x تبلیغات
راه اندازی آشپزخانه صنعتی

مزایای سرخ کن های صنعتی

فر گردان پیتزا یکی از تجهیزات فست فود بوده که شبیه به تنور و فرهای نانوایی ساخته می شود. این فرها در ابعاد مختلف تولید میشوند و معمولا ظرفیت پخت 14 تا 70 پیتزا را به صورت همزمان دارند و به همین دلیل در کسب و کارهای بزرگ بکار می آیند.

معرفی فر پیتزا گردان

فرهای گردان پیتزا همانند فرهای آجری به دو طریق یعنی نیاز به بنایی و عدم نیاز به بنایی ساخته می شوند. فرهای گردانی که نیاز به بنایی ندارند را به راحتی میتوان جا به جا کرد. این نوع از فرها را میتوان در محل مونتاژ کرد.

بطور کلی پخت پیتزا در این فرها در زمان 15 دقیقه ای انجام می شود، یکی از نکات مهم برای استفاده از این نوع فرها این است که نیاز به حضور اپراتور بوده تا بعد از پخته شدن کامل پیتزا آن ها را از فر گردان خارج کند بی توجهی به این موضوع باعث میشود پیتزاها به صورت کامل پخته نشده یا سوخته شوند.

نحوه ی کار با دستگاه سیب زمینی پوست کن بسیار ساده می باشد، در واقع دستگاه های سیب زمینی پوست کن صنعتی بدون دخالت دست عملیات پوست کنی را انجام می دهند.

برای استفاده از دستگاه پوست کن سیب زمینی کافی است دستگاه را برق متصل کرده و کلید روشن دستگاه را بفشارید، سپس سیب زمینی ها را از داخل محفظه ی مخصوص به داخل دستگاه بریزید و منتظر باشید تا از بخش خروجی دستگاه سیب زمینی های پوست کنده خارج شوند. دستگاه پوست کن سیب زمینی با چرخش و در سریع ترین زمان پوست سیب زمینی ها را جدا خواهد کرد.

این دستگاه قادر است در سریع ترین زمان حجم بسیار زیادی از پوست سیب زمینی ها کنده و آن ها را آماده نماید.

امروزه فروش باربیکیو به صورت فن دار و بدون فن انجام می شود، بهتر است قبل از خرید با مطالعه ی ادامه ی این مقاله با مهمترین مزایای باربیکیو فن دار آشنا شوید.

همانطور که میدانید پخت با باربیکیو ذغالی سبب ایجاد دود بسیاری خواهد شد، از آنجایی که استفاده از بادبزن های دستی خسته کننده بوده و باعث میشود بوی دود همه جا را فرا بگیرد، استفاده از فن برای باربیکیو باعث میشود از دود فاصله گرفته و از دور به پخت غذاها نظارت داشته باشید.

  • صرف زمان کم برای تهیه ی غذا

معمولا کباب یکی از غذاهای اصلی است که در دورهمی ها و میهمانی ها ارائه میشود به خصوص اگر میزبان، باربیکیویی برای آماده سازی انواع کباب داشته باشد. آماده سازی غذا بر روی باربیکیوی فن دار باعث میشود تا بدون نیاز به باد زدن، کباب ها را بر روی باربیکیو قرار داده و تا آماده شدن کبابها در کنار میهمانانتان حضور داشته باشید.

چرا سرخ کن بهتر از تابه است؟

بطور کلی استفاده از تابه برای مصارف صنعتی و به جهت سرخ کردن حجم خوراکی های زیاد اصلا کار درستی نیست چرا که مواد خوراکی ترد نشده و این امر سبب نارضایتی مشتریان خواهد شد. از جمله اصلی ترین مزیت های سرخ کن های صنعتی در مقایسه با تابه میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • عدم پاشش روغن به اطراف
  • کاهش احتمال سوختگی با روغن
  • عدم کثیف و چرب شدن لباس ها
  • دارا بودن قابلیت تنظیم درجه حرارت

 

تفاوت خمیرگیر و میکسر صنعتی

همانطور که می دانید تاپینگ صنعتی در دو گروه تاپینگ سرد و گرم تولید و عرضه می شود. تاپینگ های سرد در واقع یکی از انواع دستگاه های برودتی و سرمایشی هستند که در گروه یخچال های صنعتی قرار دارند، تاپینگ سرد یخچال یا فریزری است که به صورت ویترینی ساخته شده و از آن می توان به جهت قرار دادن انواع مواد خوراکی در معرض دید مشتریان استفاده کرد.

