x تبلیغات
راه اندازی آشپزخانه صنعتی

تجهیزات کافی شاپ2

دستگاه پاپ کرن ساز

استفاده از دستگاه های پاپ کرن ساز در کافی شاپ ها بسیار آسان است ؛ کافیست مقداری دانه ذرت بو داده داخل محفظه دستگاه ریخته و آن را روشن کنید. دستگاه پاپ کرن ساز بصورت تمام اتوماتیک تمامی عملیات ساخت ذرت بوداده را انجام میدهد و شما در نهایت پس از چند دقیقه ، پاپ کرن آماده شده را از دستگاه خارج میکنید.

دستگاه قهوه ساز

در این روزهایی که نوشیدن قهوه و فرهنگ قهوه نوشی به شدت رو به افزایش است، کافی شاپ ها باید داشتن دستگاه قهوه ساز را در اولویت قرار دهند تا بتوانند خدمات خوبی را به مشتری ارايه دهند که این دستگاه هزینه آنچنان بالایی را در بر نخواهد داشت و استفاده از آن خیلی آسان و راحت می باشد.

دستگاه مخلوط کن

یکی از مهمترین تجهیزات کافی شاپ برای منوی سرد مخلوط کن می باشد که جهت میکس انواع آبمیوه و سس و .. استفاده می شود،دستگاه مخلوط کن به زبان انگلیسی Mixer و یا Blender نامیده می شود و توسط شرکت های مختلفی تولید و به بازار عرضه می گردد که تفاوت آنها در نوع تیغ و نوع پارچ و از همه مهمتر نوع موتور و دور موتور آن می باشد.

شیر داغ کن

دستگاه شیر داغ کن مناسب برای مکان های سرو نوشیدنی های گرم شامل: هتل ها ، کافی شاپ ها ، آبمیوه بستنی ها و غیره می باشد.این دستگاه به دلیل ایجاد چرخش دورانی سبب میشود که نوشیدنی داخل دستگاه هیچگاه ته نشین نشود ، این دستگاه در مدل ها و مقدار لیترهای مختلفی قرار دارد.

 

تجهیزات کافی شاپ

راه اندازی و مدیریت کافی شاپ ، بالواقع یک کار متنوع و دوست داشتنی و هیجان انگیز است درست کردن فضایی با دکوراسیون و چیدمان مورد علاقه تان ، پخش موسیقی هایی که دوست دارید ، ارائه نوشیدنی ها و غذاهایی با سبک خودتان و ایجاد فضای صمیمی و پیدا کردن مشتریان خوب که به مرور به دوستان و اجتماع مخصوص کافه تان تبدیل می شوند . خرید لوازم و تجهیزات کاملا به نوع منوی کافه تان و البته مکان و کلاس و سبک کافه تان بستگی دارد که این تجهیزات می تواند شامل موارد زیر باشد پس با ما همراه باشید تا با تجهیزات کافی شاپ آشنا شوید.

تجهیزات کافی شاپ

دستگاه آب میوه گیری صنعتی

آب میوه گیری صنعتی را می‌توانیم نمونه چند برابر قوی شده نمونه‌های خانگی آن بدانیم، البته با ظاهر کاملاً متفاوت، با موتور متفاوت و حتی با طریقۀ استفادۀ متفاوت نسبت به نمونه‌های خانگی. در این مدل شما می‌توانید برای انواع فروشگاه‌ها و مغازه‌های آبمیوه‌گیری و یا کافی شاپ ها در سطح ایران، برای مصارفی همچون گرفتن آب هویج، آب کرفس، آب سیب و بسیاری از موارد دیگر استفاده می شود،جنس بدنۀ آبمیوه‌گیری صنعتی نسبت به نمونه‌های خانگی بسیار قوی شده و ضخیم‌تر است.

دستگاه آسیاب فلفل

یکی از مهم ترین تجهیزات کافی شاپ دستگاه آسیاب فلفل است که یک دستگاه آسیاب کوچک و پر توان برای آسیاب کردن انواع فلفل قرمز و سیاه و یا حتی برای آسیاب کردن سایر مواد عطاری گونه که سختی کمتری دارند استفاده می شود. از جمله موادی که به غیر از فلفل می توان با دستگاه آسیاب فلفل به راحتی پودر کرد را می توان زرد چوبه، هل، زنجبیل و سایر ادویه جات دیگر را نام برد.

