x تبلیغات
راه اندازی آشپزخانه صنعتی

آماده سازی انواع خمیر نان و شیرینی

 یکی از مهم ترین تجهیزات قنادی که کاربرد بسیاری در شیرینی پزی و قنادی ها دارد پاتیل حمل خمیر می باشد. این دستگاه در وزن ها و ظرفیت های مختلف 100 ، 150، 180 و 200 کیلویی تولید و عرضه می شود و بهترین وسیله جهت نگه داری خمیر در مدت زمانی طولانی و جابه جایی آن می باشد. بطور کلی کلاف دستگاه حمل خمیر از کلاف فلزی می باشد.

 

پاتیل حمل خمیر

چرخ های تغار خمیر به صورت ترمز دار ساخته شده اند و شما می توانید با قفل کردن چرخ های دستگاه از حرکت و جابه جایی آن جلوگیری نمایید. دیگ یا پاتیل این محصول از جنس استیل 304 می باشد و این امکان را فراهم می کند تا بتوانید به راحتی پاتیل را شسته و تمیز نمایید بدون اینکه کوچکترین آثاری از زنگ زدگی در پاتیل به چشم آید.

 

خمیر پهن کن پیتزا 30 سانت

توان مصرفی این دستگاه 37 کیلو وات بوده و با برق تک فاز شهری 220 ولت کار میکند؛ از آنجایی که خمیر پهن کن پیتزا 30 سانت به صورت رومیزی طراحی شده میتوانید به راحتی آن را بر روی میز قرار داده و در فضاهای کوچک از آن استفاده نمایید. این دستگاه ابعادی به طول 55 ، عرض 78 و ارتفاع 80 سانتی متری داشته و وزن آن 34 کیلوگرم است.

 

خمیرگیر اسپیرال 3 کیلویی

شما می توانید از این دستگاه در مصارف خانگی و در شیرینی فروشی های کوچک استفاده کنید؛ ظرفیت این  3 کیلوگرم بوده و ابعاد این دستگاه نیز طولی در حدود 52، عرض 30 و ارتفاع 57 سانتی متری دارد.

 

راه اندازی فست فود با حداقل سرمایه

  ظروف پیتزا در مدل های مختلف با شکل های مربع، قالب پیتزا مستطیل و مثلث تولید شده و این باعث تنوع در پیتزای سرو شده خواهد شد.

یک قالب مناسب باید دارای روکش تفلون بوده تا خمیر پیتزا به ظرف نچسبد، از طرف دیگر باید به نوعی ساخته شده که پیتزا به صورت یکنواخت پخت شده و بتوانید پیتزایی ترد و خوشمزه آماده کنید؛ ظرف پیتزا باید تحمل بالایی در برابر حرارت زیاد داشته و در دمای بالا دچار خرابی نشود.

راهنمای خرید قالب پیتزا

یکی از مهمترین تفاوت های سنگ پیتزا با قالب پیتزا در این است که سنگ پیتزا میتواند خمیری تردتر آماده نماید، سنگ سرامیک یا کوردیریت که دارای سطح متخلل است از جمله قالب های مناسب پیتزا است، در واقع تخلخل سنگ رطوبت خمیر را جذب کرده و این امر باعث می شود خمیری ترد آماده کنید.

سنگ پیتزا در شکل های مختلف گرد، مربع یا مستطیل ساته شده و بهترین قالب برای فرهای آجری است.

 

مقایسه خمیر پهن کن چکشی و غلتکی

حالا که با انواع خمیرپهن کن ها آشنا شده اید خوب است که بدانید که اصلی ترین تفاوت های بین خمیر پهن کن چکشی و غلطکی چیست، در ادامه مهمترین فرقها را برای شما آورده ایم:

عملکرد

اولین تفاوت بین این دو نوع خمیر پهن کن در عملکرد و طرز کار دستگاه خمیر پهن کن پیتزا  است، دستگاه های چکشی با دارا بودن چکش های متحرک به آرامی خمیر را فشرده کرده و با ضخامت دلخواه برش می زنند و در مدل های غلتکی با وجود یک جفت غلطک چرخان خمیر بین غلتک ها فشرده و پهن خواهد شد.