راهنمای خرید تاپینگ صنعتی

به عنوان مثال برای راهنمای خرید تاپینگ صنعتی می توان در مغازه های آبمیوه و بستنی فروشی، لبنیاتی و کافی شاپ ها به جهت قرار دادن و دسته بندی انواع طعم های بستنی استفاده کرد. با قرار دادن بستنی در لگن تاپینگ های تاپینگ بستنی آب نشده و مشتری می تواند به راحتی طعم دلخواه خود را انتخاب کند. در واقع از انواع یخچال تاپینگ و همینطور انواع تاپینگ کیک می توان در بستنی فروشی ها و قنادی ها به منظور نگه داری انواع کیک، شیرینی، دسر و بستنی استفاده کرد.

نکات مهم برای خرید تاپینگ صنعتی

از جمله مهم ترین نکاتی که برای خرید انواع تاپینگ صنعتی باید به آن توجه داشته باشید در ذیل آورده شده است:

  • جنس بن ماری

توجه داشته باشید که لگن ها یا بن ماری های دستگاه حتما باید از جنس استیل ساخته شده و قابلیت شستشو داشته باشند تا شما بتوانید در پایان روز کاری آن ها را به خوبی شسته و تمیز نمایید.

  • تعداد لگن ها

از دیگر نکاتی که باید در زمان خرید تاپینگ صنعتی به آن توجه داشته باشید ظرفیت و تعداد لگن های بن ماری دستگاه می باشد. همانطور که می دانید این دستگاه با ظرفیت ها و تعداد بن ماری های متفاوتی ساخته می شود بهتر است با توجه به کسب و کار و تعداد مشتریان خود اقدام به خرید نمایید.

برای خرید سبزی خرد کن صنعتی باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

 

قبل از اینکه به این سوال پاسخ بدهیم که سبزی خردکن چه مارکی خوبه؟ بهتر است به نکاتی مهم بپردازیم که لازم است در زمان خرید انواع مارک سبزی خردکن و مدل های مختلف این محصول به آن توجه داشته باشید.

1.    ظرفیت دستگاه

قطعا برای مصارف صنعتی، خرید سبزی خردکن صنعتی توصیه می شود. اگر قصد دارید از این محصول کسب درآمد کنید باید توجه داشته باشید که حجم کاری و نیاز شما به سبزی خرد شده در طول روز چه میزان می باشد. در واقع سبزی خردکن های صنعتی با توجه به میزان حجم کاری و مقداری که میتوانند در هر ساعت خرد کنند به انواع مختلفی تقسیم می شوند.

2.    میزان لرزش و صدای دستگاه

از دیگر نکات مهمی که لازم است حین خرید دستگاه سبزی خرد کن صنعتی به آن توجه داشته باشید عدم لرزش و سر و صدای دستگاه است. برخی از سبزی خردکن ها در زمان کار صدای بلندی دارند یا دچار لرزش و جابه جایی می شوند، البته صدای سبزی خرد کن بستگی به نوع موتور خواهد داشت. در بسیاری از دستگاه های سبزی خردکن در بخش موتور الیاف مخصوصی استفاده شده است تا جلوی شنیده شدن صدای ناهنجار دستگاه گرفته شود.

3.    ابعاد دستگاه

لازم است تا با توجه به ظرفیت آشپزخانه ی خود اقدام به خرید این دستگاه نمایید، چنانچه آشپزخانه ی کوچکی دارید باید از سبزی خردکن های سطلی با ابعاد کوچکتر استفاده نمایید و در صورت داشتن فضای کافی میتوانید اقدام به خرید انواع سبزی خردکن های بشقابی نمایید.

نحوه ساخت کباب پز ایستاده به گونه ای است که فاصله ی سیخ ها نسبت به شعله به گونه ای تعبیه شده که گوشت ها به صورت کامل مغز پخت شده و نسوزد. در واقع کباب پز ایستاده یا مبله همانطور که از نامش مشخص است به صورت پایه دار و ایستاده طراحی شده و به نوعی است که سیخ ها به صورت افقی در داخل دستگاه قرار می گیرند.

از جمله مهمترین ویژگی های کباب پز ایستاده ظرفیت بالای آماده سازی کباب در سریع ترین زمان می باشد، کباب ها در این دستگاه پختی یکنواخت داشته و کاملا مغز پخت خواهند شد از دیگر ویژگی های مهم کباب پز ایستاده این است که روغن و چربی کباب ها از سیخ های بالایی بر روی سیخ های پایین تر ریخته و همین امر باعث میشود کباب ها کاملا آبدار شوند. کباب پز ایستاده موتوردار مناسب برای آشپزخانه های صنعتی می باشد.

