکانس 50 هرتز، توان روشنایی 20 وات و جریان مصرفی 2.8 آمپر اشاره کرد.

 

 

آموزش تشخیص قدرت موتور امبراکو

همانطور که اشاره کردیم یکی از اصلی ترین اجزای تشکیل دهنده ی تجهیزات برودتی موتور یا کمپرسور است که شامل انواع مختلفی می باشد و در واقع این قطعه وظیفه ی ایجاد مکش جهت مکیدن گاز مبرد از اواپراتور را بر عهده دارد و بعد از متراکم کردن گاز آن را به کندانسور منتقل خواهد کرد. اگر با کمپرسورهای صنعتی و انواع آن آشنایی ندارید به شما پیشنهاد می کنیم 

تفاوتی ندارد که قصد خرید یخچال ویترینی آبمیوه فروشی را دارید یا یخچال صنعتی کیک و فروشگاه به هر حال لازم است با نحوه ی تشخیص قدرت و عملکرد صحیح این قطعه به صورت کامل آشنا شوید.

به جهت اینکه از کارایی و دوام تجهیزات برودتی اطمینان حاصل کنید لازم است بدانید که نحوه ی تشخیص قدرت کمپرسور امبراکو چگونه است، به طور کلی 3 روش برای اینکار وجود دارد و ما در ادامه به توضیحات مفصلی در این خصوص پرداخته ایم.

.

 

 

تفاوت یخچال و فریزهای قدیمی و جدید

 شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که گاز یخچال صنعتی چیست و چه تاثیری در تامین برودت و سرمای یخچال دارد؛ اجازه دهید ابتدا در خصوص گاز یخچال به شما توضیح دهیم، این گاز ترکیبی خاصی است که به جهت سرمایش در دستگاه ها و یخچال های صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد و در واقع تشکیل شده از هیدروکربن ها و طبق فرآیندهای شیمیایی خاصی تولید شده است

 

دلایل خالی شدن گاز یخچال صنعتی.

در حقیقت گاز یخچال وظیفه ی تامین برودت و سرما را به عهده دارد و خالی شدن گاز یخچال یا کاهش آن می تواند سبب ایجاد مشکل در عملکرد یخچال و کاهش سرما و برودت شود و برای همین در این مواقع باید خیلی سریع نسبت به شارژ گاز یخچال اقدام نمایید.

 

بهترین راهکارهای کاهش مصرف برق یخچال بستنی

کاهش مصرف برق یخچال بستنی

همانطور که می دانید صرفه جویی در مصرف برق در دنیای امروز اهمیت زیادی دارد؛ نکات زیر به شما کمک می کند تا بتوانید در مصرف انرژی صرفه جویی نمایید.

عدم باز و بست مکرر درب ها

تنظیم دمای مناسب فریزر برای بستنی

 

 

تفاوت یخچال قنادی جدید و نوین از نظر ظاهر

از دیگر
تفاوت یخچال قنادی قدیم و جدید 
شکل و شمایل ظاهری آن است، در واقع محصولات جدید در مقایسه با مدل های سنتی پیشرفت زیادی داشته و امروزه شاهد یخچال ویترینی قنادی بسیار جذابی هستیم که این یخچال ها در جذب مشتری نیز تاثیر زیادی دارند.

فرق یخچال های جدید و سنتی شیرینی فروشی از نظر انتقال سرما

از دیگر تفاوت های بین یخچال های جدید و قدیمی انتقال سرما و برودت است، معمولا در قدیم سیستم انتقال برودت از اواپراتور به فضای داخلی و به صورت طبیعی طراحی می شد و این موضوع برودت و سرما را به خاطر سنگینی به سمت پایین هدایت می کرد.

 

 

 

معرفی انواع فر بلال تنوری

  

فر بلال تنوری که با نام های فر سیب زمینی تنوری ، فر بلال تنوری ، دستگاه کمپیر ،  و بلال سمیرا شناخته می شود در ابعاد و اندازه های مختلف و با تعداد طبقات متنوع تولید و عرضه می شود. محصولی که در این مطلب قصد معرفی آن را داریم دارای 5 طبقه می باشد علاوه بر این یک طبقه به صورت قوسی یا دورانی نیز در بالای  فر بلال تنوری 5 طبقه قرار گرفته است. وجود این طبقه ی قوسی به شما کمک می کند تا بلال، سیب زمینی، قارچ یا بلوط های تنوری شده را در آنجا نگه داشته تا داغ و تازه بمانند، همچنین از این طبقه به منظور نگهداری انواع سس و گرم و تازه نگه داشتن آن ها استفاده می شود.

 

معرفی کمپیر

 فر بلال تنوری 3 طبقه دارای قسمتی در بالای فر می باشد که مجهز به یک نگهدارنده یا درب قوسی و دورانی است این محفظه در واقع گرمخانه بوده و می توان از آن به جهت نگهداری بلال یا سیب زمینی های آماده شده استفاده کرد، با قرار دادن خوراکی های تنوری آماده شده در این محفظه می توانید در هر زمان بلال یا سیب زمینی داغ و با کیفیت را به مشتری ارائه دهید. این فر دارای 3 عدد کشو بوده که مجهز به ورق فلزی می باشد تا بتواند گرما را به خوبی انتقال دهد، دستگیره های کشو از جنس نسوز هستند و شعله هایی در کف فر قرار دارد. لازم است بدانید که کمپیر برخلاف دستگاه ذرت مکزیکی با بخار کار نمی کند.