 

اجزای اجاق پلوپز زمینی

همانطور که اشاره کردیم یکی از تجهیزات مهم و کاربردی در هتل، بیمارستان، تهیه غذا، کترینگ، پادگان و… اجاق های پلوپز صنعتی است، از این اجاق ها برای پخت انواع غذا در حجم بالا استفاده می شود. در واقع این اجاق های صنعتی می توانند حرارت یکنواختی را به غذا منتقل کنند تا بتوانید انواع خورشت و برنج را آماده کنید. این اجاق ها قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسول را داشته و با رعایت نکات ایمنی ساخته شده پس می توانید با خیالی آسوده در کسب و کارهای مختلف از آن استفاده نمایید.

اجاق های پلوپز از نظر طراحی و شکل ظاهری با یکدیگر متفاوت هستند و علاوه بر این تعداد شعله، ظرفیت، راندمان و کوره دار یا بدون کوره بودن از جمله فاکتورهایی است که سبب تفاوت اجاق گازها می باشد. از مدل های با شعله ی بزرگ که کوره دار و قدرتمند هستند در رستوران های بزرگ و از اجاق های بدون کوره با ابعاد کوچک نیز در رستوران هایی با ظرفیت کمتر استفاده می شود.

 

 

دانستنیهای یخچال و فریزرهای صنعتی

  این محصول که با نام فریزر کبابی هم شناخته می شود با طول 2 متر ساخته شده و یکی از مزیت ها و البته تفاوت های این فریزر با دیگر فریزرهای کبابی وجود طبقات استیل به جای شیشه ای است، در ساخت فریزر کبابی 2 متری از طبقات استیل استفاده شده است. این فریزر در مجموع 6 درب لولایی دارد که به سادگی باز و بسته می شود و 3 درب آن در بخش پایین فریزر و قسمت انباری دستگاه تعبیه شده است.

 

فریزر کبابی 2 متری

در واقع طراحان و سازندگان ا در بخش پایین این دستگاه بخشی را به عنوان انباری در نظر گرفته اند؛ از دیگر ویژگی های این فریزر می توان به موتور دستگاه اشاره کرد که در بالای دستگاه تعبیه شده؛ این محصول دارای موتور 1 اسب بخار بوده و در ساخت نمای آن از استیل 430 استفاده شده است.

کلاف داخلی این دستگاه نیز از جنس استیل بوده و در بخش داخل هم از استیل نگیر 304 ورق 50 استفاده شده؛ این فریزر عایق بندی مناسبی داشته و از آن در مغازه های کبابی و حلیم فروشی استفاده می شود. این فریزر صنعتی به صورت یک طرف نما ساخته شده و مناسب قرار دادن در کنار دیوار است.

 

 

فریزر ایستاده همبرگر

در ساخت این فریزر از موتور امبراکو خارجی استفاده و این محصول به صورت تک درب لولایی با دستگیره ی فلزی ساخته شده است، بهره گیری از فوم پلی اورتان در 4 طرف باعث شده که این فریزر عایق بندی خوبی داشته و هیچ گونه اتلاف برودت و سرمایی رخ ندهد، 1 عدد چراغ  LED نیز در داخل فریزر تعبیه شده که سبب شده فضای داخل فریزر کاملا روشن باشد.

این  می تواند برودت و سرمای 10- تا 18- درجه سانتی گراد را تامین کرده و برای همین می توان انواع مواد غذایی که نیاز به دمای فریزری و زیر صفر دارند را در این فریزر نگه داری کرد، لازم است بدانید که گرید مصرف انرژی این فریزر B و کلاس آب و هوایی فریزر نیز 4 می باشد. همچنین در داخل این دستگاه یک نمایشگر دیجیتالی تعبیه شده است.

از دیگر ویژگی های این فریزر می توان به کنترل دمای مکانیکی و دیجیتالی اشاره کرد، این محصول با گاز مبرد A404R برودت و سرمای لازم برای نگهداری خوراکی ها را فراهم خواهد کرد. از جمله مشخصات الکتریکال این فریزر می توان به مصرف روزانه 7.5 کیلو وات روزانه، ولتاژ ورودی 220 ولت، توان مصرفی 385 وات در ساعت، فرکانس 50 هرتز، توان روشنایی 20 وات و جریان مصرفی 2.8 آمپر اشاره کرد.