اصلی ترین تفاوت میکسر و خمیر گیر

یکی از مهمترین تفاوت میکسر و خمیرگیر در چیست؟ در این است که مخزن میکسرها در زمان کار چرخش دارند و این دلیل باعث میشود خمیر کاملا یکدست شده و مواد مایع نیز به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند اما خمیرگیر به صورت ثابت بوده و تنها تیغه یا پاروی آن می چرخد.

از دیگر تفاوت های میکسر و خمیرگیر این است که قیمت میکسر در مقایسه با خمیر گیر بیشتر است و برای خرید میکسر یا همزن صنعتی باید هزینه ی بیشتری پرداخت نمایید. میکسر قنادی اسپیرال یکی از پرکاربردترین انواع میکسرهای صنعتی هستند. به دلیل اینکه پاروهای اسپیرال به صورت مارپیچ می چرخند این میکسرها با نام اسپیرال شناخته می شوند.

 

 

آبمیوه گیری و اسموتی ساز

برای بخش هایی که آب و هوای به شدت گرمی داشته و ازدحام جمعیت بالاتری نیز دارد بهتر است از آبسردکن صنعتی استفاده شود. در این نوع آبسردکن ها مدار سرمایشی و اواپراتور در داخل مخزن میباشد به همین دلیل است که قدرت بیشتری در خنک کردن آب خواهد داشت.

از جمله ویژگی های آبسردکن های صنعتی میتوان به بدنه با مقاومت بسیار بالا و قدرت خنک کنندگی مداوم و بالا اشاره کرد.

10 تفاوت آبسردکن های استیل و صنعتی

از جمله اصلی ترین تفاوت های آبسردکن های معمولی استیل و صنعتی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

1.                معمولا بر روی آبسردکن های صنعتی نمایشگر دیجیتالی تعبیه می شود.

2.                قیمت آبسردکن های استیل صنعتی در مقایسه با نوع معمولی آن بیشتر می باشد.

3.                در آبسردکن های صنعتی از ترموستات به جهت تنظیم دمای آب خروجی استفاده شده است.

4.                سرعت خنک کنندگی و قدرت سرمایش آبسردکن های صنعتی در مقایسه با نوع استیل بیشتر می باشد.

دستگاه آبمیوه گیری

دستگاه مخلوط کن است که از آن برای آبگیری انواع میوه ها استفاده می شود، این محصول به صورت خانگی، صنعتی و نیمه صنعتی تولید و ارائه می شود. آبمیوه گیری های صنعتی دارای ظرفیت های بالاتری بوده و توان آبگیری مقدار بیشتری میوه را دارد.

تفاوت دستگاه آبمیوه گیری و اسموتی ساز

از دستگاه های آبمیوه گیری میتوان در کافی شاپ ها و بستنی فروشی ها استفاده کرد. معمولا دستگاه های اب میوه گیری دارای. دستگاه های آبمیوه گیری دارای بخش های مختلفی مانند کاسه، تیغه و سری هستند محصولات مرغوب باید کاسه و تیغه ای از جنس استیل داشته باشند توجه داشته باشید که از سری آبلیمو گیری برای چرخ گوشت نمیتوان استفاده کرد. از جمله ویژگی های دستگاه آبمیوه گیری صنعتی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

بطور کلی طرز استفاده فر برای پیتزا بسیار ساده می باشد، بهتر است قبل از شروع کار با فر پیتزا از دفترچه راهنمای فر پیتزا کمک بگیرید. برای استفاده از فر پیتزا ریلی کافی است به طریق ذیل عمل کنید:

علت روشن نشدن مشعل فر پیتزا میتواند به دلیل مشکل در این بخش و عدم رسیدن گاز باشد،  چنانچه مشعل روشن نمیشود بهتر است دستگاه را از نظر سالم یا معیوب بودن بررسی کنید، از اتصال سیم ارت مطمئن شوید، از عدم جابجایی دوشاخه فاز و نول اطمینان حاصل کنید و از سالم بودن لوله، شیلنگ گاز و متصل بودن گاز مطمئن شوید، چنانچه با بررسی موارد بالا مشعل همچنان روشن نمیشود باید برای تعمیر فر پیتزا ریلی اقدام نمایید.

  • حال کلیدهای فن، مشغل و نقاله را روشن نمایید.
  • اکنون لازم است تا سرعت نوار نقاله را تعیین نمایید، میتوانید عددی بین ۰ تا ۶۰ را انتخاب کنید البته ما به شما پیشنهاد میکنیم سرعت را بر روی عدد ۱۰ قرار دهید.