 

 فر بلال تنوری 4 طبقه

این دستگاه با نام های فر ذرت مکزیکی طرح سمیرا، فر سیب زمینی و بلال تنوری و دستگاه کمپیر نیز شناخته می شود. دستگاه بلال تنوری در ابعاد و با تعداد کشوهای مختلفی تولید و عرضه می شود. این محصول دارای 4 کشوی ریلی با قابلیت باز و بسته شدن آسان می باشد، دستگاه فر بلال تنوری قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسول را داشته و به 2 صورت چرخ دار و پایه ثابت تولید و عرضه می شود. ابعاد این فر طولی برابر با 70 سانتیمتر، عرض 60 سانتیمتر و ارتفاع 120 سانتی متر دارد استفاده از این محصول به خصوص در فصول زمستان و پاییز افزایش خواهد یافت از دستگاه بلال و سیب زمینی تنوری می توان در کنار خیابان ها، دکه های کوچک، مجتمع های تجاری و تفریحی، استخرها، بوفه ها و… استفاده کرد. بطور کلی این دستگاه علاوه بر رستوران ها و فست فودی ها مناسب برای ارائه ی غذاهای خیابانی می باشد. وجود دستگاه سیب زمینی و بلال تنوری این امکان را فراهم می کند تا بتوانید در منوی خود انواع سیب زمینی تنوری با پنیر، قارچ و ژامبون را ارائه دهید.

 

 

مهمترین تجهیزات فلافلی

  تاپینگ فلافلی دارای 6 لگن بنماری بوده و ابعادی به طول 190 و عرض 90 سانتی متر دارد. این تاپینگ فاقد موتور و یخچال بوده و اگر می خواهید با یک خرید، تاپینگ و یخچال را به صورت همزمان داشته و از آن ها استفاده نمایید بهتر است به سراغ خرید دیگر تاپینگ ها بروید.

تاپینگ فلافلی 6 لگنه

 این دستگاه گنجایش 6 عدد  ½ با ابعاد 32*25 سانتی متری داشته و آشپز می تواند انواع مواد لازم برای آماده سازی ساندویچ شامل خیارشور، کاهو، گوجه، قارچ، سبزیجاتی مانند پیاز و جعفری و انواع سس در داخل بنماری های درب دار دستگاه به صورت کاملا بهداشتی و تفکیک شده نگه داری کند.

ابعاد هر یک از وان های  سرخ کن فلافل 2 لگن عراقی طولی برابر با 65 و عرض 53 سانتی متری دارد؛ نمای دستگاه نیز از جنس ورق 50 استیل 430 بگیر می باشد. از دیگر ویژگی های این سرخ کن صنعتی می توان به 2 عدد درب کمدی ریلی در پایین دستگاه اشاره کرد. برای اینکه فلافل ها کاملا پخته و ترد شوند باید حرارت مناسبی برای سرخ کردن آنها فراهم باشد به همین منظور در زیر هر کدام از وان ها 2 عدد برنر استیل تعبیه شده و 2 عدد دستگیره ی شیر گاز صنعتی استاندارد به 4 برنر متصل است که کنترل حرارت و دما را برای شما امکانپذیر می کند.

 

سرخ کن های فلافلی

سرخ کن فلافل 2 لگن رومیزی به صورت رومیزی طراحی شده و با نیروی برق کار می کند، وزن این دستگاه 38 کیلوگرم و ابعاد آن طولی برابر با 74 ، عرض 60 و ارتفاع 43 سانتی متری داشته و نیاز به برق 220 ولت شهری دارد. جریان برق دستگاه 50 تا 60 هرتز و قدرت هر کدام از المنت ها تقریبا 9 کیلووات بر ساعت می باشد. برای این دستگاه 2 عدد شیر تخلیه در نظر گرفته شده در واقع هر مخزن یک شیر تخلیه ی جداگانه دارد و به آشپز این امکان را می دهد تا بتواند به جهت نظافت یا تصفیه، روغن را به راحتی خارج کند.

همانطور که پیش تر اشاره کردیم کنترل حرارت این دستگاه به صورت مجزا صورت می گیرد چرا که سرخ کن فلافل 2 لگن رومیزی مجهز به 2 تنظیم کننده ی دما یا دیمر است و آشپز می تواند دمای هر لگن را به صورت جداگانه تنظیم نماید؛ علاوه بر این، 2 عدد کلید خاموش و روشن نیز بر روی دستگاه تعبیه شده که امکان روشن یا خاموش کردن یک لگن را فراهم می کند پس اگر نخواهید از هر دو لگن به صورت همزمان استفاده کنید می توانید یکی از آن ها را خاموش نمایید. از دیگر ویژگی های این دستگاه استفاده از ورق استیل پانچی در کف دستگاه است و این باعث می شود رسوبات، پسماند و تکه های ریز سرخ شده ی غذا در کف لگن قرار نگرفته و موجب بی کیفیت شدن غذاها نشود. در ضمن این سرخ کن دارای 2 توری استیل است که می توانید به راحتی انواع فلافل، سیب زمینی، فیله، پیاز، قارچ و … را سرخ و آماده کنید.

 

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 صفحه بعد