 

 

آموزش تشخیص قدرت موتور امبراکو

همانطور که اشاره کردیم یکی از اصلی ترین اجزای تشکیل دهنده ی تجهیزات برودتی موتور یا کمپرسور است که شامل انواع مختلفی می باشد و در واقع این قطعه وظیفه ی ایجاد مکش جهت مکیدن گاز مبرد از اواپراتور را بر عهده دارد و بعد از متراکم کردن گاز آن را به کندانسور منتقل خواهد کرد. اگر با کمپرسورهای صنعتی و انواع آن آشنایی ندارید به شما پیشنهاد می کنیم 

تفاوتی ندارد که قصد خرید یخچال ویترینی آبمیوه فروشی را دارید یا یخچال صنعتی کیک و فروشگاه به هر حال لازم است با نحوه ی تشخیص قدرت و عملکرد صحیح این قطعه به صورت کامل آشنا شوید.

به جهت اینکه از کارایی و دوام تجهیزات برودتی اطمینان حاصل کنید لازم است بدانید که نحوه ی تشخیص قدرت کمپرسور امبراکو چگونه است، به طور کلی 3 روش برای اینکار وجود دارد و ما در ادامه به توضیحات مفصلی در این خصوص پرداخته ایم.

.

 

 

تفاوت یخچال و فریزهای قدیمی و جدید

 شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که گاز یخچال صنعتی چیست و چه تاثیری در تامین برودت و سرمای یخچال دارد؛ اجازه دهید ابتدا در خصوص گاز یخچال به شما توضیح دهیم، این گاز ترکیبی خاصی است که به جهت سرمایش در دستگاه ها و یخچال های صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد و در واقع تشکیل شده از هیدروکربن ها و طبق فرآیندهای شیمیایی خاصی تولید شده است

 

دلایل خالی شدن گاز یخچال صنعتی.

در حقیقت گاز یخچال وظیفه ی تامین برودت و سرما را به عهده دارد و خالی شدن گاز یخچال یا کاهش آن می تواند سبب ایجاد مشکل در عملکرد یخچال و کاهش سرما و برودت شود و برای همین در این مواقع باید خیلی سریع نسبت به شارژ گاز یخچال اقدام نمایید.

 

بهترین راهکارهای کاهش مصرف برق یخچال بستنی

کاهش مصرف برق یخچال بستنی

همانطور که می دانید صرفه جویی در مصرف برق در دنیای امروز اهمیت زیادی دارد؛ نکات زیر به شما کمک می کند تا بتوانید در مصرف انرژی صرفه جویی نمایید.

عدم باز و بست مکرر درب ها

تنظیم دمای مناسب فریزر برای بستنی

 

 

تفاوت یخچال قنادی جدید و نوین از نظر ظاهر

از دیگر
تفاوت یخچال قنادی قدیم و جدید 
شکل و شمایل ظاهری آن است، در واقع محصولات جدید در مقایسه با مدل های سنتی پیشرفت زیادی داشته و امروزه شاهد یخچال ویترینی قنادی بسیار جذابی هستیم که این یخچال ها در جذب مشتری نیز تاثیر زیادی دارند.

فرق یخچال های جدید و سنتی شیرینی فروشی از نظر انتقال سرما

از دیگر تفاوت های بین یخچال های جدید و قدیمی انتقال سرما و برودت است، معمولا در قدیم سیستم انتقال برودت از اواپراتور به فضای داخلی و به صورت طبیعی طراحی می شد و این موضوع برودت و سرما را به خاطر سنگینی به سمت پایین هدایت می کرد.

 

 

 

معرفی انواع فر بلال تنوری

  

فر بلال تنوری که با نام های فر سیب زمینی تنوری ، فر بلال تنوری ، دستگاه کمپیر ،  و بلال سمیرا شناخته می شود در ابعاد و اندازه های مختلف و با تعداد طبقات متنوع تولید و عرضه می شود. محصولی که در این مطلب قصد معرفی آن را داریم دارای 5 طبقه می باشد علاوه بر این یک طبقه به صورت قوسی یا دورانی نیز در بالای  فر بلال تنوری 5 طبقه قرار گرفته است. وجود این طبقه ی قوسی به شما کمک می کند تا بلال، سیب زمینی، قارچ یا بلوط های تنوری شده را در آنجا نگه داشته تا داغ و تازه بمانند، همچنین از این طبقه به منظور نگهداری انواع سس و گرم و تازه نگه داشتن آن ها استفاده می شود.