 

منبعتجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

خرید انواع تجهیزات کبابی

همانطور که میدانید انواع سبزی خردکن یکی از مهمترین تجهیزاتی است که در آشپزخانه های صنعتی به منظور خرد کردن انواع سبزی استفاده می شود، سبزی خردکن ها در انواع مختلف خانگی و صنعتی موجود می باشند.

چگونه سبزی خرد کن را بشوییم؟

سبزی خردکن های صنعتی در انواع مختلف سطلی و بشقابی تولید و عرضه میشوند و به جهت خرد کردن حجم زیادی از سبزی به صورت یک اندازه و بدون آب انداختن و له شدگی استفاده خواهند شد. امروزه در بیشتر رستوران های ایرانی غذاهای مختلفی به مشتریان ارائه میشود که در آن از سبزی استفاده شده و این لزوم استفاده از دستگاه سبزی خردکن صنعتی را نشان می دهد.

آموزش تعمیر سرخ کن صنعتی

از جمله متداول ترین مشکلات و ایرادات سرخ کن های صنعتی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • روشن نشدن سرخ کن
  • بسته نشدن درب سرخ کن
  • عدم سرخ شدن مواد غذایی
  • استشمام بوی بد از سرخ کن
  • سوختن فیوز حرارتی سرخ کن
  • عدم داغ شدن روغن داخل دستگاه
  • عدم گرم شدن روغن داخل سرخ کن
  • سر ریز شدن روغن از سرخ کن صنعتی
  • کف کردن روغن در سرخ کن های صنعتی
  • خاموش نشدن سرخ کن به صورت اتومات
  • عدم روشن شدن صفحه نمایش سرخ کن صنعتی

 

معرفی و بررسی تخصصی تجهیزات کبابی

یکی از نکات بسیار مهم در خصوص استفاده از چرخ گوشت صنعتی عدم چرخ کردن پیاز و دیگر سبزیجات با این دستگاه می باشد. از آنجایی که این خوراکی ها آبدار هستند چرخ کردن آن ها با دستگاه سبب وارد شدن آسیب به موتور چرخ گوشت خواهد شد. میتوانید جهت چرخ کردن پیاز از تیغه و پنجره ای جداگانه نیز استفاده نمایید.

وسایل کبابی

کباب یکی از بهترین و محبوب ترین غذاها در بین ایرانیان است. کباب ها انواع مختلفی داشته که هر یک طرفداران خاصی نیز دارد، نکته ی مهم در راه اندازی کبابی خریداری تجهیزات و لوازم کبابی است که باید به جهت آماده سازی یک کباب خوب و با کیفیت خریداری شود. در واقع خریداری تجهیزات مناسب میتواند به شما در آماده سازی کباب مطلوب و جذب مشتریان بیشتر کمک کند به همین دلیل است که یکی از مهمترین مراحل در صفر تا صد کبابی خرید تجهیزات و لوازم کبابی می باشد. از جمله اصلی ترین تجهیزات رستوران جهت ارائه ی انواع کباب و کبابی ها میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

 

 

کباب پز تابشی و معایب آن

 

از جمله مزایای دستگاه خلال‌کن صنعتی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد.

تفاوت باربیکیو و کباب پز

·         از اصلی ترین فاکتورهایی که سبب تفاوت کبابپز و باربیکیو میشود قیمت آن ها می باشد، در حقیقت روند و اصول کار هر دو وسیله شبیه به هم بوده و هر دو قادر به طبخ انواع کباب های خوشمزه میباشند اما معمولا کباب پزها شکل سنتی تری داشته و در  کبابی ها، جگرکی ها و رستوران ها از آن استفاده می شود.

·         باربیکیوهای ذغالی و گازی امکانات بیشتری داشته و مدرن تر میباشند به عنوان مثال باربیکیو ها دارای شعله، میز کار و کابینت هستند.

·         به طور کلی تفاوت های بین باربیکیو و کباب پز شامل موارد ذیل می باشد:

·         قیمت

·         یکی از اصلی ترین تفاوت های بین باربیکیو و کبابپز قیمت آن ها می باشد. باربیکیو به دلیل مدرن بودن قیمت بیشتری در مقایسه با کبابپز دارد، بهتر است با توجه به بودجه ی خود اقدام به خرید محصول نمایید. البته توجه داشته باشید که قیمت کباب پز صنعتی دست دوم و قیمت باربیکیو دست دوم ارزان تر است پس اگر برای خرید تجهیزات جدید بودجه ی کافی ندارید میتوانید برای خرید محصولات دست دوم اقدام نمایید.