آسیاب قهوه صنعتی

دستگاه آسیاب قهوه صنعتی یکی از ساده ترین ابزار هایی است که می توانید برای آسیاب کردن قهوه استفاده نمایید، همانطور که از نامش پیداست یک تیغه در مرکز آن قرار دارد و با چرخش تیغه و برخورد به قهوه باعث شکستن و ریز شدن دانه های قهوه می شود،آسیاب کردن قهوه از اهمیت بسیار بالایی در عطر و طعم قهوه نهایی شما دارد.

 

تاثیر فست فود بر سیستم گوارش

امروزه خوردن فست‌ فودها و خرید غذاهای بیرون‌ بر به بخشی از عادت غذایی ما تبدیل شده است. بسیاری از ما بخش زیادی از پول‌مان را صرف خرید فست فودها می‌کنیم. کمتر کسی هست که خوردن زیاد فست فود را تأیید کند. با اینکه مصرف دیر به‌ دیر فست فود ضرر چندانی ندارد، اما مصرف مداوم فست فود تاثیر بسیار مضری را بر روی سیستم گوارش ما دارد وقتی دستگاه گوارش‌ این غذاها را به ‌اصطلاح جذب کند، گلوکز یا قند حاصل وارد جریان خون‌ می‌شود و درنتیجه قند خون‌ افزایش می‌یابد.


 

اثیر فست فود بر سیستم گوارش


پخت خوب غذا

برای موفقیت در مدیریت یک فست فود شما باید خیلی از نکات را رعایت کنید تا شاهد نتیجه مثبتی باشید که یکی از مهم ترین عامل های که باعث درخشش فست فود شما میشود پخت خوب غذاهای رستوران یا فست فود شما می باشد شما باید تمام تجهیزات موجود برای تهیه غذاهای منو خود را دارا باشید از جمله با مشتریانی روبرو میشود که نظر به سفارش مرغ بریانی را دارند برای آماده سازی سفارش مشتری و جلب رضایت آن شما باید دستگاه مرغ بریانی را در فست فود خود داشته باشید یا سیب زمینی گریل شده که به دستگاه سیب زمینی خلال کن نیاز دارد تا شما بتوانید سفارش مشتری را در سریع ترین زمان آماده کنید، این تجهیزات تنها برای یک فست فود نیاز نیست بلکه رستوران ها و تهیه غذاها و.. باید از این تجهیزات مختلف نیز استفاده کند.

پرهیز از خام خوری

افرادی که مصرف زیادی در فست فود دارند باید سعی کنند از خوردن غذاهای خام پرهیز نمایند در فست فود با منویی روبرو میشوید که بیشتر دارای غذاهای نسبتا خام هستند شما باید به این نکته توجه کنید که اگر دچار ناراحتی گوارشی هستید و باید غذاهای نسبتا سالمیرا مصرف کنید ، از غذاهای رستورانی و کاملا پخته شده استفاده نمایید برخی از این رستوران ها با تجهیزات جذاب تری از جمله دستگاه تنور رستورانی  آماده پذیرایی مشتریان خود هستند .

تجهیزات فست فود

یکی از پرسود ترین مشاغل امروزی فست فود می باشد. با توجه به تغییر گرایش عموم جامعه به سمت غذاهای آماده فروش فست فودها رو به افزایش است.برای راه اندازی فست فود جدید لزوما نیازی به تجهیزات فست فود نو ندارید. شما می توانید تجهیزات فست فود کارکرده با کیفیت مورد استفاده را با قیمت بسیار ارزان خریداری کنید. قیمت تجهیزات دست اول، برای کسانی که به تازگی کسب و کار خود را راه اندازی کرده اند، و با هزینه های مختلف روبرو هستند کمی سنگین است. با خرید تجهیزات کارکرده فست فود، می توانید از همان امکانات اما با قیمت مناسب بهره مند شوید.


فست فود سالم

در زندگی امروز فست فودها به رژیم غذایی ما اضافه شده اند و حذف آنها امکان پذیر نمی باشد. با توجه به ضررهای مصرف فست فود بهتر است در زمان مصرف بی ضررترین نوع آن را برای خوردن انتخاب کنیم.یکی از مهم ترین بخش هایی که باید انسان به آن توجه کند خوردن غذای سالم است، انتخاب یک رستوران و یا فست فود سالم جهت سفارش غذا در سلامتی انسان تاثیر بسیاری دارد.