 

معرفی کمپیر

 فر بلال تنوری 3 طبقه دارای قسمتی در بالای فر می باشد که مجهز به یک نگهدارنده یا درب قوسی و دورانی است این محفظه در واقع گرمخانه بوده و می توان از آن به جهت نگهداری بلال یا سیب زمینی های آماده شده استفاده کرد، با قرار دادن خوراکی های تنوری آماده شده در این محفظه می توانید در هر زمان بلال یا سیب زمینی داغ و با کیفیت را به مشتری ارائه دهید. این فر دارای 3 عدد کشو بوده که مجهز به ورق فلزی می باشد تا بتواند گرما را به خوبی انتقال دهد، دستگیره های کشو از جنس نسوز هستند و شعله هایی در کف فر قرار دارد. لازم است بدانید که کمپیر برخلاف دستگاه ذرت مکزیکی با بخار کار نمی کند.

 

 فر بلال تنوری 4 طبقه

این دستگاه با نام های فر ذرت مکزیکی طرح سمیرا، فر سیب زمینی و بلال تنوری و دستگاه کمپیر نیز شناخته می شود. دستگاه بلال تنوری در ابعاد و با تعداد کشوهای مختلفی تولید و عرضه می شود. این محصول دارای 4 کشوی ریلی با قابلیت باز و بسته شدن آسان می باشد، دستگاه فر بلال تنوری قابلیت اتصال به گاز شهری و کپسول را داشته و به 2 صورت چرخ دار و پایه ثابت تولید و عرضه می شود. ابعاد این فر طولی برابر با 70 سانتیمتر، عرض 60 سانتیمتر و ارتفاع 120 سانتی متر دارد استفاده از این محصول به خصوص در فصول زمستان و پاییز افزایش خواهد یافت از دستگاه بلال و سیب زمینی تنوری می توان در کنار خیابان ها، دکه های کوچک، مجتمع های تجاری و تفریحی، استخرها، بوفه ها و… استفاده کرد. بطور کلی این دستگاه علاوه بر رستوران ها و فست فودی ها مناسب برای ارائه ی غذاهای خیابانی می باشد. وجود دستگاه سیب زمینی و بلال تنوری این امکان را فراهم می کند تا بتوانید در منوی خود انواع سیب زمینی تنوری با پنیر، قارچ و ژامبون را ارائه دهید.

 

 

مهمترین تجهیزات فلافلی

  تاپینگ فلافلی دارای 6 لگن بنماری بوده و ابعادی به طول 190 و عرض 90 سانتی متر دارد. این تاپینگ فاقد موتور و یخچال بوده و اگر می خواهید با یک خرید، تاپینگ و یخچال را به صورت همزمان داشته و از آن ها استفاده نمایید بهتر است به سراغ خرید دیگر تاپینگ ها بروید.

تاپینگ فلافلی 6 لگنه

 این دستگاه گنجایش 6 عدد  ½ با ابعاد 32*25 سانتی متری داشته و آشپز می تواند انواع مواد لازم برای آماده سازی ساندویچ شامل خیارشور، کاهو، گوجه، قارچ، سبزیجاتی مانند پیاز و جعفری و انواع سس در داخل بنماری های درب دار دستگاه به صورت کاملا بهداشتی و تفکیک شده نگه داری کند.

ابعاد هر یک از وان های  سرخ کن فلافل 2 لگن عراقی طولی برابر با 65 و عرض 53 سانتی متری دارد؛ نمای دستگاه نیز از جنس ورق 50 استیل 430 بگیر می باشد. از دیگر ویژگی های این سرخ کن صنعتی می توان به 2 عدد درب کمدی ریلی در پایین دستگاه اشاره کرد. برای اینکه فلافل ها کاملا پخته و ترد شوند باید حرارت مناسبی برای سرخ کردن آنها فراهم باشد به همین منظور در زیر هر کدام از وان ها 2 عدد برنر استیل تعبیه شده و 2 عدد دستگیره ی شیر گاز صنعتی استاندارد به 4 برنر متصل است که کنترل حرارت و دما را برای شما امکانپذیر می کند.