چرخ گوشت صنعتی رستوران

معرفی مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی و یکی از مهم ترین آن ها برای رستوران، کبابی، فست فود و… یکی از تجهیزات ضروری است که برای چرخ کردن گوشت باید تهیه شود، قطعا اولین وسیله برای تهیه ی یک کباب خوشمزه خریداری چرخ گوشت صنعتی می باشد. این دستگاه در انواع و مدل های مختلف تولید و عرضه می شود.

اگر در بین مدل های مختلف چرخ گوشت صنعتی نمیدانید کدام مدل را برای کسب و کار خود انتخاب کنید علاوه بر چرخ گوشت صنعتی برای تهیه ی انواع کباب نیاز می باشد، بعد از چرخ کردن گوشت ها با کمک انواع کباب زن کوبیده، سیخ های آماده شده ی کباب در کبابپز و آماده می شود.

مزایا و معایب کباب پز تابشی چیست ؟

همانطور که اشاره کردیم طرز ساخت کباب پز تابشی به گونه ای است که حرارت لازم به جهت پخت از طریق سوختن گاز در مشعل های گازی و تابش مادون قرمز ایجاد شده و با جذب حرارت توسط سرامیک ها دما به حدود ۹۰۰ درجه ی سانتیگراد رسیده و گداخته و داغ شدن سطح سرامیک سبب پخت کباب ها خواهد شد. با توجه به نوع کباب پز تابشی مشعل آن در بالا یا در کنار قرار گرفته است.

 

نکات مهم برای خرید خلال کن صنعتی

معرفی مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی و یکی از مهم ترین آن ها برای رستوران، کبابی، فست فود و… یکی از تجهیزات ضروری است که برای چرخ کردن گوشت باید تهیه شود، قطعا اولین وسیله برای تهیه ی یک کباب خوشمزه خریداری چرخ گوشت صنعتی می باشد. این دستگاه در انواع و مدل های مختلف تولید و عرضه می شود.

معرفی مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی

یکی دیگر از تجهیزات اساسی و مهم در آشپزخانه های صنعتی که از آن به جهت سرخ کردن انواع مواد غذایی در فست فود استفاده میشود سرخ کن های صنعتی هستند.

خلال کن و اسلایسر میوه و صیفی جات

از دیگر تجهیزات اساسی برای راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی یا پوست کن می باشد. آماده سازی خلال سیب زمینی، پیاز و انواع سبزیجات در حجم بالا و به صورت یکدست و هم اندازه نیاز به خریداری دستگاه مناسبی داشته که میتوانید با خرید خلال کن به سرعت انواع میوه و صیفی جات را خلال کنید.

نحوه شستشوی آبمیوه گیری صنعتی

همانطور که میدانید آبمیوه گیری های صنعتی در انواع و با ظرفیت های مختلفی در بازار موجود هستند از این دستگاه میتوان در مغازه های آبمیوه فروشی برای تهیه ی آب انواع میوه از جمله سیب، هویج، کرفس و… استفاده کرد.

آبمیوه گیری یا آبلیمو گیری های صنعتی در مقایسه با انواع ابلیمو گیری دستی یا برقی ابعاد بزرگتری داشته و قادر است حجم بالایی از میوه ها را در سریع ترین زمان آبگیری نماید. علاوه بر این آبمیوه گیری های صنعتی دارای دو مجرای جداگانه جهت خروج تفاله ها و آب خالص میوه ها می باشند.

باربیکیوهای ذغالی و گازی امکانات بیشتری داشته و مدرن تر میباشند به عنوان مثال باربیکیو ها دارای شعله، میز کار و کابینت هستند.

راهنمای خرید خلال کن صنعتی

از جمله مزایای دستگاه خلال‌کن صنعتی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد.

  • ایمنی بالا: دستگاه های خلال کن صنعتی بر خلاف نوع دستی امنیت بالاتری دارند.
  • ظرفیت بالا: با کمک خلال کن صنعتی می توانید حجم زیادی از خوراکی ها را بدون نیاز به نیروی دست به سادگی و با اندازه های مساوی آماده کنید.
  • خرد و خلال کردن: با کمک این دستگاه ها که با نام دستگاه خلال کن و خردکن نیز شناخته می شود. میتوانید انواع صیفی جات را به شکل های مختلف برش بزنید.