تجهیزات فست فود
 

دکوراسیون فست فود

امروزه با افزایش مشغله های زندگی و کاهش زمانی که افراد می توانند به غذا خوردن اختصاص دهند، شاهد رشد زیاد فست فود ها در سطح شهرها هستیم. فست فود در همه جای شهر وجود دارد با منو و قیمت های مختلف ولی میشود به جرات گفت : دکوراسیون داخلی و کیفیت فست فود می تواند باعث جلب مشتری شود ،شما برای راه اندازی یک فست فود جدید باید در قسمت اول به فکر یک دکوراسیون جذاب و مدرن باشید شما باید نسبت به اندازه فضای در نظر گرفته شده طراحی را انجام دهید که این کار باید توسط طراحان متخصص این حوزه انجام شود.

 

منبع : تجهیزات آَشپزخانه صنعتی ابتکاراستیل

 

چگونه یک ساندویچی نمونه داشته باشیم؟

چگونه یک ساندویچی نمونه داشته باشیم؟ این امر همیشه دغدغه یک فرد کارآفرین خواهد بود، اما اینکه شما در کاری که انتخاب کرده اید بهترین باشید و بتوانید از رقیب های خود بالاتر و بهترین باشید این مهم ترین اساس راه اندازی یک کار موفق خواهد بود ، بطور حتم مهمترین بخش در این امر جلب رضایت مشتری خواهد بود  شما باید بهترین روند را در مدیریت در پیش بگیرید تا بتوانید یک رستوران نمونه داشته باشید  اگر به فکر احداث یک رستوران و یا ساندویچی نمونه هستید در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

بهترین آشپزخانه

بطور حتم مهمترین بخش یک ساندویچی را می توان آشپزخانه و آشپز آن دانست، آشپزخانه مرکز فرماندهی یک ساندویچی است. غذاها قبل از تحویل به مشتری در آشپزخانه رستوران پروسه پختن، آماده شدن و رفتن در بشقاب را طی می‌کنند اندازه آشپزخانه یک ساندویچی مهم نیست و هیچ تاثیری در کیفیت غذا ندارد اما طراحی آشپزخانه شما با توجه به تجهیزاتی که مورد نیاز است از جمله : تاپینگ پیتزا خواهد بود ، که جهت نگهداری مواد اولیه ساندویچ و پیتزا بسیار کارآمد است، در ساندویچی یکی از مهم ترین بخش ها سریع تر آماده شدن ساندویچ و یا پیتزا شما می باشد که تاپینگ ساندویچی این امکان را به شما می دهد که ساندویچ و پیتزا شما با کیفیت و سریع آماده شود ،یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهایی که این روزها در فست فودها و حتی رستوران ها سرو می شود کباب ترکی است که شما برای تهیه آن باید تجهیزات آن از جمله دستگاه کباب ترکی را تهیه نمایید . در نتیجه باید آشپزخانه را طوری طراحی کنید که به هر کدام از این دستگاه ها فضایی اختصاص داده شود تا پرسنل ها کار خود را به راحتی پیش ببرند.
 

چگونه یک ساندویچی نمونه داشته باشیم

سود دهی ساندویچی

درآمد ساندویچی تقریبا مهم ترین موضوع در رستوران داری است. ملموس ترین و اولین شاخصی که میزان موفقیت یک مدیر را مشخص می کند میزان درآمد یا سود ساندویچی است ، فرد کار آفرین قبل از راه اندازی یک ساندویچی در مرحله  اول به سود آن فکر می کند بعد تصمیم به راه اندازی آن میگیرد ،.به موازی این اقدام بهتر است با اتحادیه مربوطه برای حداقل و شرایط ملک و سپس بنگاههای املاک تجاری برای برآورد هزینه خرید/اجاره ملک هماهنگ نمایید و سپس تصمیم به انجام راه اندازی یک ساندویچی ایده آل بگیرید.

منبع : تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکاراستیل

تجهیزات فست فود کوچک

چند سالی است که شاهد رونق روزافزون فست فود ها هستیم. تا جایی که در قرن حاضر راه اندازی فست فود و کسب و کار های مربوط به این حوزه جزء مشاغل پر درآمد و پر سود محسوب می شوند. از این رو راه اندازی فست فود در هر ابعاد و سبکی مورد استقبال افراد زیادی قرار گرفته است .