 

سرخ کن های فلافلی

سرخ کن فلافل 2 لگن رومیزی به صورت رومیزی طراحی شده و با نیروی برق کار می کند، وزن این دستگاه 38 کیلوگرم و ابعاد آن طولی برابر با 74 ، عرض 60 و ارتفاع 43 سانتی متری داشته و نیاز به برق 220 ولت شهری دارد. جریان برق دستگاه 50 تا 60 هرتز و قدرت هر کدام از المنت ها تقریبا 9 کیلووات بر ساعت می باشد. برای این دستگاه 2 عدد شیر تخلیه در نظر گرفته شده در واقع هر مخزن یک شیر تخلیه ی جداگانه دارد و به آشپز این امکان را می دهد تا بتواند به جهت نظافت یا تصفیه، روغن را به راحتی خارج کند.

همانطور که پیش تر اشاره کردیم کنترل حرارت این دستگاه به صورت مجزا صورت می گیرد چرا که سرخ کن فلافل 2 لگن رومیزی مجهز به 2 تنظیم کننده ی دما یا دیمر است و آشپز می تواند دمای هر لگن را به صورت جداگانه تنظیم نماید؛ علاوه بر این، 2 عدد کلید خاموش و روشن نیز بر روی دستگاه تعبیه شده که امکان روشن یا خاموش کردن یک لگن را فراهم می کند پس اگر نخواهید از هر دو لگن به صورت همزمان استفاده کنید می توانید یکی از آن ها را خاموش نمایید. از دیگر ویژگی های این دستگاه استفاده از ورق استیل پانچی در کف دستگاه است و این باعث می شود رسوبات، پسماند و تکه های ریز سرخ شده ی غذا در کف لگن قرار نگرفته و موجب بی کیفیت شدن غذاها نشود. در ضمن این سرخ کن دارای 2 توری استیل است که می توانید به راحتی انواع فلافل، سیب زمینی، فیله، پیاز، قارچ و … را سرخ و آماده کنید.

 

 

گریل خارجی و ایرانی

  

این محصول در مدل های مختلف 10، 15، 20، 25 و 30 لیتری تولید و عرضه میشود، دستگاه کباب لولی دستگاهی مناسب برای کترینگ، تالارهای پذیرایی، رستوران و به طور کلی آشپزخانه های صنعتی است؛ این دستگاه قابلیت اتصال به برق تک فاز شهری با ولتاژ 110 تا 220 ولت را داشته و فرکانس دستگاه نیز بین 50 تا 60 هرتز می باشد. دستگاه کباب لوله ای به 2 صورت پدالی و دستی تولید و عرضه می شود و در حال حاضر نمونه ی پدالی آن موجود است، اگر قصد خرید ایمیتوانید مدل پدالی را خریداری نمایید. قدرت این دستگاه برای مدل های مختلف متفاوت است مدل 10 لیتری قدرت 200 وات، مدل 15 لیتری قدرت 260 وات، مدل 20 لیتری قدرت 300، مدل 25 لیتری قدرت 350 و مدل 30 لیتری نیز قدرت 400 واتی دارد.

 

 

 گریل مرکب 3 شعله

این اجاق گاز دارای یک عدد گریل روغنی استیک پز به ابعاد 70*40 و یک عدد گریل ذغالی است و شما می توانید با خرید این اجاق صنعتی در منوی رستوران و فست فود خود انواع همبرگرهای روغنی و ذغالی را آماده کنید؛ بخش ذغالی این فر دارای 2 سنگ به ابعاد 60*30 بوده و زمانی که اجاق را روشن می کنید این حرارت و گرما به سنگ ها برخورد کرده و با داغ شدن سنگ ها می توانید همبرگرها را بدون روغن آماده کنید.

 

بدنه ی ساندویچ گریل تک سینی 811 از جنس استیل خش دار ساخته شده و علاوه بر مقاومت بالا در برابر سایش و خوردگی در برابر شوینده ها نیز مقاوم بوده و شما می توانید به راحتی دستگاه را تمیز کنیدساندویچ گریل تک سینی دارای یک دکمه ی خاموش و روشن قرمز رنگ و ولوم کم و زیاد است و شما می توانید به راحتی دما را با آن تنظیم کنید. توجه داشته باشید زمانی که این دستگاه به درجه دمای مورد نظر شما می رسد دکمه ی هات لایت (hot light) دستگاه روشن شده و شما می توانید به راحتی انواع اسنک و ساندویچ را به صورت پرس شده و شیار دار آماده کنید.