 

 

تفاوت انواع سرخ کن

 

همانطور که انواع مختلفی داشته و میتوان بر روی آن مواد خوراکی از جمله: گوشت، مرغ، ماهی، میگو و سبزیجات را آماده کرد. معمولا از باربیکیو برای رستوران ، کبابی ها و حتی منازل میتوان استفاده کرد. برای آشنایی با انواع مختلف باربیکیو میتوانید را مطالعه نمایید.

بهترین روش تمیز کردن باربیکیو

تمیز کردن باربیکیو و کباب پز اگر به صورت اصولی انجام شود در سریع ترین زمان ممکن امکانپذیر خواهد بود.  شستن باربیکیو و تمیز بودن آن مانع از تغییر طعم و کیفیت غذاهای مختلف خواهد شد. باربیکیو نیز مانند دیگر تجهیزات پخت و پز بعد از مدتی بر اثر چربی، پسماند غذایی و… کثیف شده و نیاز به شستشو خواهد داشت.

لوازم مورد نیاز برای تمیز کردن باربیکیو

از که برای تمیز کردن باربیکیو باید خریداری نمایید عبارت است از:

  • اسفنج زبر

حتما از یک اسفنج زبر برای تمیز کردن باربیکیو استفاده نمایید، توجه داشته باشید که در زمان تمیز کردن باربیکیو با اسفنج به دلیل زبر بودن آن آسیبی به باربیکیو وارد نشود.

انواع مدلهای آبسردکن

بطور کلی آبسردکن های استیل به انواع ذیل تقسیم می شوند:

  • آبسردکن استیل کوچک
    آبسردکن استیل پدالی
  • آبسردکن استیل آنی (بدون مخزن)
  • آبسردکن استیل صنعتی

 

سرخ کن بدون روغن و تفاوت آن با سرخ کن های معمولی

  • سرخ کن معمولی
  • سرخ کن گازی
  • سرخ کن برقی
  • سرخ کن بدون روغن

یکی از انواع سرخ کن جدید با نام سرخ کن بدون روغن یا رژیمی شناخته می شود. امروزه بسیاری از افراد به سلامت خود اهمیت میدهند و به دنبال غذاهای لذیذی هستند که خوشمزه بوده اما به صورت سالم طبخ شده باشد. غذاهای آماده شده در سرخ کن های بدون روغن یا رژیمی این امکان را به افراد و ورزشکاران میدهد تا از غذاهای سوخاری سالم و بدون روغن لذت ببرند.

 

انواع سرخ کن

تمیز کردن باربیکیو و کباب پز اگر به صورت اصولی انجام شود در سریع ترین زمان ممکن امکانپذیر خواهد بود.  شستن باربیکیو و تمیز بودن آن مانع از تغییر طعم و کیفیت غذاهای مختلف خواهد شد

بهترین روش تمیز کردن باربیکیو

از که برای تمیز کردن باربیکیو باید خریداری نمایید عبارت است از:

راهنمای خرید آبسردکن

همانطور که میدانید آبسردکن ها انواع مختلفی دارند و نکات مهمی که قبل از خرید آبسردکن باید بدانید! که از نوع استیل و صنعتی آن میتوان در محیط های شلوغ و پر رفت و آمد استفاده کرد. آبسردکن های استیل به انواع مختلفی تقسیم می شوند که لازم است آن را با توجه به محیطی که قصد استفاده از آن را دارید انتخاب نمایید.

بطور کلی آبسردکن های استیل به انواع ذیل تقسیم می شوند:

  • آبسردکن استیل کوچک
    آبسردکن استیل پدالی
  • آبسردکن استیل آنی (بدون مخزن)
  • آبسردکن استیل صنعتی
  • قطعا تمامی افراد به خصوص کودکان از خوردن غذاهای سرخ شده و سوخاری های مختلف لذت می برند. به همین دلیل رستوران و فست فودی که منوی سوخاری متنوعی داشته باشد طرفداران و مشتریان بیشتری نیز خواهد داشت.

سرخ کن بدون روغن و تفاوت آن با سرخ کن های معمولی

به طور کلی سرخ کن ها را میتوان به ۳ گروه ذیل تقسیم کرد:

  • سرخ کن معمولی
  • سرخ کن گازی
  • سرخ کن برقی
  • سرخ کن بدون روغن

سبزی خرد کن چگونه کار میکند ؟

همانطور که میدانید سبزی خردکن ها انواع مختلفی دارند. سبزی خردکن صنعتی به ۲ مدل سطلی و بشقابی تقسیم می شوند. در انواع مدل های سبزی خردکن، تیغه یکی از اجزای اصلی آن است که نحوه کار سبزی خرد کن به آن وابسته می باشد.