اگر قصد راه اندازی رستوران یا فست فود را دارید باید قبل از هر تصمیم گیری به تهیه تجهیزات فست فود توجه نمایید برای راه اندازی یک فست فود کوچک شما به یکسری از تجهیزات مانند: فر پیتزا ، چرخ گوشت صنعتی،دستگاه مرغ سوخاری نیز نیاز دارید که باید از معتبرترین فروشگاه اینترنتی خریداری نمایید.

 

فست فود کوچک

 

فر پیتزا

پیتزا یکی از محبوب ترین غذا ها می باشد اما در ابتدای راه نیازمند تهیه ی ابزاری مانند فر پیتزا می باشد . فرها از نظر شکل و قیمت و  نحوه ی کار انواع مختلفی دارند اما متداول ترین و پرفروشترین آن ها در فست فودی ها فر ریلی میباشد . فر پیتزا ریلی به پخت یکنواخت پیتزا و آبدار کردن آن کمک زیادی می کند؛ زیرا گرما را به طور یکنواخت به تمام سطوح پیتزا می‌تاباند و برای پخت بهتر، نیازی به برشته کردن پیتزا نیست. در ضمن تعداد پیتزای پخته شده در روز با فر پیتزا ریلی افزایش چشمگیری خواهد داشت.

 

چرخ گوشت صنعتی

برای برپایی یک فست فود کوچک و تهیه غداهای گوشتی شما نیازمند یک دستگاه چرخ گوشت صنعتی خواهید بود ابن دستگاه کمک می کند تا شما مقدار زیادی از گوشت را به راحتی چرخ و آماده طبخ کنید، این چرخ گوشت به طور کامل از استیل ضد زنگ ساخته شده است و کیفیت بالایی از سلامت و بهداشت را دارا است ، دستگاه‌ چرخ گوشت صنعتی، سرعت عمل سرآشپزها را افزایش می‌دهد و بازدهی آشپزخانه صنعتی را به طور چشمگیری افزایش می‌دهد.

 

دستگاه مرغ سوخاری

 

برای استفاده از این دستگاه باید در ابتدای کار به این نکات توجه نمایید که استفاده از دستگاه مرغ سوخاری نیازمند سرعت عمل بالایی است یعنی باید بتوان مقدار زیادی از مرغ را در زمان کم با کیفیت بالا تهیه کرد.این دستگاه ها توانایی تهیه ی هم زمان چندین مرغ با هم به صورت پخت یکنواخت را دارند.و به علت بزرگ بودن فضای زیادی را اشغال می کند.

 

 

منبع : تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

شاهکار یک فست فود

راه اندازی و ایجاد یک شغل که بتوان در کنار آن درآمدی مناسب داشته باشیم همیشه دغدغه یک فرد کارآفرین خواهد بود، اما اینکه شما در کار خود شاهکار کنید و بهترین روند را در پیش بگیرید این یک پیشرفت اساسی نسبت به دیگر رقبای کاریتان خواهد بود، اگر به فکر احداث یک فست فود منحصر به فرد هستید و یا اینکه یک شاهکار زیبا از خود بجای بگذارید در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

بهترین تجهیزات فست فود

بطور حتم مهمترین بخش یک فست فود را می توان آشپزخانه و تجهیزات آن دانست، محل طبخ غذا با سرعت بالا و البته کیفیتی بسیار عالی همواره از نکات برجسته در ساخت شاهکار شما خواهد بود ، اما تهیه غذایی مناسب و سالم منوط به داشتن تجهیزاتی با کیفیت از جمله : فر اغذیه خواهد بود، که برای پخت انواع ساندویچ ها بسیار کارآمد است، یکی از غذاهای اصلی یک فست فود پیتزا می باشد که نوع پخت آن را فر پیتزا معین خواهد کرد، می توانید برای تکمیل شاهکار خود از فر پیتزا نوژن استفاده کنید.