 

تفاوت گریل ایرانی و خارجی APW

از دیگر تفاوت های گریل های ایرانی و خارجی این است که مدل های ایرانی ظاهری ساده دارند اما گریل های صنعتی خارجی به سادگی گریل ایرانی نیستند.

قابلیت تنظیم دمای حرارت

گریل های ایرانی و خارجی از نظر تنظیم درجه حرارت نیز با یکدیگر متفاوت هستند، برخی از گریل های صنعتی ایرانی قابلیت تنظیم دما ندارند و در واقع تنظیمات آن ها ثابت است در حالی که یکسری از گریل های APW به دلیل دارا بودن شعله، قابلیت تنظیم حرارت و دما دارند و شما می توانید به دلخواه خود دما را تنظیم کنید.

کاربرد گریل صنعتی ایرانی و خارجی

گریل های خارجی قدرت و عملکرد بیش تری دارند در عوض از گریل های ایرانی در کسب و کارهای کوچک استفاده می شود اما گریل های apw به دلیل دارا بودن قدرت بیش تر در ایجاد حرارت و ساختار قوی مناسب کسب و کارهای بزرگتر هستند.

 

مزیت استفاده از استیل در آشپزخانه صنعتی

   

همانطور که می دانید استیل ضد زنگ و ورق های استیل مقاومت و دوام بسیار بالایی دارند و در واقع استیل ضد زنگ یکی از پرکاربردترین متریال استفاده شده در تولید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی هستند؛ از جمله مهترین مزیت های استیل ضد زنگ که باعث می شود تولید کنندگان تجهیزات آشپزخانه صنعتی از آن به جهت تولید تجهیزات صنعتی استفاده نمایند عبارت است از:

لزوم استفاده از استیل ضد زنگ در رستوران

یکی از دلایلی که باعث می شود تولید کنندگان از استیل استفاده کنند نظافت و شستشوی آسان استیل است؛ از آنجایی که نظافت و بهداشت در محیط آشپزخانه های صنعتی اهمیت زیادی دارد انتخاب متریالی که نظافت ساده ای دارند یک مزیت به حساب می آید. از جمله ویژگی های استیل می توان به این نکته اشاره کرد که این فولاد خاک را جذب نکرده و شما می توانید با یک دستمال مرطوب به راحتی تجهیزاتی از جنس استیل را تمیز کنید؛ علاوه بر این مواد خوراکی اسیدی مانند سرکه تاثیر منفی بر روی استیل نداشته و می توانید با خیالی آسوده از تجهیزات استیلی استفاده نمایید.

 

قالب کیک و شیرینی 21*14

همانطور که اشاره کردیم یکی از تجهیزات مناسب به جهت پخت یکنواخت کیک استفاده از قالبی مناسب است، قالب کیک و شیرینی 21*14 سانتی متری یکی از قالب های تولیدی توسط مجموعه ی ابتکار استیل بوده که به صورت مستطیلی شکل تولید و عرضه شده و همانطور که از نام این قالب مشخص است ابعاد دهانه ی قالب 21*14 سانتی متر و ابعاد کف قالب نیز 20*13 سانتی متر است. این قالب از ورق آلومینیومی 70 ساخته شده و دارای لبه ی 16 سانتی متری است، داخل این قالب از عایق تفلون و پشت آن نیز از رنگ کوره ای الکترواستاتیک پوشیده شده است؛ همانطور که اشاره کردیم این قالب برای پخت انواع کیک و شرینی در داخل تنور و فرهای شیرینی پزی مناسب است.

از آنجایی که شیر و لبنیات منبع بسیار خوبی برای تامین کلسیم و پروتئین مورد نیاز بدن می باشد مصرف آن در کودکان و بزرگسالان به شدت پیشنهاد می شود، و اگر شیر خام جمع آوری شده در دامداری و دامپروری ها بلافاصله در مخازن مخصوصی منتقل نشود خیلی سریع فاسد می شود؛ در واقع شرایط نگه داری از شیر خام اهمیت زیادی دارد و دستگاه شیر یا دوغ سرد کن یکی از بهترین تجهیزاتی است که می توانید برای خنک نگه داشتن شیر از آن استفاده نمایید. دستگاه شیر سرد کن در لیتراژهای 250، 300 و 500 لیتری تولید و عرضه شده و جنس مخزن آن از استیل نگیر 304 و بدنه ی دستگاه از ورق استیل بگیر ساخته شده است.