معمولا تیغه سبزی خرد کن بعد از گذشت مدتی خاصیت تیز و بران بودن خود را از دست داده و قادر به خرد کردن سبزی نمی باشد. چنانچه تیغه ی سبزی خردکن تیز و بران نباشد تمامی سبزی ها له خواهند شد. به همین دلیل باید بعد از گذشت مدتی از کارکرد دستگاه و در صورت کند شدن تیغه ها برای تیز کردن آن ها اقدام کنید.

 

خرید باربیکیو سنگی

 

آبلیمو یکی از چاشنی های پرطرفدار برای انواع سالاد و غذا می باشد. از آن جایی که آبگیری لیمو در حجم زیاد کار دشواری است افراد به جهت تهیه ی آب لیموی تازه اقدام به خرید آبلیمو از مغازه های آبلیموفروشی می کنند، در این نوع کسب و کارها آب لیموی تازه در حضور مشتری آماده و تحویل داده می شود به همین دلیل افراد ترجیح می دهند از آب لیموی تازه به جای شرکتی استفاده نمایند.

از این محصول می توان به جهت ابگیری لیمو، انگور و غوره استفاده کرد. دستگاه آبلیمو گیری پرسی قابلیت آبگیری ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم لیمو در یک ساعت را داشته و مخزن آن نیز گنجایشی برابر با ۴۰ لیتر دارد.

استفاده از دستگاه آبلیمو گیری پرسی بسیار ساده می باشد تنها کافی است لیمو را همراه با پوست از مخزن مربوطه داخل دستگاه بریزید. با پرس شدن لیموها، آب آن از خروجی جداگانه ای خارج خواهد شد.

توجه داشته باشید در این روش تفاله و پوست لیمو به آب آن وارد نشده و طعم آبلیمو بدون تلخی و گس شدن می باشد. این دستگاه قابلیت اتصال به برق تک فاز شهری را دارد.

با توجه به فراوانی انواع طرح های باربیکیو که به بازار عرضه شده است قطعا انتخاب بهترین باربیکیو کار آسانی نخواهد بود، همانطور که می دانید آماده سازی کباب و استفاده از باربیکیو در ایران  از زمان های گذشته تا به امروز طرفداران زیادی داشته و افراد  در بیشتر دورهمی ها و میهمانی ها، خودشان اقدام به طبخ انواع کباب می کنند.

نکات مهم برای راهنمای خرید باربیکیو

اگر قصد دارید از باربیکیو در فست فود، خانه، باغ یا ویلا استفاده کنید و تصیم به خرید این محصول گرفته اید بهتر است به نکات ذیل توجه داشته باشید:

  • جنس بدنه

اولین نکته ای که در زمان خرید باربیکیو باید به آن توجه داشته باشید جنس باربیکیو می باشد. این محصول باید در برابر رطوبت و زنگ زدگی مقاوم باشد. معمولا از باربیکیو در حیاط یا فضاهای سرباز استفاده می شود به همین دلیل باید در برابر رطوبت مقاوم باشد.

معمولا جنس باربیکیو از استیل، آلومینیوم، چدن یا فولاد است. باربیکیو چدنی و فولادی ضد زنگ نیست، اما زمانی که از چدن برای باربیکیو استفاده می شود معمولا با پوشش رنگ یا لعاب آن را ضد زنگ و رطوبت خواهند کرد.

ما در این مطلب از ابتکار استیل تصمیم داریم به آموزش ، پس در صورتیکه صاحب قصابی، رستوران، هتل، کبابی، برگر فروشی، فست فود، تهیه غذا و… هستید و با این دستگاه سر و کار دارید بهتر است با نحوه ی عیب یابی و مشکلات متداول چرخ گوشت های صنعتی آشنا باشید.

چرخ گوشت صنعتی امگا

از دیگر چرخ گوشت های باکیفیت و محبوب در آشپزخانه های صنعتی چرخ گوشت امگا است. این دستگاه بدنه ای بسیار محکم و موتور قدرتمند دارد و به همین دلیل می توان برای مدت طولانی بدون فرسودگی قطعات از آن استفاده کرد.

باربیکیو سنگی و انواع آن

همانطور که میدانید (باربیکیو به انگلیسی BBQ، Barbecue، Bar-B-Q و barbeque) در واقع نوعی روش طبخ است، امروزه به تجهیزاتی که از آن ها به جهت آماده سازی انواع کباب استفاده می شود  گفته می شود.