بهترین تجهیزات فست فود

اصل مشتری مداری

نکته مهم برای هر شغلی که مشتریان مردمی را در پی دارد، اصول مشتری مداری است، برای تکمیل فرآیند راه اندازی فست فود می توان گفت باید طبخ غذا متناسب با علایق و سلیقه مشتری باشد، نوع طبخ غذا می تواند با سلیقه مشتری بصورت سرخ یا گریل شده باشد که برای تناسب سلیقه هر مشتری باید تجهیزاتی را در آشپزخانه خود تهیه کنید. بطورمثال استفاده از یک اجاق گاز گریل می تواند نیاز شما را برای ارائه یک غذای سالم و گریل برطرف نماید، نیاز هر مشتری به انواع غذاهای فست فودی متفاوت خواهد بود و با توجه به ظاهر متفاوت هر غذا و تنوعی که در منوی فست فود ها می باشد، همیشه به این نکته توجه کنید باید تمامی غذاهای منوی خود را آماده برای طبخ سریع در اختیار داشته باشید.

منبع : تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکاراستیل

راه اندازی تهیه غذا

راه اندازی تهیه غذا از آن مشاغلی است که تقریبا همه افرادی که دستی در پخت‌ و پز دارند می‌توانند به راه‌اندازی چنین کسب‌ وکاری فکر کنند. برای راه اندازی چنین کاری نیاز به هیچ هنر و مدرکی نیست تنها شما با کمی هنر نمایی در آشپزی می توانید این فعالیت را انجام دهید راه اندازی تهیه غذا محدودیت سنی و جنسی ندارد و مخنص خانم ها نمی باشد شما با کمی سرمایه می توانید راه اندازی نمایید که این کار نیاز به وسایل اولیه مانند : دیگ خورشت ، دیگ برنج ، آبچکان ایستاده ، کابینت صنعتی ، اجاق گاز صنعتی و پوست کن صنعتی و … نیز دارد. که شما را در ادامه مطالب با برخی از آنها آشنا خواهیم کرد.

 

آبچکان ایستاده

وجود یک آب‌چکان مناسب کنار سینک ظرف‌شویی آشپزخانه‌ی شما همواره مورد نیاز است؛آبچکان صنعتی در رستوران ها و فست فود ها جهت نگهداری از ظروف شسته شده استفاده می شود که با توجه به ابعاد مورد نظر شما ساخته می شود که جای لیوان ، بشقاب ،سینی و .. ظروف را به شما می دهد.

کابینت صنعتی

کابینت صنعتی یکی از تجهیزات پر کاربرد در آشپزخانه های صنعتی ، رستوران ها و فست فود ها می باشد که به طور معمول در همه آشپزخانه های صنعتی پیدا می شود. کابینت صنعتی همانطور که اشاره شد از دو بخش زمینی و دیواری درست شده است ، در واقع از لحاظ کاربرد هردو مدل و یکسان می باشد ولی از لحاظ ابعاد و محل قرار گیری متفاوت هستند. مورد استفاده قرار می گیرد.

 

پوست کن صنعتی

پوست کن صنعتی جزء یکی از وسایل های اولیه برای راه اندازی تهیه غذا می باشد که شما با کمی هزینه باید آن را تهیه نمایید شما می توانید برای صرفه جویی در هزینه ها دست دوم این دستگاه را خریداری نمایید این دستگاه برای پوست کندن در مدت زمان کم و با دقت بالا مورد استفاده قرار می گیرد که در پوست کندن مواد غذایی شما به خصوص سیب زمینی می تواند نقش بسیار پر رنگی را در رستوران های شما داشته باشد.

 

منبع : تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکاراستیل

 

فست فود

فست فود عنوانی است برای غذاهایی که به سرعت طبخ و آماده می‌شوند. غذایی است که از رستوران های فست فود تهیه می شود ساندویچ ، همبرگر ، چیز برگر و دیگر انواع برگرها ، ماهی و میگوی سوخاری ، هات‌داگ ، فیلهٔ استیک گوشت یا مرغ ، سیب‌زمینی سرخ کرده ، مرغ سوخاری ، ناگت مرغ، انواع پیتزا و انواع سالاد در فهرست غذای رستوران‌های فست فود می باشد.در ادامه این مقاله به معرفی چند مورد از تجهیزات فست فود می پردازیم.

کانتر گرم

دستگاه کانتر گرم بهترین وسیله در فست فود ها و رستورانها می باشد. از این دستگاه برای گرم و تازه نگه داشتن غذا در فست فود ها استفاده می شود، این وسیله دارای دو مدل برقی و گازی می باشد ، خط کانتر گرم فست فود مناسب جهت سلف سرویس رستورانهای شما می باشد. که با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به مشتریان گرامی ارائه می گردند. نوع کانتر کاملا بر اساس نیاز های خاص کیترینگ ها که معمولا نیاز به تامین غذای داغ برای مشتریان خود دارند آماده شده است.