شیر سردکن 500 لیتری

مجموعه ی ابتکار استیل می تواند در ساخت دستگاه شیر سرد کن از موتور سابکول، دانفوس (Danfoss) یا سکاپ (Secop) استفاده نماید و انتخاب موتور به دلخواه شما انجام می شود؛ کافی است در زمان سفارش، موتور مورد نظر خود را انتخاب کرده و دستگاه را با موتور دلخواه تحویل بگیرید. از دیگر ویژگی های دستگاه شیر سرد کن 500 لیتری عایق بندی مناسب آن است، در واقع این دستگاه با عایق فوم مانع از هدر رفت برودت و سرما شده و هیچ گونه اتلاف انرژی و سرمایی رخ نمی دهد. بر روی این دستگاه 1 عدد ترموستات دیجیتالی با قابلیت تنظیم دما تعبیه شده که می توان دما را به راحتی کم و زیاد کرد؛ 1 عدد دکمه ی خاموش / روشن نیز بر روی دستگاه قرار گرفته که می توان به راحتی موتور دستگاه را روشن یا خاموش کرد.

خرید ارزانترین تجهیزات ساندویچی

   

اما پیتزای دیترویت نوعی پیتزا به شکل مربع است که خمیری ترد و ضخیم دارد و بسیار شبیه به پیتزای دیپ دیش می باشد؛ در واقع برای آماده کردن پیتزای مربعی پنیر را بر روی خمیر ریخته و بعد از اضافه کردن سس گوجه فرنگی غلیظ، سیر و دیگر ادویه ها افزوده می شود و در آخر هم پنیر بر روی آن ریخته می شود.

شوت برگر و سیب زمینی 2 طبقه

همانطور که اشاره کردیم دستگاه شوتینگ برگر و سیب زمینی یکی از مهمترین تجهیزات فست فود و ساندویچی هاست، از آنجایی که سرو غذای گرم و تازه برای مشتریان اهمیت زیادی دارد وجود این دستگاه به شما کمک می کند تا غذایی گرم و تازه بدون طعم ماندگی به مشتریان ارائه دهید. شوت همبرگر در ابعادی به طول 82، عرض 75 و ارتفاع 95 سانتی متر تولید و عرضه می شود. سازندگان این دستگاه برای نمای کار از ورق 3 میل با رنگ مشکی الکترواستاتیک استفاده کرده اند و علاوه بر این 4 طرف دستگاه شیشه به کار رفته و این امر سبب می شود مشتریان به راحتی مواد غذایی داخل شوتینگ را مشاهده و غذای مورد نظر خود را انتخاب و سفارش دهند از طرف دیگر آشپز یا فروشنده نیز می تواند به راحتی غذاهای داخل دستگاه را مشاهده و در صورت نیاز برای شارژ آن ها اقدام نماید. از دیگر ویژگی های این محصول می توان به عایق بندی مناسب آن اشاره کرد که حتی در کف کار نیز رعایت شده، به طوری که هیچ گونه اتلاف حرارت و گرما اتفاق نمی افتد این دستگاه دارای 2 طبقه است و هر طبقه نیز مجهز به یک المنت میباشد که در بالا قرار گرفته و با برق تک فاز شهری کار می کند.

تاثیر سرخ کن صنعتی بر طعم غذا

سرخ کردن خوراکی ها آن ها را بسیار لذیذ خواهد کرد و طعم و رنگ خوبی هم به غذا می بخشد، در واقع زمانی که مواد غذایی با حرارت سرخ کن در روغن غوطه ور آماده می شوند حرارت سبب کاراملیزاسیون قندهای غذا شده و طعمی لذیذ در غذاها ایجاد می شود.

 

راهنمای خرید دستگاه تفت آجیل

آجیل و خشکبار آن هم به صورت تفت داده شده و نمکی یکی از محبوب ترین تنقلات بین افراد است؛ شور و نمکی کردن حجم زیادی از تخمه، بادام هندی، پسته، فندق، بادام درختی و… قطعا نیاز به تجهیزات مناسبی دارد و دستگاه تمام اتوماتیک تفت تخمه یا تخمه پزی همان دستگاهی است که می توانید برای بو دادن و برشته کردن انواع آجیل و خشکبار از آن استفاده نمایید.