باربیکیو انواع مختلفی دارد، یکی از  باغی که برای ویلا و حیاط نیز مناسب است باربیکیو سنگی (Stone Barbeque) است. در حقیقت اصلی ترین تفاوت باربیکیوها در نوع سوخت و متریال به کار رفته در آن ها می باشد.

راهنمای خرید کالباس بر صنعتی

در حقیقت با کمک این دستگاه میتوان حجم زیادی از مواد غذایی را در کوتاه ترین زمان ممکن به شکل دلخواه برش زد. با دستگاه اسلایسر صنعتی میتوان خوراکی ها را یکدست و هم اندازه آماده کرد.

کالباس بر چیست؟

یکی از انواع اسلایسرها با نام کالباس بر در بازار موجود می باشدکه از آن برای ورقه کردن کالباس استفاده می شود؛ از این دستگاه علاوه بر فست فود میتوان در فروشگاه ها و مراکز عرضه ی سوسیس و کالباس برای ورقه کردن هم اندازه کالباس با ضخامت دلخواه استفاده کرد.

انواع کالباس بر

معمولا کالباس برها به ۲ گروه صنعتی و فروشگاهی تقسیم می شوند.

 

فر پیتزا رستوران و فست فود

قطعا کباب یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای ما ایرانیان بوده که در دورهمی ها و میهمانی ها سرو می شود، همانطور که میدانید امروزه انواع کباب پز، منقل و باربیکیو با ابعاد مختلف به بازار عرضه شده است و کار پخت و آماده سازی کباب ها بسیار آسان شده است، اما شاید تمامی افراد با نحوه ی ساخت کباب پز با آجر آشنا نباشند به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم در این مطلب به نحوه ی ساخت کباب پز آجری بپردازیم.

 

کاربرد تاپینگ پیتزا و ساندویچ

آشپز میتواند تمامی مواد اولیه جهت آماده سازی پیتزا از جمله پنیر، پپرونی، فلفل دلمه ای، گوشت، مرغ، گوجه، خیار شور، قارچ و… را خرد کرده و داخل لگن ها بنماری قرار دهد، تا در زمان آماده سازی غذا به راحتی به آن ها دسترسی داشته باشد.

انواع تاپینگ فست فود

انواع تاپینگ پیتزا و فست فود را میتوان به دسته های ذیل تقسیم کرد:

ابعاد

تاپینگ های پیتزا و ساندویچ دارای ابعاد مختلفی هستند، میتوانید با توجه به حجم کاری و فروش خود، تاپینگ با ابعاد مورد نظر را خریداری نمایید. تعداد لگن های بنماری از ۴ تا ۲۰ لگن متغیر است. همچنین علاوه بر تعداد اندازه ی لگن های تاپینگ با یکدیگر متفاوت خواهد بود.

معرفی پوست کن آشپزخانه

همانطور که اشاره شد دستگاه پوست کن دارای انواع مختلفی می باشد، از جمله  انواع مدل پوست کن میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • پوست کن گردو
  • پوست کن سیب زمینی و پیاز
  • پوست کن میوه

1.    پوست کن گردو

یکی از انواع پوست کن ها که قادر به کندن و جدا کردن پوست های سختی مانند گردو و بادام از طریق نیروهای لرزشی و ضربه ای می باشد پوست کن گردو نام دارد. این دستگاه ها قادر هستند پوست سخت گردو و بادام را از مغز آن جدا کنند. البته نوع دیگری از این دستگاه با نام دستگاه گردو پوست کن دستی در بازار موجود می باشد که برای استفاده از آن لازم است از نیروی دست زیادی استفاده نمایید، در ذیل می توانید عکس دستگاه گردو پوست کن را مشاهده کنید.

بهترین فر پیتزا برای رستوران شما کدام است؟

این نوع از فر سرعت بالایی در طبخ و آماده سازی پیتزا دارد. همچنین در ابعاد و مدل های مختلف تولید شده است. طرز کار فر پیتزا ریلی بسیار ساده می باشد، در حقیقت دمای داخل فر معمولا بین ۲۹۰ تا ۳۲۰ درجه سیلسیوس قابل تغییر است. برای آماده سازی پیتزا تنها لازم است بشقاب پیتزا را از دهانه ی پشتی وارد فر کرده و در این صورت ریل ها شروع به حرکت خواهند کرد. بعد از حرکت ریل و رسیدن پیتزا به نقطه ی پایان میتوانید آن ها را از فر خارج نمایید.

فر پیتزا گردان

این فر نیز از جنس استیل و دارای درب های شیشه ای است، فر پیتزا گردان میتواند پیتزا را در مدت ۵ دقیقه آماده نماید.

 

 

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 صفحه بعد