تجهیزات لازم راه اندازی سوخاری کیلویی
از این دستگاه می توانید در مغازه های فست فود، کی اف سی (KFC) و مرغ سوخاری استفاده نمایید؛ ابعاد بشکه یا ظرف دوار دستگاه سس زن مرنیتور مخلوط کن 38*37.5 است و قطر آن نیز 34 سانتی متر می باشد.
مخزن دستگاه نیز از ورق 1.5 ساخته شده و این دستگاه با ظرفیت 40 لیتر طراحی و شما می توانید در هر بار استفاده 11 کیلوگرم گوشت، مرغ، بال، ماهی، کتف و… را مرنیت و سس زنی کنید. ابعاد کلی دستگاه نیز طولی برابر با 87، عرض 45 و ارتفاع 90 سانتی متری دارد؛ برای این دستگاه 4 عدد چرخ ترمز دار نیز در نظر گرفته شده و برای همین جابه جایی دستگاه سس زن مرغ سوخاری به سادگی انجام می شود.
پودر زن میز سوخاری موتوردار یا پودر زن میز سوخاری که مناسب پودر زدن و پولکی کردن انواع فیله، مرغ، میگو، ماهی، قارچ، ناگت، شنیسل و… می باشد با ابعادی به طول 150، عرض 80 و ارتفاع 124 سانتی متری طراحی و عرضه می شود. این دستگاه دارای موتور بوده و به شما این امکان می دهد تا بتوانید در سریع ترین زمان پودر زنی یا به عبارت دیگر آردسود کردن انواع مواد غذایی را انجام دهید؛ این دستگاه به صورت اتوماتیک انواع پودر و آرد را الک کرده و دارای سیستم تصفیه میباشد در واقع این دستگاه بعد از آرد زنی پودرهای گلوله شده و غیرقابل استفاده را جدا کرده و آرد باقی مانده را به چرخه ی میز بردینگ باز می گرداند.
به طور کلی انواع مرغ و دیگر مواد غذایی بعد از مرینیت و طعم دار کردن به دستگاه بردینگ منتقل شده تا در این بخش مرغ ها با پودر سوخاری و ادویه های مخصوص پولکی شوند؛ این میز دارای یک لگن 1/1 به جهت ترکیب پودر و ادویه ها و یک لگن گرد برای وارد کردن شوک آب سرد به مرغ های پودر زده و پولکی کردن آن ها میباشد که با دارا بودن 1 عدد توری به سادگی آماده سازی مرغ های سوخاری پولکی انجام می شود.