تاپینگ های بستنی فانتزی و صنعتی

  

فرقی ندارد که قصد خرید انواع تاپینگ های بستنی را دارید یا تاپینگ های پیتزا ساندویچی به هر حال برای خرید تاپینگ های صنعتی باید نکاتی را در نظر داشته باشید که ما در ادامه معرفی کرده ایم.

 

راهنمای خرید تاپینگ سرد و گرم

در قدم اول باید با توجه به کسب و کار خود تاپینگ صنعتی مناسب را انتخاب کنید، تاپینگ ها به دو دسته ی سرد و گرم تقسیم شده و از تاپینگ سرد برای خنک و تازه نگه داشتن مواد فاسد شدنی و از تاپینگ گرم برای گرم و داغ نگه داشتن انواع غذا استفاده می شود، اول از همه باید با توجه به کسب و کار خود تاپینگ سرد یا گرم را انتخاب کنید.

o        جنس تاپینگ

به دلیل اینکه تاپینگ صنعتی در معرض حرارت، رطوبت، چربی و… قرار دارد حتما باید از بهترین متریال ساخته شده و کاملا مقاوم باشد تا بتوانید سال های طولانی از آن استفاده نمایید پس حتما در زمان خرید به جنس تاپینگ توجه داشته باشید.

o        ابعاد تاپینگ

تاپینگ های مختلف با ابعاد و اندازه های متنوع طراحی و تولید شده اند و تعداد لگن یا بنماری ها نیز با توجه به ابعاد تاپینگ متفاوت است و شما باید با توجه به حجم آشپزخانه و ظرفیت کاری خود تاپینگی با تعداد لگن مورد نظر را انتخاب کنید.

 

تفاوت یخچال های صنعتی خوابیده و ایستاده

امروزه تنوع یخچال های صنعتی انتخاب را برای خریداران دشوار کرده و با توجه به اینکه یخچال های صنعتی ارزان قیمت نیستند انتخاب اشتباه باعث صرف هزینه های اضافی خواهد شد، پس اگر قصد خرید یخچال صنعتی را دارید بهتر است پیش از اقدام به خرید حتما با تفاوت های این دو یخچال آشنا شوید تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرد و متحمل هزینه های اضافی نشوید.

انواع یخچال ویترینی ایستاده

بطور کلی یخچال های صنعتی در مقایسه با نوع خانگی قدرت سرمایش بیش تر و ظرفیت زیادی دارند، یخچال های ایستاده که با نام عمودی هم شناخته می شوند در ابعاد و مدل های مختلف به صورت تک درب، دو درب و … تولید و عرضه شده و مناسب برای قرار دادن انواع نوشیدنی و خوراکی در معرض دید مشتری می باشد.

یخچال صنعتی خوابیده (جزیره)

مدل دیگری از یخچال های صنعتی با نوع خوابیده در بازار موجود هستند که ظرفیت بیش تری داشته و معمولا آن ها را در فروشگاه های بزرگ به منظور نگه داری انواع بستنی دیده اید، این یخچال ها هم برخلاف مدل های خانگی ظرفیت و قدرت سرمایش بسیار بیش تری دارند.

 

تفاوت تاپینگ بستنی صنعتی و فانتزی

حال که با هر دو تاپینگ و ویژگی های آن آشنا شده اید، بهتر است مهمترین تفاوت های بین تاپینگ های فانتزی و صنعتی را هم بدانید، هر دوی این تاپینگ ها کاربرد مشابهی دارند اما از برخی جهات تفاوت هایی با یکدیگر داشته که ما در ادامه اصلی ترین تفاوت بین این تاپینگ ها را آورده ایم:

 یکی از مهمترین تفاوت های انواع تاپینگ صنعتی و فانتزی در کمپرسور دستگاه است، تاپینگ های صنعتی در مقایسه با مدل فانتزی کمپرسورهای قدرتمندتری دارند.

 از دیگر تفاوت های بین این دو تاپینگ اندازه ی آن هاست، در واقع تاپینگ های فانتزی در مقایسه با مدل های صنعتی اندازه ی کوچکتری دارند.

 معمولا در ساخت تاپینگ های فانتزی از ورق گالوانیزه و در ساخت تاپینگ صنعتی از ورق استیل استفاده می شود.

 

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 صفحه بعد