تجهیزات فست فود

کانتر سرد

کانتر سرد سلف سرویس یکی از لوازم و وسایل مفید و کاربردی در تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و فست فود می باشد که جهت خنک نگهداشتن غذا در ابعاد مختلف ساخته شده ، جهت خنک نگه داشتن انواع سالاد ها، نوشابه ها، ژله ها، سبزیجات و... درهنگام سرو در کنار غذای اصلی مورد استفاده قرار می گیرد. کانتر های سرد در ابعاد مختلف برای تجهیز انواع آشپزخانه ها مورد استفاده قرار میگیرد.

فر ساندویچی

داشتن یک فر اغذیه ساندویچی تاثیر زیادی در پویایی یک فست فود داراین دستگاه میتواند در گریل کردن و سرخ کردن مواد غذایی به شما کمک نماید. فست فود یکپارچه را برای انتخاب غذای مورد علاقه و سفارش آن بازتر می کند،می توانید این محصول را با بهترین کیفیت و کمترین قیمت متناسب و یا حتی کمتر از خدمات دریافتیتان داشته باشید.

منبع : تجهیزات آَشپزخانه صنعتی ابتکاراستیل

راه اندازی کترینگ

ساده ترین شغل در ایران میتواند راه اندازی کترینگ برای تهیه غذای سالم ایرانی باشد که اغلب افراد با کمترین بودجه توانایی راه اندازی و تاسیس یک کترینگ را دارند، برای این کار ابتدا به ساکن باید یک فضای مناسب و ایمن برای آشپزخانه خود در نظر داشته باشید و با کمی قدرت مدیریت و برنامه ریزی می توانید به سریع ترین مرحله سود دهی برسید. در ادامه قصد داریم تا برخی لوازم اساسی که باید قبل از هرچیز در فکر تهیه آن باشید تا کیفیت غذای کترینگ خود را بالا ببرید را به شما معرفی می کنیم.

کباب پز گازی

از مهم ترین تجهیزات یک کترینگ می توان به اجاق کباب پز اشاره نمود که در مدل های مختلف در بازار قابل ارائه است، این نوع کباب پزها در مدل گازی و برقی ساخته شده و اغلب در کترینگ ها شاهد آن هستیم که از نوع ایستاده و فن دار آن استفاده می کنند که به دلیل حجم بالای تهیه غذا باید از کباب پز گازی ایستاده فن دار استفاده نمود، این نوع کباب پز ها از لحاظ قیمت و کیفیت بسیار مقرون به صرفه بوده و سرعت تهیه غذا را بالا خواهد برد.
 

راه اندازی کترینگ

منقل ذغالی ایستاده

قطعا طعم و کیفیت کبابی که با منقل ذغالی پخته می شود نسبت به کباب پزهای گازی و برقی بهتر خواهد بود، برای بالا بردن کیفیت کباب های تهیه شده در کترینگ خود میتوانید از منقل های ذغالی ایستاده استفاده نمایید این منقل ها با حرارت ذغال به صورت یکنواخت باعث پخت بسیار عالی و باکیفیت کباب شده و طعم فوق العاده ای به غذا می دهد، همین امر باعث آن خواهد شد که جذب مشتری به دلیل کیفیت غذا بالا برود.

اجاق گاز صنعتی

تهیه یه پرس برنج با کیفیت همیشه جز دغدغه و حساسیت آشپزها بوده و میتواند رضایت مشتریان کترینگ را براورده کند، شما میتوانید با تهیه یه اجاق گاز صنعتی به پخت سالم و صحیح برنج کمک کرده و بدون استرس بهترین کیفیت غذا را به مشتریان خود ارائه دهید ، اجاق گاز مناسب می تواند حتی بدترین نوع برنج را با نوع پختی مناسب به بهترین حالت ممکن طبخ کند، برای تهیه یک اجاق گاز صنعتی به طور حتم از حساسیت خود را بالا برده تا بهترین انتخاب را انجام دهید.

منبع : تجهیزات آَشپزخانه صنعتی ابتکاراستیل

صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 صفحه بعد